Старите мебели къде ?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Старите мебели къде ?
Здравейте решил съм да сменям холовата гарнитура и някои други шкафове.Търсих по вестниците едно време имаше разни фирми където изкупуваха а сега не мога да намеря някой може ли да ми помогне с някой друг телефонен номер или място където ще ги изкупят в Пловдив или и те на поредното място за без пари на нинджите
един голям диван 3-ка една 2-ка и секцииска за Тв то ако има някой който примерно е под наем и не му се дават пари за нови мебели да пише в темата качвам снимки веднага правим няква цена и всички сме доволни

един голям диван 3-ка една 2-ка и секцииска за Тв то ако има някой който примерно е под наем и не му се дават пари за нови мебели да пише в темата качвам снимки веднага правим няква цена и всички сме доволни

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
!!Asen_X написа:Ха, и аз се канех скоро да пускам такава тема, само че за София. Та ако някой знае къде изкупуват мебели, нека сподели
За фирма, която изкупува не знам, но знам една организация- млади момчета идват и ти взимат мебели, книги, и изобщо всичко непотребно, и ги разпределят после по разни нарко комуни и т.н.
Много са свестни и внимателни и те отървават от ненужните неща за тяхна сметка. Е, верно не взимаш пари от продажба, но пък и понякога имаме неща дето така или иначе няма кой да ги купи и се чудим къде и как да ги разкараме...
Та ако някой има нужда от подобно нещо казват се "РЕТО" и телефона е :02/9802143
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Измисляш някакви нормални / разбирай ниски/ цени, пускаш си обява във вестник "Позвънете" / нямаш идея колко много се чете/ - тел. 91938, може и в "София Днес" - 91947, и ги продаваш за три дни. Доста народ около мен се е оттървавал така от мебели, включително и стари перални и хладилници. Успех!
- Новини
-
kOnPuBkA написа:!!Asen_X написа:Ха, и аз се канех скоро да пускам такава тема, само че за София. Та ако някой знае къде изкупуват мебели, нека сподели
За фирма, която изкупува не знам, но знам една организация- млади момчета идват и ти взимат мебели, книги, и изобщо всичко непотребно, и ги разпределят после по разни нарко комуни и т.н.
Много са свестни и внимателни и те отървават от ненужните неща за тяхна сметка. Е, верно не взимаш пари от продажба, но пък и понякога имаме неща дето така или иначе няма кой да ги купи и се чудим къде и как да ги разкараме...
Та ако някой има нужда от подобно нещо казват се "РЕТО" и телефона е :02/9802143
Идеята е добра и каквото ми остане, ще им се обадя да го подаря

Все пак по-големите и ценни неща ще се опитам да ги изтъргувам, но ще заделя някои за тази инициатива.
Apassionata написа:Измисляш някакви нормални / разбирай ниски/ цени, пускаш си обява във вестник "Позвънете" / нямаш идея колко много се чете/ - тел. 91938, може и в "София Днес" - 91947, и ги продаваш за три дни. Доста народ около мен се е оттървавал така от мебели, включително и стари перални и хладилници. Успех!
Благодаря

- Spawn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
- Мечтае да кара: ...вече го кара :)
Re: Старите мебели къде ?
Изкупува ли все още някой стари мебели на някакви символични цени, или пък евентуално ако никой не иска да ги купи - да ги подаря на някой , който сам да си организира изнасянето и разглобяването им.
За Пловдив говоря
За Пловдив говоря

колеги аз имм нужда от некво дивн4е от пловдив съм интересувва ме само размера защото офиса на салона ми е малък, от пловдив съм моля пишете ми лс
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re:
Apassionata написа:Измисляш някакви нормални / разбирай ниски/ цени, пускаш си обява във вестник "Позвънете" / нямаш идея колко много се чете/ - тел. 91938, може и в "София Днес" - 91947, и ги продаваш за три дни. Доста народ около мен се е оттървавал така от мебели, включително и стари перални и хладилници. Успех!
Абсолютно вярно

Преди няколко години продадох чрез Позвънете стари кухненски шкафове за 150лв....
А мислех да ги изхвърля

- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
- Spawn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
- Мечтае да кара: ...вече го кара :)
днеска ще пусна реклама и на двете места.
Ето в тази тема съм качил снимки и на съответните мебели
viewtopic.php?f=64&t=197731
ако някой нещо му хареса да пише ЛС
Ето в тази тема съм качил снимки и на съответните мебели
viewtopic.php?f=64&t=197731
ако някой нещо му хареса да пише ЛС

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Я колко полезна тема
- тъкмо се чудех какво да правя с една стара холна гарнитура...

Si non confectus, non reficiat.
13 мнения
• Страница 1 от 1