Абе тва нормално ли е
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Абе тва нормално ли е
E това че не може не е само в БГ, и в Англия на дипломирането ми неможеше да се снима и цените бяха 20-30 паунда ама разбира се снимката беше голяма , качествена, по пощата ти я пращат, дават ти касова бележка и тн но факт е че в сградата не можеш да снимаш с твой фотоапарат 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В "Майчин Дом" няма такава забрана.
И там има професионални фотографи, но като им кажеш че не се нуждаеш от техните услуги се отдръпват и те оставят да си направиш снимки в стаята за исписване.
И там има професионални фотографи, но като им кажеш че не се нуждаеш от техните услуги се отдръпват и те оставят да си направиш снимки в стаята за исписване.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Много грозно за жалост.
Преди 2 години така снимките за албума на класа преди бала като ни правиха, ходя да си избирам снимки и имаше 2 найстина много добри (на които се харесах, което трудно става принципно) и при положение, че съм платил към 30+ кинта за албум и още 10 кинта за снимки с други приятели, като помолих 2 от снимките да ми ги качат на флашка ми казаха още по 10 лева на снимка за цифрово копие
Оливат се...
Преди 2 години така снимките за албума на класа преди бала като ни правиха, ходя да си избирам снимки и имаше 2 найстина много добри (на които се харесах, което трудно става принципно) и при положение, че съм платил към 30+ кинта за албум и още 10 кинта за снимки с други приятели, като помолих 2 от снимките да ми ги качат на флашка ми казаха още по 10 лева на снимка за цифрово копие

Оливат се...

E34, E38
На тази тема за албумите на класа- нашият е 40 лв с диск, но фотографа е доста нелеп, много малко от снимките са добри и едно 90% от хората не се харесват.Да не говорим, че албума е пълен с грешки и далеч не струва толкова пари
Live it like you Love it
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2