Не мога да разбера какъв мотор е БМВ-то!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Не мога да разбера какъв мотор е БМВ-то!
Направихме сбирка и се дърпахме(в общи линий)и след като паднах от една доста напомпана Алфа(156 2.4jtd 150к.с 2003г+чип,филтри,и т.н)ми предложиха да се замервам с едно БМВ(сива Е46-ца)320-ка кара я един Наско(пичага пада си по гонки знам го от много време),та дърпах ме се и абсолютен кантар до 190км/ч и после дърпам(постепенно)!Мина се време и се загледах в този клип
http://www.youtube.com/watch?v=ee16U6Cy_7w (това БМВ-което задминава Рибата е колата за която говоря) и си викам бе тази кола ми е адски позната хахахахахахаха
и пращам лично на Рибата(след тези писания от негова страна и от на Maxo в посочения от мен ФОРУМ) http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=77149 по надолу ще разберете за какво говоря "твърдо 328"
Рибата ми връща следното лично-"Хаха .... то е ... ,а знаеш ли ,че е 328" и си викам ебати хахахаххахаха
стана ми готино,не задруго а просто за това,че съм се замервал с 328(като никой не знае колко газ е давал и изобщо давал ли е докато се е замервал с мен
),но фактите са налице!
Един приятел ми праща снимка на 2-БМВ-та и същата УЖ 328 седи отляво и му викам-
"Бе колата която седи отляво с какъв двигател е..........?"
И той вика
"Ми доколкото знам 328"(момчето си няма и напредстава за какво го питам и не е в течение за какво става въпрос)!
Обаче едни други викат,че колата си била 320и ма си вървяла прилично за Е46!Във форума има колеги които доста добре познават колата ми и знаят колко върви(според мен е далеч по-бавна от 328 независимо в кое купе)и не си правя никакви надежди,че колата ми върви кантар с 328 или повече от 328,просто ми стана интересно и реших да ви споделя
!
Дано темата да е за този подраздел и да разбулим мистерията
,че ми стана интересно кой ме прави на глупак в добрия смисъл на думата разбира се!Ако някой знае за какво става въпрос да драсне 2-реда!
Поздрави и се надявам да стане интересна тема!
http://www.youtube.com/watch?v=ee16U6Cy_7w (това БМВ-което задминава Рибата е колата за която говоря) и си викам бе тази кола ми е адски позната хахахахахахаха

Рибата ми връща следното лично-"Хаха .... то е ... ,а знаеш ли ,че е 328" и си викам ебати хахахаххахаха

Един приятел ми праща снимка на 2-БМВ-та и същата УЖ 328 седи отляво и му викам-
"Бе колата която седи отляво с какъв двигател е..........?"
И той вика
"Ми доколкото знам 328"(момчето си няма и напредстава за какво го питам и не е в течение за какво става въпрос)!
Обаче едни други викат,че колата си била 320и ма си вървяла прилично за Е46!Във форума има колеги които доста добре познават колата ми и знаят колко върви(според мен е далеч по-бавна от 328 независимо в кое купе)и не си правя никакви надежди,че колата ми върви кантар с 328 или повече от 328,просто ми стана интересно и реших да ви споделя

!
Дано темата да е за този подраздел и да разбулим мистерията

Поздрави и се надявам да стане интересна тема!

Re: Не мога да разбера какъв мотор е БМВ-то!
Бимбо написа:http://www.youtube.com/watch?v=ee16U6Cy_7w

Браво на колегата с е46цата , че кара в аварайната с 200 +

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
браво и за темата
аз лично нищо не разбрах............ прозвуча ми като> ония пичове с 320ката казват, че тия 2мата и оня 3тия са били с 328 ама Гошо вратарчето и рибата не знаели изобщо за кво става въпрос
.........аа кажи са........ да си беше дал поне малко зор да я напишеш като хората историята....

аз лично нищо не разбрах............ прозвуча ми като> ония пичове с 320ката казват, че тия 2мата и оня 3тия са били с 328 ама Гошо вратарчето и рибата не знаели изобщо за кво става въпрос

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Е той Наско ми е съквартирант ...
Ще му дръпна едно конско довечера
Вика 230-40 били дигнали ...
Иначе тоз с таксито е потенциален причинител на катастрофи!
Без причина си кара на средата ....

Ще му дръпна едно конско довечера

Вика 230-40 били дигнали ...
Иначе тоз с таксито е потенциален причинител на катастрофи!
Без причина си кара на средата ....

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

ивчо написа:Без причина си кара на средата ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не мисля, човека просто тръгваше да изпревара от рано, с разрешените 130-140 на магистралата. Да не е врачка, че да знае с колко са се насветкали малоумниците зад него.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
dimithur написа:ивчо написа:Без причина си кара на средата ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не мисля, човека просто тръгваше да изпревара от рано, с разрешените 130-140 на магистралата. Да не е врачка, че да знае с колко са се насветкали малоумниците зад него.
Е те на магистрала са разрешени 120 ама айде за 10-20км проблем няма да правим,да не говорим,че той е длъжен да изчака да мине хондата и тогава да предприеме изпреварвне.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
dimithur написа:ивчо написа:Без причина си кара на средата ....![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи ми че и ти правиш така ....

