Спонсорът на Първанов - В ЗАТВОРА!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Спонсорът на Първанов - В ЗАТВОРА!
saleen написа:kokobm написа: Или викаш при станишката имаше работа, пък сега не???
Все още имам работа, но за много хора е точно както си го писал-факт.
Аз точно затова вече съжалявам, че не си го оставихме него, да видим как щеше да си оправя бъкиите.
kokobm написа:saleen написа:kokobm написа: Или викаш при станишката имаше работа, пък сега не???
Все още имам работа, но за много хора е точно както си го писал-факт.
Аз точно затова вече съжалявам, че не си го оставихме него, да видим как щеше да си оправя бъкиите.
Е как ще се оправя. То сега е модерно да се оправдават всички с кризата та и той... нали затова ги е надробил такива и не му пука.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Когато влязат ЕФЕКТИВНО да излежат тия присъди се радвайте. В крайна сметка ще получат по няколко години условно. За няколко милиона и аз съм навит на такава присъда 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
kokobm написа:Аз точно затова вече съжалявам, че не си го оставихме него, да видим как щеше да си оправя бъкиите.
Как - като гърците ще маже и след години наистина ще се затрием, защото вече няма да има накъде.
kokobm написа:Аз точно затова вече съжалявам, че не си го оставихме него, да видим как щеше да си оправя бъкиите.
E как ? Те вече имат опит в това , много бързо забравяте '97ма и Жан Хулиган

На Първанката взе да му изстива стола и за това стана толква активен напоследък, а при тройната коалиция за кво да се поти, като може да гърми зайци...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3