части от Е 30 седан 88 г. на Е30 купе 83г.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
части от Е 30 седан 88 г. на Е30 купе 83г.
колеги стават ли предни калници, заден панел троен стоп, задни вежди,предни и задни престилки,пласмасови брони,предна маска от седан 88 на купе 83.Ще паснат ли или трябва по българяване и ако има нужда как?
- B2R
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: VARBORGHINI
Re: части от Е 30 седан 88 г. на Е30 купе 83г.
dodo1976 написа:колеги стават ли предни калници, заден панел троен стоп, задни вежди,предни и задни престилки,пласмасови брони,предна маска от седан 88 на купе 83.Ще паснат ли или трябва по българяване и ако има нужда как?
от 3ен на 2ен стоп ще ги местиш нали!?
калниците трябва да станат маскана също, но не съм на 100 % сигурен
пиша ти така за да я дигна темата и други да я видят
- nikola_gargov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30
колега ако е от троен на двоен стоп всичко става дори и брониите и те с престилките. Но стоповете НЕ е има хора си играят да преправят(побалгаряват)
но няма смисал

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
nikola_gargov написа:колега ако е от троен на двоен стоп всичко става дори и брониите и те с престилките. Но стоповете НЕ е има хора си играят да преправят(побалгаряват)но няма смисал
Стоповете стават,ако резнеш целият панел на 3-ния стоп и го завариш на 2-ния....

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- e30_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Turbo
- Мечтае да кара: горе посоченото
- Детайли за колата: E30 Turbo
всичко без стоповете става за стоповете трядва да си поиграеш малко но според мен не си заслужава.успех в начинанието
мерси за отговорите.колата която въстановявам е двоен стседан троен стоп 88г.питам защото ламарините на седана са много запазени без видима ръжда.моята е много зле но с добър двигател.мислех да купувам нови но ме чака голямо изваждане и всеки спестен лев ще ми е от полза.има ли някакъв по евтин вариант да намеря нови или стари прагове за купето и от къде.качвам малко снимки за да видите за какво става въпросоп купе 83 г. а донорската е
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
7 мнения
• Страница 1 от 1