Спонсорът на Първанов - В ЗАТВОРА!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Спонсорът на Първанов - В ЗАТВОРА!

Мнение от flame » 29 Мар 2010, 18:48

bobi_maxo написа:
Е.Димитров написа:
flame написа:
Е.Димитров написа:Лук пресен-2 връзки,къдрава салата (марула)-2 връзки,некаква яйчена салата-200 грама,една бира,краставица,сок,хляб,кафе=30 лева...

Бате, и аз да дам 30 кинта и да забравя да купя пиячка - и мен света щеше да ми е крив :mhihi: :lol: :lol: :lol:

Е бирата к'во е,да не е натурален сок?

Да, от хмел! :mhihi:

За гроздомицин говорим бре момци! :mrgreen: :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 19:45

Стига се ебавайте с Капи хмел-а :mhihi: A в допълнение към темата бих добавил това http://news.ibox.bg/news/id_521430600 - "Борисов даде на прокурор кабинета "Станишев" - барбар с вицетата :mhihi: Та аз съм доволен лично, въпреки че не съм гласувал за ББ започва да ми харесва все повече и повече :yes: А кукурузите нека си обжалват, то на всички ни е ясно, че са бушони и ще горят нема къде да ходат, тъкмо ще се навътрят за съдебни такси и пак ще търкат наровете :mhihi: Според мен има светлина в тунела, пък вие си хейтърствайте колкото искате :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 29 Мар 2010, 21:02

Спонсорът на Първанов - ОПРАВДАН. Именно Людмил Стойков е въпросният спонсор :idea:

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=127033

Единият 10г., а другия оправдан :kuku: . Сигурно и Първанов не знае как така се е получило :dunno:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 29 Мар 2010, 22:08

А някой тук да не си мисли,че г-н Марио Николов ще лежи в затвор!??? :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Мар 2010, 23:28

темата пое по два пътя-кой трябва да лежи и защо е толкова скъпо в била :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 29 Мар 2010, 23:35

overclock написа:Спонсорът на Първанов - ОПРАВДАН. Именно Людмил Стойков е въпросният спонсор :idea:

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=127033

Единият 10г., а другия оправдан :kuku: . Сигурно и Първанов не знае как така се е получило :dunno:

Официално да, но мисля, че и това е някакъв напредък

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 30 Мар 2010, 1:52

Абе май ще излезе че ба'т ни Бойко може да е прост но не е чак толкова глупав, щото сега с тия гръмко рекламирани "даваници на прокурор" и разни филмчета и новини от интересно кръстени полицейски акций ще държи народната любов за още известно време. А на бай Ганя, като че ли му стига да да види някой "наказан" за да се примири със собствената си мизерия. И сякаш хич не го интересува, че правителството е някакъв пълен батак и вече трета седмица сменят антикризисните мерки една-след друга и постоянно си отменят собствените предложения. Това е най-некадърното, некомпетентно и профанизирано правителство дето сме имали до сега от началото на прехода. И честно хич не ме топли че на 1-ва инстанция са осъдили някакви боклуци и са дали още 20-30 други такива на прокурор, когато на фона на това държавата лети в пълна безтегловност към катастрофата и отвсякъде сме заобиколени от мизерия. Дори и тия хора да си излежат присъдите (повярвайте ми нито ще са пълен размер, нито ще са толкова тежки), като излязат пак ще си имат надиплените откраднати милиони. За мен е много по-важно как ще се подобри собственият ни начин на живот отколкото дали някой ще си получи заслуженото или не. Не ме разбирайте погрешно, смятам че всеки който е направил престъпление е редно да бъде наказан, но понеже няма как всички виновни да влязат в затвора мисля че е много по-важно какво ще става занапред а не какво е било. Омръзна ми ББ постоянно да натяква как старите всичко са съсипали и с това да смята, че отговорностите му се изчерпват, без да има каквато и да е концепция за управление на политическо и икономическо ниво. Съвсем скоро ще стане страшно наистина, щото нищо хубаво не ни чака с такива "капацитети" дето им дадохте цялата власт на изборите.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2010, 9:45

martoto написа:ще държи народната любов за още известно време

:yes: Че тва е основната цел на всеки политик не само в БГ, но и по света ;) А PR акциите са част от политиката :winky:

martoto написа:на бай Ганя, като че ли му стига да да види някой "наказан" за да се примири със собствената си мизерия

:yes: Не е важно на мен да е добре - важното е на Вуте да му е зле! :dummy:

martoto написа:Това е най-некадърното, некомпетентно и профанизирано правителство дето сме имали до сега от началото на прехода.

