Собственици на Е 34 от Варна
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Собственици на Е 34 от Варна
Понеже собствениците на Е 34 с страната отварят тема , за да се видят, добре би било да се групираме и по градове. Да се знаем и да си комуникираме във форума, а и на живо, след като се познаваме. Аз се казвам Красимир, карам 525, 24 вентила и ми е много гот. БМВ е начин на живот, не просто мания. Желая успех и бензин в кръвта на бели и сини петна, на всички собственици на модела!
Re: Собственици на Е 34 от Варна
ktv написа:Понеже собствениците на Е 34 с страната отварят тема , за да се видят, добре би било да се групираме и по градове. Да се знаем и да си комуникираме във форума, а и на живо, след като се познаваме. Аз се казвам Красимир, карам 525, 24 вентила и ми е много гот. БМВ е начин на живот, не просто мания. Желая успех и бензин в кръвта на бели и сини петна, на всички собственици на модела!
И аз се казвам Нико,карах 520,24в и сега ми е много кофти

- ktv
- оптимист-неверник
-
Разбирам те- аз имах 520 и когато я продадох, бях като болен. Оправих се едва, когато си взех 525-ицата. Успех!
Казвам се Стефан и имам 520 24V. Много си ми е хубаво. ktv, ако си този, за когото си мисля, значи сме пили бира на "Фенера". Тази събота няма да дойда сигурно, защото започна "Варненско лято". Пристигнаха ми гости от София и трябва да ги водя да "живеят" по комплексите.
Сигурно в София цяла година са "умрели", че сега за 10 дена да си наваксат 

- ktv
- оптимист-неверник
-
Какво става, момчета? Във Варна само това ли сме собствениците на Е 34? Сигурен съм, че сме поне още десетима има!
пореден фен от Варна :)
Я кажете ако се събирате някаде, каде е мястото. Името ми е Милен.
Поздрави на всички!
Поздрави на всички!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, свържете се с Мартин (Defflepard) за да ви каже,кога и къде се събира Варненската група
Там има и една Е34-ка Touring,синя,много хубава
... а може и вече да я няма (Краси "Chakal""
Георги Пенчев

Там има и една Е34-ка Touring,синя,много хубава

... а може и вече да я няма (Краси "Chakal""

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Това,какво ще рече ? Там ще се събирате или какво ?
Нещо по-конкретно,защото мога и аз да изникна
Георги Пенчев
Нещо по-конкретно,защото мога и аз да изникна

Георги Пенчев
- ktv
- оптимист-неверник
-
Само шестима ли? Това не може да е вярно!
Здравейте приятели!
Днес реших да погледна темата, щото много вода изтече, от както я отворих. Гледам и какво виждат очите ми- само шестима сме компютърно- грамотните собственици на Е 34 от Варна. Гледам и не вярвам, ама така е- фактите говорят, а ние мълчим. Защото да караш култов модел на БМВ не е лесно, особено при новите цени на бензина, та за това се приравняваме към боговете. Предлагам, станем ли десетима, да се съберем някъде и да се видим. Защо и да не си направим клуб. Вярно, поостаряха колиците ни, но важното е ние да си ги пазим и караме, което е от значение, щото колата е като жената- иска поддръжка и каране, иначе се скапва.
Оставям телефона си за тези, които желаят да звъннат-0899266151, Красимир.
Успехи на всички!!!
Мерцедес е най- добрата марка, но ние караме още по- добра!
Днес реших да погледна темата, щото много вода изтече, от както я отворих. Гледам и какво виждат очите ми- само шестима сме компютърно- грамотните собственици на Е 34 от Варна. Гледам и не вярвам, ама така е- фактите говорят, а ние мълчим. Защото да караш култов модел на БМВ не е лесно, особено при новите цени на бензина, та за това се приравняваме към боговете. Предлагам, станем ли десетима, да се съберем някъде и да се видим. Защо и да не си направим клуб. Вярно, поостаряха колиците ни, но важното е ние да си ги пазим и караме, което е от значение, щото колата е като жената- иска поддръжка и каране, иначе се скапва.
Оставям телефона си за тези, които желаят да звъннат-0899266151, Красимир.
Успехи на всички!!!
Мерцедес е най- добрата марка, но ние караме още по- добра!
Re: Помощ
kasiel написа:Дайте ми някакво инфо моля,за свестен газаджия във Варна.
Смених изпарител и сега колата гори 28 на 100, Ужас!!!!!
А със стария гореше 15 на 100 градско.
Аспарухово, улица "Искър" номер 6- добре бачкат и би трябвало да ти помогнат. Не гарантирам че е актуален номера, но пробвай- 0888263269 Работно време от 10 до 17 часа. Питай някой да ти обясни къде се намира- не е труден за откриване сервиза
BMW & RAMMSTEIN RULES

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2