Хазарт с цената на живота

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Хазарт с цената на живота

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 18:06

Ми пише, че са били с рено еспейс, което за мен си е бус :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 02 Апр 2010, 18:16

dimithur написа:Ми пише, че са били с рено еспейс, което за мен си е бус :dunno:

Ти луд ли си е брато,къде го видя това :conf:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 18:19

Сори, това дето съм го видял е от 2008. Явно там някъде просто си има опасен участък, сори за спама още веднъж ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 02 Апр 2010, 18:22

dimithur написа:Сори, това дето съм го видял е от 2008. Явно там някъде просто си има опасен участък, сори за спама още веднъж ;)

ахахахахаха.. :lol:
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 02 Апр 2010, 22:21

BMW_RIDER написа:
dimithur написа:Mи аз май предказах, че тая година ще има повече загинали, след като махнаха акциза на мощните авомобили. Има време, ще разберем. А тая писта на божурище има ли някакви шансове отново да се отвори? И защо е била затворена :dunno:

Предсказанията са ти толкова верни колкото и тия на Дянков. Ще ми обясниш ли с какво е виновна липсата на акциз като през последната година пазара на коли е намалял в пътии са купени по малко коли отколкото когато го имаше?
Да виждаш на снимките по горе акцизна кола? Колко често по новините виждаш катастрофи със смъртни случай с коли 300кс примерно?
Иначе много кофти за Божурище, и на Бояна на правата сложиха легнали полицай и патрулка постоянно, ама не могат да разберат ,че като затворат еното място не спираме просот се местим на друго.

Колегата искаше да каже друго. Може като брой покупките на автомобили да е намаляла, ама на българина му е изтънял джоба и масово колите,който се карат в България не се поддържат. Не, че не искат, а хората нямат пари за поддръжка и се кара като за последно-докато изкара .. Скоро гледах един случай на една а4-ка, уж лъскава и като тръгна от светофара да прави десен завой и навивайки волана, предното колело падна заедно с окачването и колата клюмна ...Добре,че човека тъкмо тръгваше от светофара иначе си представям какво можеше да му се случи ако се движи с 60-80 км/ч.
Замислете се, колко от Вас, от всички НАС наистина успяваме да си поддържаме колите с оригинални части и нима не сме свидетели дори и тук как всеки като му се развали нещо и все търси по-ефтинко ако може или втора употреба, а това,че може ей-там на пътя да го остави,защото и то не си знае годините или как е експлоатирано ама пустата му криза и хората все гледат по-тънкото ,а когато се случи най-лошото ?...........
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 03 Апр 2010, 0:04

sineok_pi4_ написа:
BMW_RIDER написа:
dimithur написа:Mи аз май предказах, че тая година ще има повече загинали, след като махнаха акциза на мощните авомобили. Има време, ще разберем. А тая писта на божурище има ли някакви шансове отново да се отвори? И защо е била затворена :dunno:

Предсказанията са ти толкова верни колкото и тия на Дянков. Ще ми обясниш ли с какво е виновна липсата на акциз като през последната година пазара на коли е намалял в пътии са купени по малко коли отколкото когато го имаше?
Да виждаш на снимките по горе акцизна кола? Колко често по новините виждаш катастрофи със смъртни случай с коли 300кс примерно?
Иначе много кофти за Божурище, и на Бояна на правата сложиха легнали полицай и патрулка постоянно, ама не могат да разберат ,че като затворат еното място не спираме просот се местим на друго.

Колегата искаше да каже друго. Може като брой покупките на автомобили да е намаляла, ама на българина му е изтънял джоба и масово колите,който се карат в България не се поддържат. Не, че не искат, а хората нямат пари за поддръжка и се кара като за последно-докато изкара .. Скоро гледах един случай на една а4-ка, уж лъскава и като тръгна от светофара да прави десен завой и навивайки волана, предното колело падна заедно с окачването и колата клюмна ...Добре,че човека тъкмо тръгваше от светофара иначе си представям какво можеше да му се случи ако се движи с 60-80 км/ч.
Замислете се, колко от Вас, от всички НАС наистина успяваме да си поддържаме колите с оригинални части и нима не сме свидетели дори и тук как всеки като му се развали нещо и все търси по-ефтинко ако може или втора употреба, а това,че може ей-там на пътя да го остави,защото и то не си знае годините или как е експлоатирано ама пустата му криза и хората все гледат по-тънкото ,а когато се случи най-лошото ?...........

Те хората дрехи хубави не могат да си купят,ти за части на колите говориш,за жалост е така.... :confused:
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Апр 2010, 15:50

На българина жената му в пръв приятел, след колата. Е сега отивам на мач, пред стадиона има сигур 100 коли. Града се прекосява пеша за има-няма 20 мин. от единия до другия край. Свършва мача, излизат маса хора от стадиона и се почват резачки, ластици, как никой още не е пострадал, незнам. После, колата е продължение на егото. По-хубава кола, по-голямо его, кой съм аз. Кола рядко се купува в съответствие с нуждите, кола се купува да се покажем, колата ни препоръчва в чуждите очи, мацките ни се лепят и т.н. Не рядко се дават последните пари, само и само мечтаното возило да кацне на паркинга, а като дойде време за поддръжка, опс, гумите скъпи, маслото скъпо, дискове и накладки и те, бах мааму, що са толкоз скъпи тез коли ве..... И се почват разни комбинации и решения, в съчетание с високата или по-скоро несъобразена скорост и после я по новините, я по дърветата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Предишна

Назад към Извън Темата