Абе тва нормално ли е
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Абе тва нормално ли е
Абе седа си тука и си мисля и незнам аз ли съм назад с материала или тва трябва да се приеме за нормално.
Случката е следната:
преди 2 седмици ми се роди син и на изписването идват някви фотаджии на изхода на родилното и викат искате ли снимки.Ми искаме викам.Колко?2 лева на снимка.ОК.снимаха тогава и днес тъщата отива да земе снимките.Хубаво ама аз и бях казал,като ги земе да ги помоли да и ги пратят на мейла или да ги качат на флашка да мога да си ги пращам по нета.Онея във фотото обаче казали,че ше струва 3 лева на снимка
Аз сега се чудя кви изроди са тея да искат 3 лева на снимка да я пратят на мейла или да ти я качат на флашка.Нормални ли са тея работи?Тва няква практика и е
Ако да напускам държавата...пак 
Случката е следната:
преди 2 седмици ми се роди син и на изписването идват някви фотаджии на изхода на родилното и викат искате ли снимки.Ми искаме викам.Колко?2 лева на снимка.ОК.снимаха тогава и днес тъщата отива да земе снимките.Хубаво ама аз и бях казал,като ги земе да ги помоли да и ги пратят на мейла или да ги качат на флашка да мога да си ги пращам по нета.Онея във фотото обаче казали,че ше струва 3 лева на снимка

Аз сега се чудя кви изроди са тея да искат 3 лева на снимка да я пратят на мейла или да ти я качат на флашка.Нормални ли са тея работи?Тва няква практика и е

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Абе тва нормално ли е
Само да питам- Що се върна
Ако навън (в Щатите беше ако не греша) можеш да живееш нормално стой си там и си гледай живота- тук не е държава, а една заградена територия просто...
И да- това е практиката да ти вземат много пари за НИЩО...

И да- това е практиката да ти вземат много пари за НИЩО...
Ми галдни фотаджии, какво да се прави
Все пак живеем във века на цифровата фотография и всеки си има по една сапунерка и си щрака каквото си поиска. Са и далаверата с със снимките за документи им развалиха. И какви са тея цени 2лв на снимка
20 стотинки струва да ти извадят на хартиен носител снимката във почти всяко фото
Ти не си ли носеше апарат, че си се оставил в ръцете на тея кожодери 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Иди с Господарите да направят една скрита камера, щот съм сигурен, че не издават и касови бележки за тия 3лв и да видиш бат Бойко кат е озверял от глад как ше им се ебе майката за укриване на данъци и кво ли още не 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
всичко в БГ е нормално и не трябва да те учудва 
и мен ме избръснаха същите мародери миналата година, въпреки че водех със себе си фотограф. естествено, той нямал право да снима в залата в която се изписва и където случайно се намират платените "фотографи". Както и да е в този момент едва ли има човек който да мисли за щавенето и да му се разправя с глупости. Да се почерпят за мое здраве с тези 30-40 лева. От друга страна пък като се замисли човек на ден 15-20 изписвания по 30-40 лева, без касов апарат, без данъчни облагания, без никакви вложения... само един апарат за 300-400 лева и един лап топ, дали не са на далавера тия калъфи. Ако има някой данъчен четящ форума що не се разходи до "Тина Киркова" да види дали са регистрирани, дали си плащат данъците, осигуровките, дали са платили и на кой наем за мястото дето ползват и не пускат други да снимат, дали имат трудови договори, дали издават касови бележки и т.н.
Дразня се защото съм изряден търговец и няма седмица да не ми минат на проверка от какви ли не служби и всеки да се чуди как да ти намери кусур като вижда, че всичко ти е ок и няма причина "да почерпиш", а същевременно има такива паразити дето си живуркат и печелят на гърба на другите без да влагат абсолютно нищо

и мен ме избръснаха същите мародери миналата година, въпреки че водех със себе си фотограф. естествено, той нямал право да снима в залата в която се изписва и където случайно се намират платените "фотографи". Както и да е в този момент едва ли има човек който да мисли за щавенето и да му се разправя с глупости. Да се почерпят за мое здраве с тези 30-40 лева. От друга страна пък като се замисли човек на ден 15-20 изписвания по 30-40 лева, без касов апарат, без данъчни облагания, без никакви вложения... само един апарат за 300-400 лева и един лап топ, дали не са на далавера тия калъфи. Ако има някой данъчен четящ форума що не се разходи до "Тина Киркова" да види дали са регистрирани, дали си плащат данъците, осигуровките, дали са платили и на кой наем за мястото дето ползват и не пускат други да снимат, дали имат трудови договори, дали издават касови бележки и т.н.
Дразня се защото съм изряден търговец и няма седмица да не ми минат на проверка от какви ли не служби и всеки да се чуди как да ти намери кусур като вижда, че всичко ти е ок и няма причина "да почерпиш", а същевременно има такива паразити дето си живуркат и печелят на гърба на другите без да влагат абсолютно нищо

X-citer написа:всичко в БГ е нормално и не трябва да те учудва
Как тама нема право да снима, това да не им е бащиния там бе ?

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
абе не съм за 2то лева ама тва за 3те лева за качване на мейла направо за мен си е нагла подигравка и възползване от състоянието на човека.Аз имам и фото и камера ама нямам навика да си изкарвам хартиени снимки,а мойта искаше и затва се навих.Да не говорим,че са си оставили ръцете със самите снимки.Язък им за Никоните дет са по една торба пари.
Офф:откак съм се върнал от САЩ вече година и нещо няма човек дето да не ме пита с къф акъл се върнах.Лошото е,че вече и аз зех да се питам такива неща.
А тва за господарите си е идея,ама нямам време за такива неща,а като казахте за касова бележка сега обърнах внимание,че не са отразили цената на всички снимки в нея
Офф:откак съм се върнал от САЩ вече година и нещо няма човек дето да не ме пита с къф акъл се върнах.Лошото е,че вече и аз зех да се питам такива неща.
А тва за господарите си е идея,ама нямам време за такива неща,а като казахте за касова бележка сега обърнах внимание,че не са отразили цената на всички снимки в нея

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не съдете по тези педерасти за всички фотографи...защото картинката далече не е такава...
Те могат да сложат и по 20 кинта на снимка... тяхна си работа... но тва вие не може да снимате тука е пълна простотия и нямат право да налагат некъв долен монопол по тоя начин...
Ай наздраве...
Те могат да сложат и по 20 кинта на снимка... тяхна си работа... но тва вие не може да снимате тука е пълна простотия и нямат право да налагат некъв долен монопол по тоя начин...
Ай наздраве...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Добре де, верно какви са тея, та ще казват къде може да се снима и къде не може
Къде не дават да се снима, вътре в родилния дом или пред него ? И те самите ли не дават, или лекарите ?

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Така е и в Бургас ,където изписват само нкакви определени фотографи може да снимат и аз ги дадох тези 30-40лв,ама не е в това въпроса.
обичам BMW
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Абе колега извикай мен за 2 лева 5, 6 снимки щях ти направа, а безпари на 200 мейла щях ти ги пратя

ти не четеш ли“?? там не дават да се снимало
....малоумна история made in BG
....малоумна история made in BG
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2