Тука май лекинко се пооля ми се струва :winky: Даже мисля да не ти давам жокерчета - ти сам ще се сетиш за други трагични кабинети ;)

martoto написа:За мен е много по-важно как ще се подобри собственият ни начин на живот отколкото дали някой ще си получи заслуженото или не.

:yes: :clap:
Винаги е имало и ще има несправедливост на този свят... :|
Но по-добре да си затворим очите за нея и да гледаме напред - към собствения ни прогрес! :wave:
В противен случай рискуваме цял живот да тъпчем на едно място без грам развитие и да се ядосваме заради чужди грехове ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2010, 9:58

Като няма хляб, поне зрелища да има :mhihi: Тука не е кулинарен форум, но аз от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят :mhihi: Защото аз засега друго не съм видял от новата власт :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 30 Мар 2010, 10:16

saleen написа:Защото аз засега друго не съм видял от новата власт :roll:

е кво да видиш. те предишните окрадоха и трохите от масата д'еа.
Как може 1 ремонт на кабинет да струва 300 000 лв.
Аре хейтърите на ББ да кажат.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2010, 10:17

saleen написа:от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят :mhihi:

Начи треа под аватара вече да туриш "Жена му вече не ще да готви" :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Мар 2010, 10:47

бе прави ми вЧепетление че ББ само вика "държавата е в криза" и "държавата е в криза"и се турат данъците,се едно народа не е в криза,ае юруш у сивата икономика!!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2010, 10:53

flame написа:
saleen написа:от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят :mhihi:

Начи треа под аватара вече да туриш "Жена му вече не ще да готви" :lol:

То тия жени вече смееш ли да ги накараш да свършат 2 грама работа, докато ти се оправяш с цели 50 грама аперитив :roll:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 30 Мар 2010, 11:42

martoto написа:Абе май ще излезе че ба'т ни Бойко може да е прост но не е чак толкова глупав, щото сега с тия гръмко рекламирани "даваници на прокурор" и разни филмчета и новини от интересно кръстени полицейски акций ще държи народната любов за още известно време. А на бай Ганя, като че ли му стига да да види някой "наказан" за да се примири със собствената си мизерия. И сякаш хич не го интересува, че правителството е някакъв пълен батак и вече трета седмица сменят антикризисните мерки една-след друга и постоянно си отменят собствените предложения. Това е най-некадърното, некомпетентно и профанизирано правителство дето сме имали до сега от началото на прехода. И честно хич не ме топли че на 1-ва инстанция са осъдили някакви боклуци и са дали още 20-30 други такива на прокурор, когато на фона на това държавата лети в пълна безтегловност към катастрофата и отвсякъде сме заобиколени от мизерия. Дори и тия хора да си излежат присъдите (повярвайте ми нито ще са пълен размер, нито ще са толкова тежки), като излязат пак ще си имат надиплените откраднати милиони. За мен е много по-важно как ще се подобри собственият ни начин на живот отколкото дали някой ще си получи заслуженото или не. Не ме разбирайте погрешно, смятам че всеки който е направил престъпление е редно да бъде наказан, но понеже няма как всички виновни да влязат в затвора мисля че е много по-важно какво ще става занапред а не какво е било. Омръзна ми ББ постоянно да натяква как старите всичко са съсипали и с това да смята, че отговорностите му се изчерпват, без да има каквато и да е концепция за управление на политическо и икономическо ниво. Съвсем скоро ще стане страшно наистина, щото нищо хубаво не ни чака с такива "капацитети" дето им дадохте цялата власт на изборите.

А какво, да си заровят главата като щрауси в земята и да се правят, че нищо не е било ли, както правеше всяко предишно правителство с предходното?

saleen написа:Като няма хляб, поне зрелища да има :mhihi: Тука не е кулинарен форум, но аз от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят :mhihi: Защото аз засега друго не съм видял от новата власт :roll:

Няма да те нахранят, но дали заради тях не си гладен??????? Или викаш при станишката имаше работа, пък сега не??? Абе аз ви казах - Бойко развали СВЕТЪТ от как е на власт!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 30 Мар 2010, 11:59

kokobm написа: Или викаш при станишката имаше работа, пък сега не???

Все още имам работа, но за много хора е точно както си го писал-факт. Никой не ги е карал сегашните да подлъгват народа с неизпълними обещания, само за да спечелят изборите, като виждаш, че държавата е в батака и не можеш да помогнеш на народа-не се кандидатирай на избори-просто е. Впрочем ето че и новите управници вече ги подхванаха- http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/3 ... anev.88597

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата