Спонсорът на Първанов - В ЗАТВОРА!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Спонсорът на Първанов - В ЗАТВОРА!
bobi_maxo написа:Е.Димитров написа:flame написа:Е.Димитров написа:Лук пресен-2 връзки,къдрава салата (марула)-2 връзки,некаква яйчена салата-200 грама,една бира,краставица,сок,хляб,кафе=30 лева...
Бате, и аз да дам 30 кинта и да забравя да купя пиячка - и мен света щеше да ми е крив![]()
![]()
![]()
Е бирата к'во е,да не е натурален сок?
Да, от хмел!
За гроздомицин говорим бре момци!

Стига се ебавайте с Капи хмел-а
A в допълнение към темата бих добавил това http://news.ibox.bg/news/id_521430600 - "Борисов даде на прокурор кабинета "Станишев" - барбар с вицетата
Та аз съм доволен лично, въпреки че не съм гласувал за ББ започва да ми харесва все повече и повече
А кукурузите нека си обжалват, то на всички ни е ясно, че са бушони и ще горят нема къде да ходат, тъкмо ще се навътрят за съдебни такси и пак ще търкат наровете
Според мен има светлина в тунела, пък вие си хейтърствайте колкото искате 

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Спонсорът на Първанов - ОПРАВДАН. Именно Людмил Стойков е въпросният спонсор
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=127033
Единият 10г., а другия оправдан
. Сигурно и Първанов не знае как така се е получило 

Единият 10г., а другия оправдан

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
А някой тук да не си мисли,че г-н Марио Николов ще лежи в затвор!??? 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
темата пое по два пътя-кой трябва да лежи и защо е толкова скъпо в била 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
overclock написа:Спонсорът на Първанов - ОПРАВДАН. Именно Людмил Стойков е въпросният спонсор![]()
Единият 10г., а другия оправдан. Сигурно и Първанов не знае как така се е получило
Официално да, но мисля, че и това е някакъв напредък
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Абе май ще излезе че ба'т ни Бойко може да е прост но не е чак толкова глупав, щото сега с тия гръмко рекламирани "даваници на прокурор" и разни филмчета и новини от интересно кръстени полицейски акций ще държи народната любов за още известно време. А на бай Ганя, като че ли му стига да да види някой "наказан" за да се примири със собствената си мизерия. И сякаш хич не го интересува, че правителството е някакъв пълен батак и вече трета седмица сменят антикризисните мерки една-след друга и постоянно си отменят собствените предложения. Това е най-некадърното, некомпетентно и профанизирано правителство дето сме имали до сега от началото на прехода. И честно хич не ме топли че на 1-ва инстанция са осъдили някакви боклуци и са дали още 20-30 други такива на прокурор, когато на фона на това държавата лети в пълна безтегловност към катастрофата и отвсякъде сме заобиколени от мизерия. Дори и тия хора да си излежат присъдите (повярвайте ми нито ще са пълен размер, нито ще са толкова тежки), като излязат пак ще си имат надиплените откраднати милиони. За мен е много по-важно как ще се подобри собственият ни начин на живот отколкото дали някой ще си получи заслуженото или не. Не ме разбирайте погрешно, смятам че всеки който е направил престъпление е редно да бъде наказан, но понеже няма как всички виновни да влязат в затвора мисля че е много по-важно какво ще става занапред а не какво е било. Омръзна ми ББ постоянно да натяква как старите всичко са съсипали и с това да смята, че отговорностите му се изчерпват, без да има каквато и да е концепция за управление на политическо и икономическо ниво. Съвсем скоро ще стане страшно наистина, щото нищо хубаво не ни чака с такива "капацитети" дето им дадохте цялата власт на изборите.

martoto написа:ще държи народната любов за още известно време

martoto написа:на бай Ганя, като че ли му стига да да види някой "наказан" за да се примири със собствената си мизерия

martoto написа:Това е най-некадърното, некомпетентно и профанизирано правителство дето сме имали до сега от началото на прехода.
Тука май лекинко се пооля ми се струва

martoto написа:За мен е много по-важно как ще се подобри собственият ни начин на живот отколкото дали някой ще си получи заслуженото или не.

