Довиждане...за кратко
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Довиждане...за кратко
ati написа:В понеделник трябва в 10 часа да съм избръснат в поделение 14460 в Плевен.
Издирих ти адреса за всеки случай

Плевен - ул. "Ген. Владимир Вазов" No. 2, поделение 14460
Надявам се, само приятни мигове да запазиш от казармата

От Плевен спомени имат и двамата ми братя... единия много добре го познаваш.
Успешна служба приятелче!

Да караш Peugeot е страст!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Лека служба и да мине неусетно ти пожелавам. От закуски да спестиш за Е21 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ати пожелавам ти лека служба
Маймуно кой ти каза че не пускат с водка уе
Начи служил съм у Плевен до клетвата и там е най-гърчавата новобранска дет можеш да попаднеш ма аз бях привилигирован
щот познавах половината ефрейтори +половината ми рода от Плеен и за мен беше почивка ма за останалите малииии наряди и набиване на крак два месеца и нещо
Ати ти там най-вероятно ако си само до клетва плевенски Зил няма да караш
После при разпределението може но гледай да те пишат "ШАФИОР"(те вече са го направили ма ти провери) тва става още първия ден при приемането на бумбетата/бухалите или там както ти е кеф.И ако не знаеш къде ще служиш след клетвата почвай от сега да мислиш нещо щото си ценен кадър дет се вика
Аз останах само с добри спомени от тоя период дано и ти като мене да го преминеш.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Айде и отмен лека служба и много отпуски!!! Пък Плевен - ей го къде е, може да ти дойда на свиждане някоя събота и неделя.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Лека служба и бързо завръщане тука!!! 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Новини
-
Момчета ..... за клетвата на Ати предлагам да направим колона в стил "национален събор" и дандания в стил "3 часа през ноща на национален събор"
Или с други думи казано ....след 40 дни глутницата под строй да уважи клетвата на нашия верен приятел и да му вдъхне сили за предстоящите месеци дълг към родината .... Там ли сме??????

Или с други думи казано ....след 40 дни глутницата под строй да уважи клетвата на нашия верен приятел и да му вдъхне сили за предстоящите месеци дълг към родината .... Там ли сме??????

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
!!Asen_X написа:Момчета ..... за клетвата на Ати предлагам да направим колона в стил "национален събор" и дандания в стил "3 часа през ноща на национален събор"![]()
![]()
![]()
ЗАААААААААААААААААААААА, ЗААААААААААААААААААААААААаа ИИИИИИИИИИИИИИсКААААААААААААААААААММММММММММММММММММм
Браво Асене, само така братле, ша идем.
Дръж са Плевееееееееееееееееееееееееееен щото пристигамееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Приятели, много благодаря за всичките пожелания, препоръки, обаждания, подаръци, истории и дори адреса на поделението
Остават няколко часа до заминаването ми, сега лягам, пък утре (де факто днес) ще видим за какво става въпрос.
Ще си взема телефона, така че можете да ме търсите, ако не е удобно просто ще е изключен и глобул ще предаде на абоната.
Наистина много ще се радвам, ако дойдете за клетвата (ще известя преди това кога точно), но само ако наистина Ви е по силите и възможностите в този момент - не искам да се чуствате задължени.
И още веднъж благодаря, всичко, което направихте за мен ме трогна наистина много.
До скоро
Ваш Ати

Остават няколко часа до заминаването ми, сега лягам, пък утре (де факто днес) ще видим за какво става въпрос.
Ще си взема телефона, така че можете да ме търсите, ако не е удобно просто ще е изключен и глобул ще предаде на абоната.
Наистина много ще се радвам, ако дойдете за клетвата (ще известя преди това кога точно), но само ако наистина Ви е по силите и възможностите в този момент - не искам да се чуствате задължени.
И още веднъж благодаря, всичко, което направихте за мен ме трогна наистина много.
До скоро
Ваш Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Аз малко закъснях ама може и да хвана последния влак
Ати леко изкарване само хубави случки и приятни спомени и като се завърнеш да напълниш "Страхотни Истории" със такива както ти го правиш...
Лека служба

Ати леко изкарване само хубави случки и приятни спомени и като се завърнеш да напълниш "Страхотни Истории" със такива както ти го правиш...
Лека служба

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Лека служба, брат! Що не казваш, че не си ходил войник... Ама айде щом си решил да служиш: на добър път! 

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4