Моля за съвет!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Моля за съвет!
Колеги с бежов салон съм с махагон и се чудя дали да си пребоядисам лайсните като тези на снимката я дайте по едно мнение! 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Re: Моля за съвет!
Ако всичко ти е бежаво а само лаисните са махагон няма кво да питаш ами ги боядисваи.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- bili1
- ентусиаст
-
Сериозно съм се замислил след като видях тази снимка ама се чудя,интересува ме мнението на "баварските маниаци"
дали ще удобрят идеята ми,скоростния лост ще може ли и тои да се пребоядиса?!
Да само лайсните са ми махагонови! 

Много е готино на снимката, няма да сбъркаш според мен. Между другото и аз съм се заканил да пребоядисвам моите, та ако имаш случайно бояджия за препоръчване, моля сподели кой и къде, че на мен ми казаха 150-200 лева и се чудя дали е нормална цена.
BMW Sheer Driving Pleasure
- 6iva4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 d touring
- Мечтае да кара: някой друг колата и то с шапка с козирка
Тц, това изобщо не ме кефи, прилича на китайска пластмаса. На платнен салон... може би, но на кожа и то светла(с цвят близък до натуралния)
, прилича малко на манго-тунинг
. Виж, ако се справиш да облицоваш тавана, колонките, корите на вратите и седалките, и таблото с кожа, да, но така... тц. Лично мнение.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
- Jenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Pershing 115
Моята е с такива лаисни , имам и М топка на скоростния лост в същич цвят , а не като тази която е показана тук. Ако някой изскочи с лайстни черен махагон и подобна топка , веднага съм навит на бартер защото моя салон пък е тъмен 

- bili1
- ентусиаст
-
Колеги днеска откачихме всичко махагонено и ги дадох на майстора каза,че до други ден ще са готови обещавам като стане готово ще направя снимки и ще ги кача да ги видите,моля темата да не се заключва още!!
Мерси за мненията на всички колеги и на мен махагона ми омръзна адски много вече и предишната ми е39-ка беше с махагон писна ми да го гледам вече очаквайте снимки!

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
и в краина сметка какъв цвят ти ги боядисаха ?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
На мене ми ги боядисаха светло сиво сребристо за 50лв. Станаха супер, като преди това свалиха старото покритие.То беше някво гумирано и много надраскано.Не очаквах, че толко ще отвори колата.Ако искате ще пусна и снимки да видите.Иначе за бежовият салон най подхожда махагона.Поне на мене така ми харесва.Новите Х5 са се с такъв интериор.Мой съвет не го променяй освен ако не са ти надраскани.Моят салон е черен и с контрастиращото сребристо стана супер.
- BhO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530da touring
Бежави кори на вратите със черно табло. Това някаква поръчкова история ли се води.

Сега по въпроса за лайстните. При мене е същият проблем.От два месеца търся перфектната цветова комбинация. Имам може би 50 снимки на интериори. Махагон с беж и ЧЕРНИ кори е доста неприятна комбинация за промяна.
Светло сребристо или титан стои на нея според мен като на свинче звънче. На черен салон е съвсем друга бира.
След дълго ровене по нета и форумите и обмисляне реших да направя следно.
Цвят на лайстните в цвета на колата(при мене е антрацитен металик) или piannoblack.
Боядисване - това което чета по форумите е боядисаните лайстни се драскат повече, защото лака е "по-мек" от оригиналният.
Дали е така би било добре от вас да се споделят директно впечатления със снимки след определн период на екплоатация.
Другото което ме отказва от боядисването е, че няма връщане назад ако не ти хареса. Заради това се спрях на фолио.
Фолиото което наистина в момента е най-доброто на пазара е 3M DI-NOC carbon,кожа или металик.Карбона седи релефно и не излежда перник тунинг. Аз обаче смятам че в една 5-та серия дизел карбонът идва в малко повече. Но за щастие всеки си има различен вкус.
Фолиото което аз купих е 3М ScotchCal едно черно и едно антрацит.Най вероятно следващата седмица ще го лепя и ще пусна снимки
обезателно. Все още се колебая за цвета обаче.
И накрая пускам малко снимки:
Piannoblack:

Schotcal сребърно

Комбинация която на мен не ми допада.

3m dinoc

- bili1
- ентусиаст
-
избрах си точно като на снимката цвят колеги кремаво бежаво (млечно бежаво) незнам днеска,утре трябва да ми звъне майстора да си ги зимам и да ги слагаме,обещал съм снимки !!!

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
BhO ако бях се задържал още с тази кола и този салон - щях да сложа черни колонки и таван и тогава да - колата минава за Individual (в последствие се оказа много лесно да се махне кафявото от корите и да се сложи черно като таблото) 
просто кожения салон както и другите работи съм ги слагал допълнително
кои ли колега ще си познае кожения салон от снимките

просто кожения салон както и другите работи съм ги слагал допълнително
кои ли колега ще си познае кожения салон от снимките

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4