Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Re: Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!

Мнение от Bmw325is » 27 Мар 2010, 10:45

С удоволствие бих го пребил тоя,напоследък много футболисти започнаха да се прават на Големи Гъзета и да бият момичета и усещам че скоро ше има пребити футболисти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 29 Мар 2010, 8:21

Из дневника на Оролин Оролинов във "ФейсБокс"

Понеделник:
Днес имаше тренировка на дублиращия отбор на ЦСКА. Пропуснах я. Имах много за чистене в нас. Откъде се е взела толкова кръв из апартамента, идея си нямам? Все ми се падат девствени манекенки. Пусти късмет. А трябва да ходя и на фризьор. Че понеделник е денят, в който манекенките си оправят кичурите и събирам телефонни номера. Може да тресна и фризьора, ако се наложи. А, бе, не е леко да си секс-символ!

Вторник:
Наложи се да отида до „Армията". Не ми се тренираше много, ама трябваше да се видя с Русия Иван, да го навивам за малко „тупалки" по чалготеките. То пък се оказа, че го били продали от ЦСКА-то още преди месец, някъде в Съветския Съюз. Чудна работа, как не съм разбрал? Вече три дена, как не съм млатил жена. Направо ме сърбят ръцете. Опитах се да прасна едно кроше на чистачката от „Армията", ама се оказа много бърза гадината. Няма да й се размине, де.

Сряда:
Звънях на Караджата да ходим в БИАД, за да правим малко лицеви опори. Той пък бил наказан от баща си. Пак ще трябва да ходя сам. Дано намеря някоя манекенка да ме прибере с колата си. Чух по радиото, че ЦСКА-то са паднали. Така е, като не ме пускат да играя. Аз винаги бия. А как боксирам силикони. Малеееееееееее! От Мездра ми звъняха, да ме поканят за жури в конкурса им „Мис Кървава Фланелка". Приех, много ясно. В Мездра ми харесва. Има много бой.

Четвъртък:
Днес в съблекалнята свих два GSM-а, 30 лева и един бандаж. Ей, така ... да се намират. Ще излизам с едни травестити довечера. Ако остане време преди това ще ходя да си правя татуировка. Боксова круша с две кръстосани бухалки под нея. И надпис „ЦСКА Септемврийско знаме" на пакистански. Ще стане яко. Сигурен съм. Вече всички жълти вестници пишат за мене. Черно-белите също. Стоичков и Бербатов са история. Нацията се тресе по Орлинов Манията.

Петък:
Изгониха ме и от дублиращия отбор на ЦСКА-то. Сигурен съм, че оня Венци Стефанов от „Славия" ме е натопил нещо. Яд го е, че не съм в неговия отбор. Получих призовка да се явя в полицията. Татко каза да не ходя, че били от „Левски". Ама все пак ще ида. Може да са ми фенове. Нали съм Роналдо от Галата? По-късно вечерта съм планирал да срежа гумите на Любо Пенев. Имаме си лека закачка с него. То и Андоне почна да ме нерви, ама не знам къде живее все още.

Събота:
Днес „Титан" организираха ленински съботник. И понеже съм изгонен и от детския отбор (набор 1999-та), ме пратиха да помагам на Дучето за някаква хореография на ЦСКА-то. Цял ден разнасях разни картони и амбалаж, като гламав по стадиона. Ама Дучето накрая обеща да ме запознае с едни манекенки. Ще има бой. Надушвам го. Бате Милко Калайджиев в БИАД, изпя специално за мене „Я елате пиленца при батко, да ви малтретира сладко, сладко". Голям пич е. И пее страхотно. Дали да не си пусна и аз мустаци? Види ми се „фешън".

Неделя:
Снощи се влюбих. Никога Азис не ми е действал така, ама на ... случи се. Подарих му екип на ЦСКА-то с моето име. Той ми подари червен сутиен. Кървавочервен. Хахаха! На обед ме събуди телефона. Беше Сашо Диков. Казах му да не ми се отваря много, че ще натупам репортерката му Петя при първа възможност. Вече съм истинска звезда. Май е време да си купя кола? „Титан" обещаха, че до година-две ще ми дадат заплата. Баси, якото, да си Оролин Оролинов, а?

източник: http://sportcafe.bg/id_698752808
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Мар 2010, 10:16

Ами ако много грубо му е сложила рога на кухата футболна кратуна, нормално е човека да е афектиран :mhihi: Напънах се да изпитам някакво съчувствие, обаче не успях...красива манекенка, тръгнала с футболистче и той я наритал...щото би си легнала с всеки чичко-паричко с повече пари от него-НЕ; щото е със супер раздуто самочувствие и комлексирана-НЕ! Пребил я е щото била "красива" ...Да бе да...
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 30 Мар 2010, 20:41

