Камери и радари по пътищата на България
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Ilian888
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: E38 Hamann
А сигурно ли е, че всички камери включително и мобилните мерят скоростта чрез вградени радари или имат друга система на базата на скоростта при фотографиране да я измерват? Някой да е наясно в дълбочина?
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
DroW написа:XRS-9930 cobra досега съм го карал 2 месеца само но вече имам доста добри впечатления от него. Единственото което е че не трябва да се променя стилът на каране прекалено. Смисъл там където преди съм карал с 10-20км. над ограничението сега карам с 40 максимум. Само че разликата е че сега съм спокоен знам че полицаите ще съм ги засякъл много от далече преди да доиде реда ми да стрелкат по мене в случай когато стрелкат, а когато си спят в колата на пуснат радар просто никъв шанс. Камерите по цариградско за скорост които са ги хващам редовно само че те работят само през деня.
За справка обсега на полицеиския радар е 250 метра в магистрален режим. Ако имате видимост можете да ги хванете от километър. Аз без видимост съм ги засичал зад завои и мост при благоевград 500 метра преди тва.
Какъвто и да е радар на кобра след 2006та 2007ма година нататък ще ви върши перфектна работа според мен. Моя е и с цветен дисплей което ми показва компас и до колко ми е зареден акумулатора и колко близко съм до източник на различните вълни които са нагласени да засича. В извън темата имаше няколко теми където съм писал много по въпроса.
здравей колега,
този радар става ли за чужбина или въпроса ми е глупав?
и колко струва това устройство и от къде да го взема,защото ми трябва многоооо!!!
мерси за отговора
re
Ето моето решение колеги. антирадар МАНГУСТА вграден над плафона и вързан за кабел който минава над стъклото и във предната колонка а от там е вързан за запалванвто така че работи само когато има контакт. Хваща идеално и през ламарината - до 2 км.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Re: re
Morskiq написа:Ето моето решение колеги. антирадар МАНГУСТА вграден над плафона и вързан за кабел който минава над стъклото и във предната колонка а от там е вързан за запалванвто така че работи само когато има контакт. Хваща идеално и през ламарината - до 2 км.
Колко пари и откъде?
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
re
цената е 65$. вади се плафона и със самозалепващи ленти се слага на ламарината на тавана и после след вързването кум запалването се монтира пак плафона. чува се идеално даже хваща и охранителните системи на банки и бензиностанции. Може да се купи какъвто и да е радар само за който се знае обаче че хваща наистина. щото има дето не хващат новите системи на кат. Този е купен от Щатите преди 10 г. И най-хубавото е че ми е спасявал гъза милион пъти така 4е си заслужава парите
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Моят е УИСТЪР или нещо подобно и е вграден в тавана, при плафоните. Има достатъчна място, захранва се от бутона за допълнителното осветление за шофьора на тавана. От там го пускам и спирам, като съответно ми светва лампата за индикатор - много успешно и удобно решение. Но да споделя, че наистина много пъти ме е оттървавал, но и два пъти ме изненадват. Просто държат на спящ режим полицаите техният радари той не излъчва. В момента в който наближа го включват и стрелят - резултат нямаш време да реагираш. Така че трябва да се внимава особенно в прави участъци с последващи скрити завой, и най-вече в населените места, с по-малко натоварено движение.
Re: Камери и радари по пътищата на България
Колеги, Аз вече се упрарих,идваха вкъщи да ме търси полицията
,жалко че не знам къде са ме засекли,че да внимавам другия път 

По-добре най-бавното BMW,отколкото най-бързият Golf
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Re: Камери и радари по пътищата на България
gregorian написа:Колеги, Аз вече се упрарих,идваха вкъщи да ме търси полицията,жалко че не знам къде са ме засекли,че да внимавам другия път
...и затова ли извади тази тема от прахта????

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3