Тез огледала за какво ги ползвате!?
Не че съм голем рацер или нещо такова,напротив,ама знаеш ли ко ще стане като те думне един като този с хондата,докато си караш със 120 ... Всите ще ви опяват по новините,така беше станало и със 7-цата по Тракия,дето е летяла със 250++++,Хасан не е гледал и резултата е трупове!
Въобще не мислите с тез глави,като иска да си карат,да летят все си ми е тая,ама ако ще правя нещо или ще изпреварвам,първо гледам дали няма някое НЛО зад мене,а и като знам как се избиват да си купуват накладките за 30 лева,и през ум ми не минава да засека някой ...
Айде със здраве,и нищо лично!

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Прочети си закона за движение по пътищата отново и ще откриеш, че е 130км/ч по магистралаLiTtLeRoCk написа:Е те на магистрала са разрешени 120 ама айде за 10-20км проблем няма да правим,да не говорим,че той е длъжен да изчака да мине хондата и тогава да предприеме изпреварвне.

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Ники аз горе доло следя темата в другия форум (тунинг.бг)Та е46-ца е тази която си се дръпнал когато си мислел , че ти се е запушила колата и когато си се пуснал с Ролвъра нали.
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

ивчо написа:Кажи ми че и ти правиш така ....![]()
Тез огледала за какво ги ползвате!?
Не че съм голем рацер или нещо такова,напротив,ама знаеш ли ко ще стане като те думне един като този с хондата,докато си караш със 120 ... Всите ще ви опяват по новините,така беше станало и със 7-цата по Тракия,дето е летяла със 250++++,Хасан не е гледал и резултата е трупове!
Въобще не мислите с тез глави,като иска да си карат,да летят все си ми е тая,ама ако ще правя нещо или ще изпреварвам,първо гледам дали няма някое НЛО зад мене,а и като знам как се избиват да си купуват накладките за 30 лева,и през ум ми не минава да засека някой ...
Айде със здраве,и нищо лично!![]()
Ами не , не правя

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
HeBePeH написа:Ники аз горе доло следя темата в другия форум (тунинг.бг)Та е46-ца е тази която си се дръпнал когато си мислел , че ти се е запушила колата и когато си се пуснал с Ролвъра нали.
Ти уби и малката яснота в тази тема.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Няма как 320и да върви повече или на равно с 328. Щом падаш от Алфа 2.4, пък знам кви са изсипани даже и със чип, просто няма как да биеш 328.
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
kronos написа:Няма как 320и да върви повече или на равно с 328. Щом падаш от Алфа 2.4, пък знам кви са изсипани даже и със чип, просто няма как да биеш 328.
Аз съм бил доста Алфи(2.4jtd,1.8t-spark,2.0t-spark,1.9jtd и т.н)с чипове и без,просто тази е много добре направена и настроена и е нвия мотор(150к.с)и е около 50кг по-лека,с чип от Екстреем тунинг(по-точно Бобо я е човъркал),и ми е малко трудно даа бия кола с 340Нм и 150к.с на колелата http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46122 (като е имало проблем с колата)след като я оправят очакват около 160к.с на колелата!

За колегата който тотално се обърка,в тунинг форума си оговарям замервания,и затова приятелчето ми ме пита за това което си мисли ли става въпрос(въпросното замерване с Роувъра и 320/28-цата)!Извинявам се ако темата е тъпа и неразбираема!
Според мен колата ми върви прилично за 20-ка,а при въпросното замерване се беше спънала по моя грешка(прекалих с добавките и Nitro Power-а)!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
b0k0 написа:Прочети си закона за движение по пътищата отново и ще откриеш, че е 130км/ч по магистралаLiTtLeRoCk написа:Е те на магистрала са разрешени 120 ама айде за 10-20км проблем няма да правим,да не говорим,че той е длъжен да изчака да мине хондата и тогава да предприеме изпреварвне.
Може и да са го променили когато вземах книжка си беше 120км,не ми се налагало скоро да го чета,и не е лошо като идея.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
b0k0 написа:Прочети си закона за движение по пътищата отново и ще откриеш, че е 130км/ч по магистралаLiTtLeRoCk написа:Е те на магистрала са разрешени 120 ама айде за 10-20км проблем няма да правим,да не говорим,че той е длъжен да изчака да мине хондата и тогава да предприеме изпреварвне.
защо трябва да се чете такава "ненужна" книжка

колкото до гонката на магистралата, хич не искам да коментирам, абсолютно самоубийство, че и с 3ма в колата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3