Като оставя настрана дискутираната в 9 страници случка, това което повече ме впечатли докато четях темата беше, че сред уж интелигентни и донякъде образовани хора (поне са се научили да ползват компютър), се намират хора които с нескрито задоволство се забавляват със случилото се. Не ми се рови обратно в темата да ви напиша никовете, за да няма нерабрали, но предполагам сте достъчно интелигентни сами да се разпознаете.
SKISA ви пожела да ви се родят дъщери, но честно казано, аз бих предпочел хора като вас никога да нямат деца... Нямо нужда и те да теглят това тегло...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 30 Мар 2010, 20:55

В интерес на истината ако ми се роди такава дъщеря, доброволно ще се хвърля от некой мост :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Мар 2010, 9:25

Катрин Вачева на дискотека два дни след „побоя“!

http://razkritia.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82 ... %BB%D0%B5/

Хахах не знам, тая дали наистина всичко толкова я мразят, или просто си е пача (ама съдейки по външния и вид, везните се наклоняват в полза на факта, че е пача :mhihi: )

И друг път вярвайте по-малко на медиите, че пишат напоследък големи глупости :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 31 Мар 2010, 10:24

dimithur написа:
Катрин Вачева на дискотека два дни след „побоя“!

http://razkritia.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82 ... %BB%D0%B5/

Хахах не знам, тая дали наистина всичко толкова я мразят, или просто си е пача (ама съдейки по външния и вид, везните се наклоняват в полза на факта, че е пача :mhihi: )

И друг път вярвайте по-малко на медиите, че пишат напоследък големи глупости :yes:

Наистина ли повярва на интервюто на ПедерасТ/фризьора ?
аз на педали не вярвам... незнам за теб :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 31 Мар 2010, 11:03

аз незнам кво ги съдите хората като незнаете какво точно се е случило а за тва дали трябва да се удрят жени аз сам ЗА кво кот са жени ако се държат като жени няма да им се случва да ги удрят

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 31 Мар 2010, 11:22

nazo1976 написа:... а за тва дали трябва да се удрят жени аз сам ЗА кво кот са жени ако се държат като жени няма да им се случва да ги удрят

Е тва е изказване на място.. :clap:
А ти сигурно, от женски опит, знаеш най-добре, как трябва да се държи една жена..? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Мар 2010, 20:02

krystal написа:
nazo1976 написа:... а за тва дали трябва да се удрят жени аз сам ЗА кво кот са жени ако се държат като жени няма да им се случва да ги удрят

А ти сигурно, от женски опит, знаеш най-добре, как трябва да се държи една жена..? :mhihi:

Леко, че ши те удари :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС: @nazo1976, гледам по ника ти трябва да си зрял човек бе, за мъж не знам, ама странно мислене имаш... относно жените поне.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 31 Мар 2010, 23:39

Не се чудете че Орлинчо :dummy: .Помашка му работа.То си им е закодирано в гена.Жалко ,че се прави на бияч заебанеца му неден.Дано мадамата да го осъди,че да му дойде акъл у ахрянската му кратуна :bowdown:
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 01 Апр 2010, 11:52

krystal написа:

незнам как трябва да се държи една жена но има толкова нагли и надути кокошки които се мислят за мис вселена а са просто едни тъпи духачки и една такава мърла като почне да ти се прави как да не и биеш един шамар не говорим за бой а за шамар и в предния пост имах тва предвид а да не говорим че има и такива дето налитат на бой тех кво да ги правим кажи ти :mhihi: а и 1 пример в ВВ еротичната сервитьорка :mhihi: на кво го прави тоя путьо ти не би ли и обърсала сополите. кат сте жени дръжте се като дами и ние ще сме джентълмени :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 01 Апр 2010, 12:01

Ryapoff написа:
krystal написа:

Леко, че ши те удари :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС: @nazo1976, гледам по ника ти трябва да си зрял човек бе, за мъж не знам, ама странно мислене имаш... относно жените поне.

ти приятелю изпълзи малко изпод чехъла и се огледай в къв свят живеем и после давай мнение :mhihi: жена ми не съм я удрял никога макар че някой път нарочно ме предизвиква да го направя. два пъти съм удрял шамар на жена и повярвай ми имаше за какво просто 1 шамар ставаш и си заминаваш и тва е. просто всичко си има граница и праг на търпимост при теб тва ако не се е случвало при мен се е случвало

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Апр 2010, 20:21

"Лакомо дупе-кръв се.е..."-демек нищо ново под слънцето...-не че това е начина ,ама...животът е суров..
А че футбалера си плаче за мъжки ласки ,то е ясно... :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Апр 2010, 23:15

Значи!
9 страници общовзето само глупости! Петре, не си оставял лоши впечатления досега в мен!
Или поне не съм чел лоши мнения от теб, недей ми разваля представата за теб!
dimithur, нека Господ те дари с дъщеря! Може да е грозна, може да е траверс(и мен не ме кефи!).
Ама я моля те, постни една твоя снимка тук, та да те оценим по хубост!

И моето мнение, че всеки бг футболист си му трябва кютек поне веднъж в годината!
От тия смотльовци ми е писнало!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата