въпросче за нокиа е52
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
въпросче за нокиа е52
привет колеги,вчера като рожденник жената ми направи подарък нокиа е52
,но излезе едно проблемче можеби
-искам всеки номер като ми звънне да е с различна мелодия но немога нещо даго наглася
колко време се мъча но нещо нестава.ще съм благодарен на колегите ако ми обястнят като на малко дете
кое как става

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: въпросче за нокиа е52
Мисля че трябваше да се копират всички контакти в телефона,после като влезнеш на даден контакт да го редактираш има да му метнеш снимка ,МЕЛОДИЯ и тн
- spens_82
- ентусиаст
-
колега копирах номерата и редактирвах но пак няма добаване на мелодия,за добавяне на снимка е лесно,но мелодия нещо не се получава.на старата нокия 6234i всичко беше много лесно но на тази трябва човек да е с 10 вишши образования 

- Dundiu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
Ако пробваш всеки номер да го слагаш в отделна група и на самата група да сложиш мелодия?
Ако може да използвам темата. Моя проблем с е52 е ,че когато пусна камерата телефона иска рестарт понеже възникнала грешка, пиша кода за рестарт после ми иска кода на нокиа (12345) , но когато го въведа пише че е въведен 5 пъти грешно. Какво е решението според вас?
Ако може да използвам темата. Моя проблем с е52 е ,че когато пусна камерата телефона иска рестарт понеже възникнала грешка, пиша кода за рестарт после ми иска кода на нокиа (12345) , но когато го въведа пише че е въведен 5 пъти грешно. Какво е решението според вас?
Последна промяна Dundiu на 31 Мар 2010, 19:01, променена общо 1 път

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
spens_82 написа:колега копирах номерата и редактирвах но пак няма добаване на мелодия,за добавяне на снимка е лесно,но мелодия нещо не се получава.на старата нокия 6234i всичко беше много лесно но на тази трябва човек да е с 10 вишши образования
Dundiu написа:Ако пробваш всеки номер да го слагаш в отделна група и на самата група да сложиш мелодия?
Те за това и още много екстри Сони Ериксон са ми фаворит...

- spens_82
- ентусиаст
-
колега Dundiu ти направил ли си телефона различен номер да ти звъни със различна мелодия?относно за камерата като я включиш и забива пробвай да ъпдейтнеш софтуера и може да се оправи
- Dundiu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
spens_82 написа:колега Dundiu ти направил ли си телефона различен номер да ти звъни със различна мелодия?относно за камерата като я включиш и забива пробвай да ъпдейтнеш софтуера и може да се оправи
Не съм пробвал, просто давам идея как може да стане, на N73 мога да си сменям мелодиите на групите така че предполагам по този начин би станало на е52

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
spens_82 написа:колега копирах номерата и редактирвах но пак няма добаване на мелодия,за добавяне на снимка е лесно,но мелодия нещо не се получава.на старата нокия 6234i всичко беше много лесно но на тази трябва човек да е с 10 вишши образования
Ако си с меню на английски
1.Меню
2.Медиа
3.Галерия
4.Тракс
5.Избираш си желаната песен
6.Опшънс
7.Use tone->Assign to contact
8.Отваря ти се телефонния оказател и си маркираш един или няколко контакта и после даваш ок
9.Ако стане пия джеймисон

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- spens_82
- ентусиаст
-
тела е на български,то имали някаде откадето да се смени езика.пробвах но излизат само едни мелодии звуци,него направи ли лесно,като се ревих и половината песни се пръснаха някаде из папките
,луда работа егати телефона 

- RSxRacer
- вълкодав
-
spens_82 написа:тела е на български,то имали някаде откадето да се смени езика.пробвах но излизат само едни мелодии звуци,него направи ли лесно,като се ревих и половината песни се пръснаха някаде из папките,луда работа егати телефона
Влизаш там където ти са песните,а не самия плеар. И тогава опций,ползвай като,задай като тон за контакт

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:spens_82 написа:колега копирах номерата и редактирвах но пак няма добаване на мелодия,за добавяне на снимка е лесно,но мелодия нещо не се получава.на старата нокия 6234i всичко беше много лесно но на тази трябва човек да е с 10 вишши образования
1.Меню
2.Медиа
3.Галерия
4.Тракс
6.Опшънс
8.Отваря ти се телефонния оказател и си маркираш един или няколко контакта и после даваш ок
При мен, по описания от теб начин в менюто на опция №7 има само възможност да се зададе като общ тон на звънене при повикване, няма възможност да се зададе на избран контакт.
Последна промяна george45 на 31 Мар 2010, 21:14, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
george45 написа:RSxRacer написа:spens_82 написа:колега копирах номерата и редактирвах но пак няма добаване на мелодия,за добавяне на снимка е лесно,но мелодия нещо не се получава.на старата нокия 6234i всичко беше много лесно но на тази трябва човек да е с 10 вишши образования
1.Меню
2.Медиа
3.Галерия
4.Тракс
6.Опшънс
При мен, по описания от теб начин в менюто няма опция №7, има само възможност да се зададе като общ тон на звънене при повикване.
ами аз по спомен го карам и мисля,че така беше,при е51 е така на 100% ама мисля,че и при е52 беше същото
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- spens_82
- ентусиаст
-
значи колега песните са основно на картата с памет(има и някаде пръснати другаде)като вляза в картата с памет там няма никаде опция за добавяне към контакт или номер.а като вляза в:меню,медия,галерия,звукови клипове-там имам 5 звъка които мога да сложа кум номера.мъчих се да премествам там песни но неможе
като премествах песни от картата с памет в тая папка ми изчезнаха няколко песни-абе пулна лудница,май ше трябва да ида в някой офис на М-тел да се пробват там даго опраят 

RSxRacer написа:george45 написа:RSxRacer написа:spens_82 написа:колега копирах номерата и редактирвах но пак няма добаване на мелодия,за добавяне на снимка е лесно,но мелодия нещо не се получава.на старата нокия 6234i всичко беше много лесно но на тази трябва човек да е с 10 вишши образования
1.Меню
2.Медиа
3.Галерия
4.Тракс
6.Опшънс
При мен, по описания от теб начин в менюто няма опция №7, има само възможност да се зададе като общ тон на звънене при повикване.
ами аз по спомен го карам и мисля,че така беше,при е51 е така на 100% ама мисля,че и при е52 беше същото
Или не е същото, или зависи от софт версията, щото при мен просто няма опция да се прикачи към избран номер-може да зададеш само като общ тон на звънене.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2