обикновенно газово

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Re: обикновенно газово

Мнение от ned_gm28 » 04 Апр 2010, 21:30

krumovvv написа:колега аз съм с обикновенна газова има сложени едни кихалки на колекторните тръби и изобщо не ми гърми двигатела е м52 б20 ванус

И да не ти гърми,с никаква проста газовица няма да върви както и да гори колкото с ГИ :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: чужди коли и жени
Мечтае да кара: две коли едновременно

Мнение от krumovvv » 04 Апр 2010, 21:49

ned_gm28 написа:
krumovvv написа:колега аз съм с обикновенна газова има сложени едни кихалки на колекторните тръби и изобщо не ми гърми двигатела е м52 б20 ванус

И да не ти гърми,с никаква проста газовица няма да върви както и да гори колкото с ГИ :!:

аз не съм пилот на дълго съм я пробвал и ми е стигала до 240 км а ако искам да се изтрелва има бензин за тази работа
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mileitiii » 04 Апр 2010, 21:53

ned_gm28 написа:

:yes:
Има нови ги за 6 цилиндъра на цени под 1000лв, които вършат прекрасна работа. Дали си заслужава да спечелиш малка разлика в парите и евентуално да си намразиш колата по ред причини?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 05 Апр 2010, 10:23

Колега, къде ги тези ГИта за под 1000 лв., че и нови, че и за 6 цилиндъра? Търся да взема 1 и след месец някъде още една.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 05 Апр 2010, 10:35

Всичко зависи от това колко се кара колата.Ако навърташ по 30-40к км. на година слагай.Ако е по малко просто се вкарваш в егати приключението.До като я избиеш газовата ще се потроши я дебитомер я нещо друго.Ще почне да ти дава грешки на бензин и т.н.Иначе гърмежите се получават когато не е наред нещо по запалването(свещи, кабели) или ако ти е много бедна сместа.Ако са наред тези неща няма да ти гърми.Две от колите ми са на газ но са си с фабрични газови уредби.До сега нямат никакви проблеми, но се съмнявам, че някой в България може да ти направи така уредбата.Така, че ти си решаваш.Гледай не само плюсовете, но и многото възможни минуси. :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 05 Апр 2010, 10:50

krumovvv написа:
ned_gm28 написа:

аз не съм пилот на дълго съм я пробвал и ми е стигала до 240 км а ако искам да се изтрелва има бензин за тази работа

Колега къде ги вдигна тези 240 км с тая 20-ска.Ти от Витоша надолу ли я засили.
:driving: :dunno: :driving:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 05 Апр 2010, 11:01

Не мога да разбера тема която сигурно е дискутирана 100 пъти какво толкова я нищите пак,имаш ли перфектна запалителна система,хубави свещи които се сменят редовно,добре настроена газова уредба проблеми няма да имаш,имал съм 3 БМВ-та на газ и с трите не съм имал никакви проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastv6 » 05 Апр 2010, 16:00

adovet написа:Всичко зависи от това колко се кара колата.Ако навърташ по 30-40к км. на година слагай.Ако е по малко просто се вкарваш в егати приключението.До като я избиеш газовата ще се потроши я дебитомер я нещо друго.Ще почне да ти дава грешки на бензин и т.н.Иначе гърмежите се получават когато не е наред нещо по запалването(свещи, кабели) или ако ти е много бедна сместа.Ако са наред тези неща няма да ти гърми.Две от колите ми са на газ но са си с фабрични газови уредби.До сега нямат никакви проблеми, но се съмнявам, че някой в България може да ти направи така уредбата.Така, че ти си решаваш.Гледай не само плюсовете, но и многото възможни минуси. :nono:

Колега какви са тия фабрични газови уредби, да не би на изпарителите да пише BMW?:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mileitiii » 05 Апр 2010, 16:03

turbo написа:Колега, къде ги тези ГИта за под 1000 лв., че и нови, че и за 6 цилиндъра? Търся да взема 1 и след месец някъде още една.

Моя грешка 1200лв, но преди известно време имаше няква промоция за 990лв, не помня къде точно. Може и да съм се объркал :D . Проблема с 200лв за две морета си са избити
http://www.eurogas-bg.net/price_gas_injection.php

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Апр 2010, 16:17

fastv6 написа:Колега какви са тия фабрични газови уредби, да не би на изпарителите да пише BMW?:mhihi:
Що, няма ли такива?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 05 Апр 2010, 16:30

fastv6 написа:
adovet написа:Всичко зависи от това колко се кара колата.Ако навърташ по 30-40к км. на година слагай.Ако е по малко просто се вкарваш в егати приключението.До като я избиеш газовата ще се потроши я дебитомер я нещо друго.Ще почне да ти дава грешки на бензин и т.н.Иначе гърмежите се получават когато не е наред нещо по запалването(свещи, кабели) или ако ти е много бедна сместа.Ако са наред тези неща няма да ти гърми.Две от колите ми са на газ но са си с фабрични газови уредби.До сега нямат никакви проблеми, но се съмнявам, че някой в България може да ти направи така уредбата.Така, че ти си решаваш.Гледай не само плюсовете, но и многото възможни минуси. :nono:

Колега какви са тия фабрични газови уредби, да не би на изпарителите да пише BMW?:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 05 Апр 2010, 16:33

fastv6 написа:

Другите ми две коли не са БМВ.Уредбите са вградени в колата още като е произведена и имат много хитринки които не се слагат на другите, като например стрелката за горивото когато съм на газ ми показва колко газ има в бутилката и също така когато съм на газ не ми свети лампата за инжекциона и други такива.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastv6 » 05 Апр 2010, 17:27

Това че монтажа на газовата система е изпълнен добре и че има разни други шукариики не ти дава правото да си мислиш че е фабрична. Такова понятия няма. Ако имаше щеше да пише на изпарителя BMW, а не Lovato, BRC, и разни други тенджери :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 05 Апр 2010, 17:54

fastv6 написа:Това че монтажа на газовата система е изпълнен добре и че има разни други шукариики не ти дава правото да си мислиш че е фабрична. Такова понятия няма. Ако имаше щеше да пише на изпарителя BMW, а не Lovato, BRC, и разни други тенджери :mhihi:

Колега ти май много не си в час с нещата.На твойте крушки за фаровете като не пише БМВ значи ли че ти си ги слагал крушките.Има много марки който произвеждат заводски коли с газови уредби.Мисля, че и БМВ бяха правили такива опити но с метанови.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: чужди коли и жени
Мечтае да кара: две коли едновременно

Мнение от krumovvv » 05 Апр 2010, 19:29

Biogame написа:
krumovvv написа:
ned_gm28 написа:

Колега къде ги вдигна тези 240 км с тая 20-ска.Ти от Витоша надолу ли я засили.

виж какво бе да съм ти дал пари да ми вярваш идваш и слагаш твоят талон и ще я пробваме
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36