От къде научихте за саита?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
От къде научихте за саита?
Мисля че ще стане интересна тема!Нека всеки напише от къде е научил за него.Ние с брат ми разбрахме за сайта от
АВТО ВЕСТНИК(преди около година и половина,ама гледахме само),и добре че беше този вестник,защото може би никога нямаше да научим за този невероятен сайт.Благодарен съм на създателите му...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Сигурно сте чували за ХИНЦА от казанлак,тои е три пати по запален фен на бмв.всички негови приятели му снасят информация по тази тема.
та,някои чул ,че в софия ште има сабор.натоварихме се КАЗАКА,ХИНЦА и моя милост на синият гьльб и се озовахме там.
по нататак ви е ясно,барабонковци,меговци,алпини,сабори,полов живот и т.н.т.
та,някои чул ,че в софия ште има сабор.натоварихме се КАЗАКА,ХИНЦА и моя милост на синият гьльб и се озовахме там.
по нататак ви е ясно,барабонковци,меговци,алпини,сабори,полов живот и т.н.т.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Вече не помня. Май dir.bg
Или беше google 

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
и аз и аз
Аз точно се рових да търся с кого да си лафя за коли някъде и попаднах случайно в Дир.бг и оттам ясно но мисля че не е случайно
щото това е най яката страница в шибания интернет никога не съм се задържал толкова дълго в интернет преди
Благодаря искрено на хората които го правят да е такъв
Надявам се да се прави само с добри чувства
Евала на всички пичове и Дами които го посещават и членуват и говорят тъпотии
:):):)
Забавлявайте се и се кефете хора така е по-добре
:):):)
щото това е най яката страница в шибания интернет никога не съм се задържал толкова дълго в интернет преди

Благодаря искрено на хората които го правят да е такъв

Надявам се да се прави само с добри чувства

Евала на всички пичове и Дами които го посещават и членуват и говорят тъпотии

Забавлявайте се и се кефете хора така е по-добре

- Новини
-
В началото на 2002-а година си бях харесал едно BMW Е30 двоен стоп. Докато се ровех в клубовете на Дир.БГ една вечер и попаднах на клуб BMW там. Пуснах едно запитване за нещо и в последствие започнах да чета темите там. След това се появи и този сайт и бях сред първите 25 човека регистрилали се тук (ако справката в сайта е точна). Дълго време не бях посещавал сайта, докато отново немската марка не ми влезе в кръвчицата, този път с помоща на едно красиво E30
Да обобщя ....знам за сайта от клубовете на Дира.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
някъде през далечната 2000-година за пръв път попаднах на сайт-а посредством търсачката на дир-бг.тогава още доста от нещата не работеха по него и аз след две-три цъквания загубих интерес.
следващото ми попадане беше през не-далечната 2002 август месец,когато за пръв път влязох във форумите и не си легнах,докато не прочета всички страхотни истории и коментарите към тях(седях до 3 сутринта).оттогава този сайт и свързаната с него общонст буквално ми влезе под кожата и изказвам специални благодарности на хората създали този сайт и също така учредителите на БМВ-клуб България и не на последно място на ВАС-ентсусиастите,регистрирали се тук за да обзъждаме едно от най-великите неща на този свят
от тогава влизам минимум два пъти на ден(понякога и повече)
следващото ми попадане беше през не-далечната 2002 август месец,когато за пръв път влязох във форумите и не си легнах,докато не прочета всички страхотни истории и коментарите към тях(седях до 3 сутринта).оттогава този сайт и свързаната с него общонст буквално ми влезе под кожата и изказвам специални благодарности на хората създали този сайт и също така учредителите на БМВ-клуб България и не на последно място на ВАС-ентсусиастите,регистрирали се тук за да обзъждаме едно от най-великите неща на този свят

от тогава влизам минимум два пъти на ден(понякога и повече)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Дочух от някъде за този форум ама не ме заитригува кой знае колко
Обаче един ден видях едно червено БМВ(май беше двувратка или се бъркам не помня вече
) с номер PA или PB
и си викам явно някой наистина е решил да се занимава сериозно с нещата защото до сега такъв добре поддържан БЪЛГАРСКИ повтарям Български форум не бях виждал
Отделно преди това бях чел за разни доработки - Тунинги на БМВ и вече се зарибих тотално :tong:

Отделно преди това бях чел за разни доработки - Тунинги на БМВ и вече се зарибих тотално :tong:
от клубовете в дир.бг , от Nasti последно
иначе преди като разглеждах StreetRacers.Hit.BG май имаше линк към тази страница но още форум нямаше
писах известно време в техния форум, но той се посещаваше много по малко и се отказах
този форум много ми харесва, защото получаваш отговори на много въпроси, създаваш си приятели /и неприятели
/
макар че модераторите малко ме ядосват
може би ми имат "зъб" :mha:
иначе преди като разглеждах StreetRacers.Hit.BG май имаше линк към тази страница но още форум нямаше
писах известно време в техния форум, но той се посещаваше много по малко и се отказах
този форум много ми харесва, защото получаваш отговори на много въпроси, създаваш си приятели /и неприятели

макар че модераторите малко ме ядосват

може би ми имат "зъб" :mha:
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2