проблем с ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- chigeto
- Потребител
-
- Кара: dmw316i compakt
- Мечтае да кара: x6
проблем с ABS
авери имам проблем с аибиеса замерих датчиците, работят мотрчето работи релетата и те работят лампата свети и абс нямам закачвах го на компютер и пише че няма връска.Откачих и вече незнам кво да правя.БМВ-то ми е компакт 316 i 94-та г. Помогнете ако знаете нещо 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: проблем с ABS
огледаи добре и самите кабели към датчиците. ако например е излязъл от пласмасовата скоба на предния амортисьор и се вее понякога се трие в гумата и колкото и да е здрав се прекъсва.
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Щом няма връзка виж буксата към компютъра на АБС-а да не е излязла или някакво окисление, едва ли проблема е от датчик.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Колега провери в предните подкалници, дали не е прекъснат някъде кабела.често се случва
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
bmw318tds написа:Щом няма връзка виж буксата към компютъра на АБС-а да не е излязла или някакво окисление, едва ли проблема е от датчик.
аз имах същия проблем с моя компот виш буксата към ком. и я зачисти а може и самия ком. да е здал багажа.
Колега и аз имам абсолютно същия проблем, сподели от какво е било като го оправиш!
- chigeto
- Потребител
-
- Кара: dmw316i compakt
- Мечтае да кара: x6
tonypk написа:Колега и аз имам абсолютно същия проблем, сподели от какво е било като го оправиш!
баце днес ходих при един приятел и намерихме проблема.значи замерих ме всичко и накрая се останови че моторчето има някви клапани и единия е заял,проблема е че май са електронни.несъм сигорен щото не съм го разглобил ,открих ме го като замерихме буксата на моторчето №11 и №12 трябва да показват 6, и нещо ома. засега това пич когато разглобя моторчето ще ти пиша за кво става на вапрос
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ако ти е от там проблема по добре пробваи с друго моторче.. при мен от развалено моторче нямаше никакво спирачно усилие в едното предно колело...
имам старото ми моторче и ако ти трябва за части мога да ти го дам, но не мисля че подлежи на ремонт...
имам старото ми моторче и ако ти трябва за части мога да ти го дам, но не мисля че подлежи на ремонт...
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Колега най-верояно проблема ти е в някоя окислена букса 

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
chigeto написа:авери имам проблем с аибиеса замерих датчиците, работят мотрчето работи релетата и те работят лампата свети и абс нямам закачвах го на компютер и пише че няма връска.Откачих и вече незнам кво да правя.БМВ-то ми е компакт 316 i 94-та г. Помогнете ако знаете нещо
аз също нямам АБС, на диагностика казаха десен датчик, смених го, казаха кабела се е раздърпал и не дава контакт е да ама като го замеря с мултицета има верига,дайте акъл къде да гледам и аз

Като цяло моето мнение за АБС-а е, че треа се изхвърли о-надалеч. Ама като сте упорити, проблема ви е 99% в моторите на АБС, демек помпата.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2