Винаги е имало и ще има несправедливост на този свят...

Но по-добре да си затворим очите за нея и да гледаме напред - към собствения ни прогрес!

В противен случай рискуваме цял живот да тъпчем на едно място без грам развитие и да се ядосваме заради чужди грехове

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Като няма хляб, поне зрелища да има
Тука не е кулинарен форум, но аз от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят
Защото аз засега друго не съм видял от новата власт 

Никой не мое ма връне на селу!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
saleen написа:Защото аз засега друго не съм видял от новата власт
е кво да видиш. те предишните окрадоха и трохите от масата д'еа.
Как може 1 ремонт на кабинет да струва 300 000 лв.
Аре хейтърите на ББ да кажат.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
saleen написа:от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят![]()
Начи треа под аватара вече да туриш "Жена му вече не ще да готви"

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
бе прави ми вЧепетление че ББ само вика "държавата е в криза" и "държавата е в криза"и се турат данъците,се едно народа не е в криза,ае юруш у сивата икономика!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:saleen написа:от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят![]()
Начи треа под аватара вече да туриш "Жена му вече не ще да готви"
То тия жени вече смееш ли да ги накараш да свършат 2 грама работа, докато ти се оправяш с цели 50 грама аперитив

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
martoto написа:Абе май ще излезе че ба'т ни Бойко може да е прост но не е чак толкова глупав, щото сега с тия гръмко рекламирани "даваници на прокурор" и разни филмчета и новини от интересно кръстени полицейски акций ще държи народната любов за още известно време. А на бай Ганя, като че ли му стига да да види някой "наказан" за да се примири със собствената си мизерия. И сякаш хич не го интересува, че правителството е някакъв пълен батак и вече трета седмица сменят антикризисните мерки една-след друга и постоянно си отменят собствените предложения. Това е най-некадърното, некомпетентно и профанизирано правителство дето сме имали до сега от началото на прехода. И честно хич не ме топли че на 1-ва инстанция са осъдили някакви боклуци и са дали още 20-30 други такива на прокурор, когато на фона на това държавата лети в пълна безтегловност към катастрофата и отвсякъде сме заобиколени от мизерия. Дори и тия хора да си излежат присъдите (повярвайте ми нито ще са пълен размер, нито ще са толкова тежки), като излязат пак ще си имат надиплените откраднати милиони. За мен е много по-важно как ще се подобри собственият ни начин на живот отколкото дали някой ще си получи заслуженото или не. Не ме разбирайте погрешно, смятам че всеки който е направил престъпление е редно да бъде наказан, но понеже няма как всички виновни да влязат в затвора мисля че е много по-важно какво ще става занапред а не какво е било. Омръзна ми ББ постоянно да натяква как старите всичко са съсипали и с това да смята, че отговорностите му се изчерпват, без да има каквато и да е концепция за управление на политическо и икономическо ниво. Съвсем скоро ще стане страшно наистина, щото нищо хубаво не ни чака с такива "капацитети" дето им дадохте цялата власт на изборите.
А какво, да си заровят главата като щрауси в земята и да се правят, че нищо не е било ли, както правеше всяко предишно правителство с предходното?
saleen написа:Като няма хляб, поне зрелища да имаТука не е кулинарен форум, но аз от чисто практическа гледна точка се интересувам как тия кирливи ризки на предишните управници могат да ме нахранят
Защото аз засега друго не съм видял от новата власт
Няма да те нахранят, но дали заради тях не си гладен??????? Или викаш при станишката имаше работа, пък сега не??? Абе аз ви казах - Бойко развали СВЕТЪТ от как е на власт!
- saleen
- старши ентусиаст
-
kokobm написа: Или викаш при станишката имаше работа, пък сега не???
Все още имам работа, но за много хора е точно както си го писал-факт. Никой не ги е карал сегашните да подлъгват народа с неизпълними обещания, само за да спечелят изборите, като виждаш, че държавата е в батака и не можеш да помогнеш на народа-не се кандидатирай на избори-просто е. Впрочем ето че и новите управници вече ги подхванаха- http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/3 ... anev.88597
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3