мисля че имам проблем със ламбда сондата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- VENCI 87
- Потребител
-
- Кара: BMW 320I
мисля че имам проблем със ламбда сондата
Здравейте мисля че имам проблем със ламда сондата и затова искам някои да ми помогне ако може (от скоро карам BMW)
Значи проблема е следния ,на скоро купих бмв 320 i ( живея в Ирландия) колата беше заявена за преглед и на мен ми оставаше само да я закарам на преглед и готово ама не стана като я закачиха да и видят вредните емисии обаче се оказа че СО -то е над нормите както и НС-то не са наред ,колата не пуши и не гори масло но гори бензин като замаяна и е тромава до 3000 оборота от 3000 нагоре е добре тогава върви и за това моля някои ако може да ми помогне и ако е от ламбда сондата искам да знам от какви модели също става и от коя до коя година.
Моята е 1994 година 320i
Благодаря на отзовалите се предварително,не съм карал преди това такава кола и незнам какви са им слабите места ,и още един глуповат може би въпрос за някой ако е тая ламбда сонда някои може ли да ми каже каде се намира тя защото не съм сменял такожа нещо и незнам даже каде се намира.Благодаря предварително
Значи проблема е следния ,на скоро купих бмв 320 i ( живея в Ирландия) колата беше заявена за преглед и на мен ми оставаше само да я закарам на преглед и готово ама не стана като я закачиха да и видят вредните емисии обаче се оказа че СО -то е над нормите както и НС-то не са наред ,колата не пуши и не гори масло но гори бензин като замаяна и е тромава до 3000 оборота от 3000 нагоре е добре тогава върви и за това моля някои ако може да ми помогне и ако е от ламбда сондата искам да знам от какви модели също става и от коя до коя година.
Моята е 1994 година 320i
Благодаря на отзовалите се предварително,не съм карал преди това такава кола и незнам какви са им слабите места ,и още един глуповат може би въпрос за някой ако е тая ламбда сонда някои може ли да ми каже каде се намира тя защото не съм сменял такожа нещо и незнам даже каде се намира.Благодаря предварително
- TyK-TaM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 328
- Мечтае да кара: BMW e63 M6 cabrio
Re: мисля че имам проблем със ламбда сондата
най добре е да се направи една диагностика и ще си излезне проблема , щом разхода е прекалено висок и както казваш ти че нормите на изгорелите газове неса наред иначе относно вървежа повечето BMW-та вървят след тези обороти , сондата се намира след испускателните колектори по генерацията има гайка с отвор на който е завъртяна сондата няма как да е объркаш
- VENCI 87
- Потребител
-
- Кара: BMW 320I
Ами така и ще направя тая вечер ще я закарам на диагностика и дано да излезе проблема че тука не пускат да минеш преглед и за най малкото.Благодаря за отговора
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
наи добре е наистина първо да се види с комп.
ако е сондата се приготви за доста трудно развиване. може би някои спрей ще ти помогне ...
ако е сондата се приготви за доста трудно развиване. може би някои спрей ще ти помогне ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Както ти казаха- виж я на диагностика, но дори и да не е тя, ако не е сменяна скоро можеш да си направиш само услуга като я смениш. Къде се намира, как се сваля, каква се слага има писано много във форума.
5 мнения
• Страница 1 от 1