Защо е39 е перфектна!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Защо е39 е перфектна!
Никой маи не разбира истинския смисъл на темата !!!
П.П: Плюете Е39 пък всички карате такива !!!
- armour
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i
- Мечтае да кара: Много работи
Според мен едно е ясно макар и от скоро да имам Е39,че ако имаш парите може и самолет да си купиш и сигурно ще е по конфортен и по бърз от кое да е БМВ или някои друга марка.Не е там работата обаче,след като разполагаш с пари за този модел,няма как да отидеш и да кажеш искам Е65 щото така и така е по добре от Е39.Темата е след като си покарал Е39-ката да споделиш какво ти харесва в този автомобил....да не забравяме че перфетни неща няма! 
А на мен ми харесва,както споделиха някои колеги точно динамиката на автомобила и стойката му на пътя.

А на мен ми харесва,както споделиха някои колеги точно динамиката на автомобила и стойката му на пътя.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
im0tep написа:Никой маи не разбира истинския смисъл на темата !!!
...така е , не трябва да плюете по този модел , въпреки че си има своите недостатъци , но коя кола ги няма ?
И плюс това в какви условия се експлоатира този модел ? Това не е джип !!!
Това е модела , който ни събира всички нас в този подфорум , живеем с него , страдаме с него , кефим се с него , зараждаме нови запознанства покрай него !
Автомобила не е само болтове , гайки и тенекии...
Трябва да я уважаваме тази кола , колкото и да ни ядосва някой път

поредната хубаво започнала тема,която скоро ще бъде заключена,българска работа
А това че някой си е купил Е39 на цената на Фокус,както каза един колега........еми за това им е калпаво окачването,не може да купите Е39-ка за 7-8 хиляди лева и да искате да е здрава,като е на минимум 400-500 хиляди и е стояла в морга 2 години на пек и дъжд...
После някой като каже искам и 12-15к ...и се почва,абе ти нормален ли си
За мен Е39-изключително сполучлив модел
Скъпа поддръжка.........еми караш БМВ,удоволствието струва пари 

А това че някой си е купил Е39 на цената на Фокус,както каза един колега........еми за това им е калпаво окачването,не може да купите Е39-ка за 7-8 хиляди лева и да искате да е здрава,като е на минимум 400-500 хиляди и е стояла в морга 2 години на пек и дъжд...

После някой като каже искам и 12-15к ...и се почва,абе ти нормален ли си

За мен Е39-изключително сполучлив модел

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Аз наистина ще помоля да пишат хора, които искат споделят с останалите начина, по който се чувстват след като слезнат или преди да се качат или по време на каране и той е положителен. Защото всички останали теми са косвено подсказване къде са минусите на колата, а сега искам просто да си припомним какви са й плюсовете.
За мен да карам тази кола е много повече от просто шофиране. Когато си я купувах, можех да си купя чисто нова кола от по-нисък клас и до ден днешен се убеждавам как съм взел правилното решение. Просто нито фокус, нито астра, нито голф се доближават от нивото на класа, в който се намира е39.
Тази тема е за хората, които карат и се смеят сами докато я карат и които тръпнат в очакване отново да се качат в нея.
За мен да карам тази кола е много повече от просто шофиране. Когато си я купувах, можех да си купя чисто нова кола от по-нисък клас и до ден днешен се убеждавам как съм взел правилното решение. Просто нито фокус, нито астра, нито голф се доближават от нивото на класа, в който се намира е39.
Тази тема е за хората, които карат и се смеят сами докато я карат и които тръпнат в очакване отново да се качат в нея.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз си обичам колата, щото като седна вътре, не ми се излиза. Незнам колко е перфектна, колко скапан интериор има и т.н.(то пък щото много други и по-нови са нещо повече, ама айде), ама откъде това чувство незнам. Влизам, карам, спирам и не ми се слиза. Понякога, тръгва да слизам, връщам се, паля и пак тръгвам ей тъй за едно кръгче. Ко да искам повече? Комфорт, динамика, возия, всичко е на ниво. За мене това е много добър автомобил, балансиран във всяко отношение и благодаря на Бога, че имам щастието да карам такава кола. Това е.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
bobih написа:хора да смените дилъра,![]()
![]()
![]()
![]()

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
Ето го моето мнение- http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5&t=111530
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
И от мен един глас за Е39-невероятен автомобил и не затова ,че е перфектен и не се чупи а защото е една от колите символ на марката.
Може да се каже ,че заради Е39 обикнах БМВ и не че не съм се качвал в по хубави и лъскави......просто нямат това очарование като 5-та.
Последно карах МЛ 320 служебен ......ми нищо ,което да ме накара да "изневеря" на Е39 .Да си сектант и фен не значи ,че си винаги обективен но е важно ,че имаме предпочитания и си ги отстояваме,не се обръщаме след всяка нова "котора " излязла на пазара.
А колкото до проблемите.....едва ли от съвремените има такива без детски болести,имаме една Е класа 2006 година (служебна)на 140 000 реални ,колко е проблемна не е истина.
Може да се каже ,че заради Е39 обикнах БМВ и не че не съм се качвал в по хубави и лъскави......просто нямат това очарование като 5-та.
Последно карах МЛ 320 служебен ......ми нищо ,което да ме накара да "изневеря" на Е39 .Да си сектант и фен не значи ,че си винаги обективен но е важно ,че имаме предпочитания и си ги отстояваме,не се обръщаме след всяка нова "котора " излязла на пазара.
А колкото до проблемите.....едва ли от съвремените има такива без детски болести,имаме една Е класа 2006 година (служебна)на 140 000 реални ,колко е проблемна не е истина.
Последна промяна CONAN на 01 Апр 2010, 20:05, променена общо 1 път
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
На мен Е39 ми харесва най-вече как е обезшумено,звука след 3000 оборота,возията и салона това са факторите който ме запалиха по тая кола още предиии.......4-5 години от две години и малко вече карам тоя модел и тайно си мечтая някой ден да си купя чисто ново Е39,ако е останало някъде в някоя автокъща още с наилоните по седалките
ще си остана с мечтата! 

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Georgi написа:Ето го моето мнение- http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5&t=111530
А моето мнение е все едно да сравняваш Е30 с Е36!
П.С И темата пак почна да се отклонява от първоначалния си замисъл!
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
карам 525D не е нищо особено,даже кожа няма и въпреки това тази кола не може да ми омръзне, не ми става скучна
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Аз съм от година и половина с тая кола. Кефи ме отвсякъде-вътре,вън. Вярно че ме ядосва от време на време
ама любовта надделява 

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3