Избор между Е34, Е36 и Мерк С220
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Избор между Е34, Е36 и Мерк С220
Ето инфо от краш тест на Е36 - резултата е отчайващ , но все пак колата е модел 1991ва http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx
Ц класата е доста по-добре, но тествания модел е със странични въздушни възглавници - http://www.euroncap.com/tests/mercedes_ ... 97/18.aspx
Няма информация за Е34 , но можеш да пратиш запитване към НКАП. Не вярвам да е по-зле на краш тест , при положение , че е толкова по-голяма кола
Моето мнение е , че ако не ти пука за остарелия дизайн - Е34 - има ги до 96та , така че колата няма да ти е толкова стара . Двигателите са по-добри от на Мерц (поне от масовите на Ц класата) пространството не е кой знае колко , но пак е по-добре . Да не говорим , че Ц класата е със интериор и екстериор от началото на 80те ...
Ц класата е доста по-добре, но тествания модел е със странични въздушни възглавници - http://www.euroncap.com/tests/mercedes_ ... 97/18.aspx
Няма информация за Е34 , но можеш да пратиш запитване към НКАП. Не вярвам да е по-зле на краш тест , при положение , че е толкова по-голяма кола

Моето мнение е , че ако не ти пука за остарелия дизайн - Е34 - има ги до 96та , така че колата няма да ти е толкова стара . Двигателите са по-добри от на Мерц (поне от масовите на Ц класата) пространството не е кой знае колко , но пак е по-добре . Да не говорим , че Ц класата е със интериор и екстериор от началото на 80те ...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
е те тва беше най-безполезното инфо
Да си избираш кола по данните от краш тестове .... и то стара
... На какъв бас ще се хванем че ако хванеш една кола на 10 години независимо от марка и модел и я подложиш на краш тест резултата ще е плачевен .... тва умора на материала деформации от експлоатация а да не говорим и за предишни инциденти... или да опитаме това сравнение 14 годишна тройка не много търкаляна и без сериозни удари срещу мечо на същите години ама с 150000км в повече също без сериозни удари според теб коя ще даде по-добър резултат?
залагам на тройката не знам защо 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Coulthard написа:е те тва беше най-безполезното инфоДа си избираш кола по данните от краш тестове .... и то стара
... На какъв бас ще се хванем че ако хванеш една кола на 10 години независимо от марка и модел и я подложиш на краш тест резултата ще е плачевен .... тва умора на материала деформации от експлоатация а да не говорим и за предишни инциденти... или да опитаме това сравнение 14 годишна тройка не много търкаляна и без сериозни удари срещу мечо на същите години ама с 150000км в повече също без сериозни удари според теб коя ще даде по-добър резултат?
залагам на тройката не знам защо
Баче , аз показвам официалните данни . Според теб , да не избирам и кола по марка , щот след 10-15 години експлоатация се е сдухала , също така да не гледаме мощност , щот се губи компресия , разхода няма значение щот се повишава и тн ... Айде помисли малко , върху това което си написал ...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ммм по марка ми аде тогава да сравняваме любимите си с Опел .. 316 с 328 и 10/100 или 18/100 ... просто изразих мнение че с краш тест на кола произведена преди 13-16 години единствено може да обършеш ду.е, има прекалено много неизвестни които не са под човешки контрол за да можеш да го вземеш в предвид или според теб Мерцедес с удар и огънат рог но що годе добре оправен е по-добре от неблъскана тройка щото на краш теста през 1996 Мечо е бил по-добър, давам пример с фрапантен случай мога и друг
Мерцедес от Италия каран в малки селца и градчета на третокласни пътища които също са бая неравни особено Южна Италия или БМВ 3-та серия карана примерно в районна на Милано... мога и още да изброявам Мечо от Австрия гризал луга в продължение на 14 години или БМВ от Италия видяла сняг 2-3 пъти. Краш тест инфо в предвид на целофанче от магазина... за друго ..

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
От трите аз бих избрал Е34 без грам колебание! Карам втора Е34-ка и освен Е38 не съм намерил друг достоен заместник. Правете си изводите сами.
Е36 е далеч от возията и комфорта на 5 серия и отпада на изискването- лоши пътища.
Мерцедеса точно в този вариант С-класа не го познавам, но съм имал тамън два W123 a сега често се возя на Е200 W124 и определено това е колата с по-подходящото окачване за дупки и т.н., но спрямо Е34 отстъпва по всичко останало каквото се сетите. Двигател,интериор и екстрите на Мерка са сякаш поне с 10г. по-стари от на Е34. Клати се като пудинг в завойте и като цяло е пенсионерски като весеки МБ.
Вземи Е34 от последните с много екстри да се видиш в балансиран автомобил, който определено е изпреварил времето си и дори 15г. по-късно засрамва 90% от кошниците по пътя във всяко едно отношение
Е36 е далеч от возията и комфорта на 5 серия и отпада на изискването- лоши пътища.
Мерцедеса точно в този вариант С-класа не го познавам, но съм имал тамън два W123 a сега често се возя на Е200 W124 и определено това е колата с по-подходящото окачване за дупки и т.н., но спрямо Е34 отстъпва по всичко останало каквото се сетите. Двигател,интериор и екстрите на Мерка са сякаш поне с 10г. по-стари от на Е34. Клати се като пудинг в завойте и като цяло е пенсионерски като весеки МБ.
Вземи Е34 от последните с много екстри да се видиш в балансиран автомобил, който определено е изпреварил времето си и дори 15г. по-късно засрамва 90% от кошниците по пътя във всяко едно отношение

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
NeoPrint написа:От трите аз бих избрал Е34 без грам колебание! Карам втора Е34-ка и освен Е38 не съм намерил друг достоен заместник. Правете си изводите сами.
Напълно съм съгласен с колегата е34 е доста добър автомобил във всяко едно отношение

66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5