Имам Проблем - TDS гасне

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Имам Проблем - TDS гасне

Мнение от mitrud » 03 Апр 2010, 22:11

Здлавейте притежавам Bmw 525 tds touring 1992 година проблема е такъв когато запаля колата е добре загрява си и потеглям но по време на движение колата започва да си дига сама оборотите махам я от скорост оборотите не падат трябва да я изгася за да се оправи другия проблем е когато карам и махна от скорост и колата още се движи тогава изгасва без да съм направил нищо .Отидох на майстор и той ми каза че е от "въздушните възглавници тоест въздушни пружини отзаде под резервната гума " пребрах се у нас и се поразрових в интернет за тези пружини но за моя модел пише че няма такива пружини има за другите модели като е39 но не и за мойта а и според мен няма как да е от пружините отзаде защотото двигателя е отпред и няма логика ако някаде греша ме поправете ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

ентусиаст
Аватар

Re: Имам Проблем - TDS гасне

Мнение от Peter Angelov » 04 Апр 2010, 9:52

Първо смени си майстора :!:
Второ никога повече не се навъртай около него :!: :kuku:
Трето за тези проблеми има писани теми погледни в важните теми. Намери си майстор който разбира от дизел и то от TDS, една проверка и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 тдс
Мечтае да кара: настрани
Детайли за колата: Само шпер.

Re: Имам Проблем - TDS гасне

Мнение от mitio ochite » 04 Апр 2010, 9:54

И аз не знам да има въздушни възглавници тоя модел :shock: ,отзад има сфери и нивоматни амортесйори които работят с хидравлично масло идващо от помпата за хидравликата отпред .Иначе за проблема една диагностика би помогнала ,може да е датчика на коляновия вал позаминал или умната дюза

Назад към E34