500 лв. глоба за този,който поправя кола на улицата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: 500 лв. глоба за този,който поправя кола на улицата

Мнение от N.Mihaylovski » 29 Мар 2010, 19:53

Е.Димитров написа:Мръсник е Bum_Bum,ся ни се смее,ама аз викам да го набиеме :mhihi: ,за кой гласова бре ,предател :mhihi:

Аз съм за,знам къде живее,утре 18:30 пред тях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 29 Мар 2010, 19:58

N.Mihaylovski написа:
Е.Димитров написа:Мръсник е Bum_Bum,ся ни се смее,ама аз викам да го набиеме :mhihi: ,за кой гласова бре ,предател :mhihi:

Не знам за кой е гласОвал, ма айде стига, че вместо бум-бум, ще изядем по един бан-бан :lol: Пък и се е назобал сега и е много здраФ ;)

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 20:02

Ами аз предлагам да го отменят тоя закон и във всяка градинка, пред всеки един блок да се изкопа по един нужник :shock: Даже на тея с повечето входове, по повече трябва да има :shock: Хем си правиш трошката, хем мааш пръжки със съседи, хем да има и къде да се изходиш :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 30 Мар 2010, 0:27

да потвърдя и в Испания е така ,хората за това са направили гаражи сервизи и т.н.
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2010, 7:52

kiro_320 написа:Аз като гледам май пак медийте почнаха да скучаят!!
Като гледам тази наредба не е от скоро,

Ама друго си е Бойко да открие топлата вода :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2010, 9:34

dimithur написа:Ами аз предлагам да го отменят тоя закон и във всяка градинка, пред всеки един блок да се изкопа по един нужник

Перфектно! Така ще можем хем да серем на улицата с чиста съвест - хем да обвиняваме държавата, че е заприличала на кенеф! :mhihi: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 30 Мар 2010, 9:43

ииии ДА ще ви хванат, щото тука комшията види ли кви ги вършиш се е обадил не секундата на нужната институция, а те пък са пристигнали още преди да е затворил телефона

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е, нали това ви беше трън в очите по време на комунизма...Сега се оказа, че в белите държави постъпвали така... Тю, да му се не знае! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Просто шега, нямам отношение към темата, казал съм си мнението преди...Хайде, ще го повторя :mhihi: :mhihi: :mhihi: В Германия правят път и след това искат да се плаща за ползването му! В България искат парите, защото в Германия се плащало, а път няма, дори няма и идея за този път...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Мар 2010, 9:54

kokobm написа:
N.Mihaylovski написа:

Не знам за кой е гласОвал, ма айде стига, че вместо бум-бум, ще изядем по един бан-бан :lol: Пък и се е назобал сега и е много здраФ ;)

Я не гласувах, писна ми да се чудя за кой да гласувам, че да не дойде някой друг. 20 години гласуване за един, че да не е едикой си .. ае стига толкоз :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2010, 10:01

Въдицата и на гьола за риба, вместо на избори-преди така правех и се чувствах много по- удовлетворен от себе си, че не съм допринесъл за появата на поредното политическо недоразумение във властта :mhihi:
Последна промяна saleen на 30 Мар 2010, 10:47, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 30 Мар 2010, 10:17

за правителството на ББ ... хората отдавна са го казали "... На малко прасенсе и на нов шеф не се радвайте много, много, защото не знаете каква свиня ще стане..." :mrgreen:
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 30 Мар 2010, 11:55

bum_bum написа:
kokobm написа:
N.Mihaylovski написа:

Я не гласувах, писна ми да се чудя за кой да гласувам, че да не дойде някой друг. 20 години гласуване за един, че да не е едикой си .. ае стига толкоз :banghead:

Така е, само че до предишните избори нямаше никво значение за кой гласуваш, все едни управляваха, да се стигне до там 4 години да ни управлява правителство с мандата на Доган.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 30 Мар 2010, 15:11

Е.Димитров написа:Принципно съм "За" подобни наредби за запазване на чистотата,много мразим и некакви идиоти събота или неделя да почнат да си правят автомобилите,форсират там,буталата ше им излезнат или маа с чука,дееба трошеняците,ей такива също да ги праснат,проблема е че е измислено за пари,не в полза на обществото...

Бате не всеки може да си позволи е46-ца на 9 години и да я кара само в камор ауто за ремонт и да го болу к*ра... хората нямат какво да ядат
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2010, 17:01

TheKiller написа:
Е.Димитров написа:Принципно съм "За" подобни наредби за запазване на чистотата,много мразим и некакви идиоти събота или неделя да почнат да си правят автомобилите,форсират там,буталата ше им излезнат или маа с чука,дееба трошеняците,ей такива също да ги праснат,проблема е че е измислено за пари,не в полза на обществото...

Бате не всеки може да си позволи е46-ца на 9 години и да я кара само в камор ауто за ремонт и да го болу к*ра... хората нямат какво да ядат

Верно е тва...
Ама у Германия примерно тези, които няма какво да ядат, не карат коли, а се возят на градския транспорт или ходят пеша ;)
Па у назе чок гъзарчетата нема кво да ядат, ама си дават последната стотинка за колата и фьешън кафета :kuku: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Мар 2010, 18:28

ивчо написа:Алоууууууу
Пише сервизи и гумаджийници!
Аз съм за!
Писна ми като влезна в някой сервиз,да стъпя на масло или антифриз!
Нищо на казват за "пред блока",спете спокойни!
И все на Бойко ви е в устата :mrgreen:

Ивчо,що се косиш бе,има и сервизи в които не можеш да видиш и капка масло поне за зар.Ще те посреща някой мазник с костюм,и някоя засукана мацка ще ти се усмихва.Ама нещо не ти се ходи там :mhihi: Не може хем хубаво хем евтино,както казват хората -хем душата в рая хем к.а до края. :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Мар 2010, 20:19

И аз съм ЗА, още една умна стъпка към европеизирането ни!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата