500 лв. глоба за този,който поправя кола на улицата
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: 500 лв. глоба за този,който поправя кола на улицата
Е.Димитров написа:Мръсник е Bum_Bum,ся ни се смее,ама аз викам да го набиеме,за кой гласова бре ,предател
Аз съм за,знам къде живее,утре 18:30 пред тях

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
N.Mihaylovski написа:Е.Димитров написа:Мръсник е Bum_Bum,ся ни се смее,ама аз викам да го набиеме,за кой гласова бре ,предател
Аз съм за,знам къде живее,утре 18:30 пред тях![]()
![]()
Не знам за кой е гласОвал, ма айде стига, че вместо бум-бум, ще изядем по един бан-бан

Ами аз предлагам да го отменят тоя закон и във всяка градинка, пред всеки един блок да се изкопа по един нужник
Даже на тея с повечето входове, по повече трябва да има
Хем си правиш трошката, хем мааш пръжки със съседи, хем да има и къде да се изходиш 

да потвърдя и в Испания е така ,хората за това са направили гаражи сервизи и т.н.
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
kiro_320 написа:Аз като гледам май пак медийте почнаха да скучаят!!
Като гледам тази наредба не е от скоро,
Ама друго си е Бойко да открие топлата вода

Никой не мое ма връне на селу!
dimithur написа:Ами аз предлагам да го отменят тоя закон и във всяка градинка, пред всеки един блок да се изкопа по един нужник
Перфектно! Така ще можем хем да серем на улицата с чиста съвест - хем да обвиняваме държавата, че е заприличала на кенеф!

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
ииии ДА ще ви хванат, щото тука комшията види ли кви ги вършиш се е обадил не секундата на нужната институция, а те пък са пристигнали още преди да е затворил телефона

Е, нали това ви беше трън в очите по време на комунизма...Сега се оказа, че в белите държави постъпвали така... Тю, да му се не знае!

Просто шега, нямам отношение към темата, казал съм си мнението преди...Хайде, ще го повторя

Без страх, без спирачка!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kokobm написа:N.Mihaylovski написа:Е.Димитров написа:Мръсник е Bum_Bum,ся ни се смее,ама аз викам да го набиеме,за кой гласова бре ,предател
![]()
Не знам за кой е гласОвал, ма айде стига, че вместо бум-бум, ще изядем по един бан-банПък и се е назобал сега и е много здраФ
Я не гласувах, писна ми да се чудя за кой да гласувам, че да не дойде някой друг. 20 години гласуване за един, че да не е едикой си .. ае стига толкоз

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Въдицата и на гьола за риба, вместо на избори-преди така правех и се чувствах много по- удовлетворен от себе си, че не съм допринесъл за появата на поредното политическо недоразумение във властта 

Последна промяна saleen на 30 Мар 2010, 10:47, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
за правителството на ББ ... хората отдавна са го казали "... На малко прасенсе и на нов шеф не се радвайте много, много, защото не знаете каква свиня ще стане..." 

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
bum_bum написа:kokobm написа:N.Mihaylovski написа:Е.Димитров написа:Мръсник е Bum_Bum,ся ни се смее,ама аз викам да го набиеме,за кой гласова бре ,предател
![]()
Не знам за кой е гласОвал, ма айде стига, че вместо бум-бум, ще изядем по един бан-банПък и се е назобал сега и е много здраФ
Я не гласувах, писна ми да се чудя за кой да гласувам, че да не дойде някой друг. 20 години гласуване за един, че да не е едикой си .. ае стига толкоз
Така е, само че до предишните избори нямаше никво значение за кой гласуваш, все едни управляваха, да се стигне до там 4 години да ни управлява правителство с мандата на Доган.....
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Е.Димитров написа:Принципно съм "За" подобни наредби за запазване на чистотата,много мразим и некакви идиоти събота или неделя да почнат да си правят автомобилите,форсират там,буталата ше им излезнат или маа с чука,дееба трошеняците,ей такива също да ги праснат,проблема е че е измислено за пари,не в полза на обществото...
Бате не всеки може да си позволи е46-ца на 9 години и да я кара само в камор ауто за ремонт и да го болу к*ра... хората нямат какво да ядат
/// 6>4

TheKiller написа:Е.Димитров написа:Принципно съм "За" подобни наредби за запазване на чистотата,много мразим и некакви идиоти събота или неделя да почнат да си правят автомобилите,форсират там,буталата ше им излезнат или маа с чука,дееба трошеняците,ей такива също да ги праснат,проблема е че е измислено за пари,не в полза на обществото...
Бате не всеки може да си позволи е46-ца на 9 години и да я кара само в камор ауто за ремонт и да го болу к*ра... хората нямат какво да ядат
Верно е тва...
Ама у Германия примерно тези, които няма какво да ядат, не карат коли, а се возят на градския транспорт или ходят пеша

Па у назе чок гъзарчетата нема кво да ядат, ама си дават последната стотинка за колата и фьешън кафета

ивчо написа:Алоууууууу
Пише сервизи и гумаджийници!
Аз съм за!
Писна ми като влезна в някой сервиз,да стъпя на масло или антифриз!
Нищо на казват за "пред блока",спете спокойни!
И все на Бойко ви е в устата
Ивчо,що се косиш бе,има и сервизи в които не можеш да видиш и капка масло поне за зар.Ще те посреща някой мазник с костюм,и някоя засукана мацка ще ти се усмихва.Ама нещо не ти се ходи там

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И аз съм ЗА, още една умна стъпка към европеизирането ни!

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4