Избор между Е34, Е36 и Мерк С220
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Избор между Е34, Е36 и Мерк С220
Колегата Пенчев просто трябваше да се включи първи
Благодарности, по-добре едва ли някой можеше да го обясни.
Ще си търся Е34! Темата е за ключ ;]

Благодарности, по-добре едва ли някой можеше да го обясни.
Ще си търся Е34! Темата е за ключ ;]
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Сега,всичко което Жорката каза е така!
С едно изключение!
Ако момчето вземе неговата кола!
Всички Е34-ки които съм виждал са безобразен примен за таз кола! Подскачащи колела поради заминали амортисьори,тропащи накладки и "чукащи" хидравлични повдигачи,които при М5* са 24 на брой!
Може би запазените са собственост на колегите от тоз форум!
Е34 е един доста капризен автомобил,който си иска своето!
Подходящ бензин,много добре работеща охладителна система ... Един Мерцедес е в пъти по устойчив на греене,отколкото Е34!
Да не говорим за предното окачване,ала А4/6 със шарнир заедно с носача,и колко от вас са го сменили със качествен такъв! Всите се избивате за Бирт и Оптимал ... 6 срещу 4 цилиндъра,6 срещу 4 свещи и кабели,6 дюзи вместо 4!
Не казвам че колата е кекава,напротив,колата е адски издръжлива при правилно отношение към нея! А то хич не е евтино! Да W202/210 е много кекав откъм комутатори,да гние около пружините,но в сравнение с Е34 е по-лесен за подръжка,по-непретенциозен!
И само да вметна за тоз прословут "комутатор",да много ги крадът,но на колко от вас им е известен факта,че след 96-та година,въпроснят блок е преместен вътре в купето!?!?!?!?!?!?!?!
А и колегата не си го признава,ама ще си сложи гас на 2 месец,тогава ще кажат колегите газаджий колко е за 4 и колко за 6 цилиндъра!
С уважение към всички Вас,но момчето иска да си вземе кола,която да кара,а не кола на която да бъде роб!

С едно изключение!
Ако момчето вземе неговата кола!
Всички Е34-ки които съм виждал са безобразен примен за таз кола! Подскачащи колела поради заминали амортисьори,тропащи накладки и "чукащи" хидравлични повдигачи,които при М5* са 24 на брой!
Може би запазените са собственост на колегите от тоз форум!
Е34 е един доста капризен автомобил,който си иска своето!
Подходящ бензин,много добре работеща охладителна система ... Един Мерцедес е в пъти по устойчив на греене,отколкото Е34!
Да не говорим за предното окачване,ала А4/6 със шарнир заедно с носача,и колко от вас са го сменили със качествен такъв! Всите се избивате за Бирт и Оптимал ... 6 срещу 4 цилиндъра,6 срещу 4 свещи и кабели,6 дюзи вместо 4!
Не казвам че колата е кекава,напротив,колата е адски издръжлива при правилно отношение към нея! А то хич не е евтино! Да W202/210 е много кекав откъм комутатори,да гние около пружините,но в сравнение с Е34 е по-лесен за подръжка,по-непретенциозен!
И само да вметна за тоз прословут "комутатор",да много ги крадът,но на колко от вас им е известен факта,че след 96-та година,въпроснят блок е преместен вътре в купето!?!?!?!?!?!?!?!
А и колегата не си го признава,ама ще си сложи гас на 2 месец,тогава ще кажат колегите газаджий колко е за 4 и колко за 6 цилиндъра!
С уважение към всички Вас,но момчето иска да си вземе кола,която да кара,а не кола на която да бъде роб!

Последна промяна ивчо на 31 Мар 2010, 21:02, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Penchev написа:...
по-точно написано незнам друг някой дали може да го направи

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Лично за мен са коли много сходни като надеждност, сигурност, бързина и т.н. НО като тип и поведение няма нищо общо между тях. Ако искаш да те люшка и да ти е меко на гъза, да те вози като лодка и да не усещаш пътя, значи цедката, ако искаш стегната окачване, стабилно поведение, отлично поведение и реакция при управление то тогава бавареца.
П.С. Не мразя Мерцедес, мразя тези които са като лодки

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Dimo написа:Лично за мен са коли много сходни като надеждност, сигурност, бързина и т.н. НО като тип и поведение няма нищо общо между тях. Ако искаш да те люшка и да ти е меко на гъза, да те вози като лодка и да не усещаш пътя, значи цедката, ако искаш стегната окачване, стабилно поведение, отлично поведение и реакция при управление то тогава бавареца.
За такива спортни натури има Еsprit/Sport пакет на таз 202-ка!
Само не разбирам защо се сравнява W202 с Е34?
Така или иначе,момчето каза какво иска

Успех при избора ...

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ивчо-тийнейджър....
кви хидравлични повдигачи при м5,кви кабели при м50...
дано човека си намери перфектната кола за него
кви хидравлични повдигачи при м5,кви кабели при м50...

дано човека си намери перфектната кола за него

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Mephistofel
- Потребител
-
^ Колегата говори за двигатели M50/М52 (М52 не знам дали е монтиран в Е34), според мен. Поне тази звездичка на такава мисъл ме навежда, а не за М5 като модификация. 

"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Mephistofel написа:^ Колегата говори за двигатели M50/М52 (М52 не знам дали е монтиран в Е34), според мен. Поне тази звездичка на такава мисъл ме навежда, а не за М5 като модификация.
Как има хора които разбират за ко иде реч,а Павката пак е проспал нещо

Под кабели имам впредвид лулите!
Няма значение,всичко което можеше да се напише се написа!
Само за Е36 никой две думи не каза!

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Аре кви са тия работи бре, отдавна следя темата. Гледам в Е30 колега си купил още едно животно и щастлив. Аз пък си купих още едно Е34 и съм много по щастлив. Само Е34.
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Колега този мотор М50Б25 ,ще те побърка от горене на бензин,особенно в 5-цата!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Да гори, да гори? Колко да гори?
ПП
Винаги ми се е искало да го напиша това
Он Топик:
Търси е34, но много запазено и ще си паднеш на ....
Тук по форума се продаваше 1 седан, черен с 17-ки джанти. Много запазена 525i
ПП
Винаги ми се е искало да го напиша това

Он Топик:
Търси е34, но много запазено и ще си паднеш на ....

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А на е36- цата кво и е? 318тдс харчи най-малко от всички останали БМВ- та, които могат да се вземат за тези пари. С чип върви повече от прилично, доста повече от 316 и 318 бензин примерно. Комбито е удобно и позволява известно количество багаж. Ако се попадне на читав мотор единственото, което иска е добро масло и редовна смяна и мотора е железен. Ходовата част.. над 250 000 с един комплект амортисьори и 3 или 4 смени на шарнири, биалетки и т.н+ предни дискове с накладки. Накрайници на рейката дори не бях сменял за това време. По мотора- абсолютно нищо. Та в общи линии говорим за 250к+ километра за едни 3-400лв ремонти по ходовата част.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Ако питаш във форума на Мерцедес ще ти кажат че БМВ не става
Твърдо за БМВ
Нищо че карам Мерцедес 

Твърдо за БМВ

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ако още четеш тази тема гледам се продава на един агент черната 525-ца за 6000лв. като обява в продава автомобили я търси. Ако ги имаш парите ходи и я купувай направо колата и ще си ултра мега доволен.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5