помощ отностно големият борд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
помощ отностно големият борд
Колеги остана ми да скача лосчето на мигача,но за моя изненада пиновете не съвпадат. Видях , че има няколко вариации на лосчета, но при мен проблема е, че където влиза бялата букса долу под таблото там пиновете са точно като за моята стара букса, а новата има пинове където долу няма прекарани кабели и обратно и сега незма какво да правя. Трябва ли да се преправя нещо или просто няма да стане с новият лост. Ето снимки на двете букси

Re: помощ отностно големият борд
Колега,щом нямаш кабели които да се сваржат към новата букса обезмисля преправянето и.
Иди при някой жичкаджия да ти прекара кабелчета и после включвай буксата.
Иди при някой жичкаджия да ти прекара кабелчета и после включвай буксата.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
Вземах и монтирах новият си лост независимо ,че пиновете са подредени по малко по различен начин от предният ми и за моя радост всичко тръгна уж само незнам защо на старият ми лост имаше 10 заети пина, а на новият само 8 дано не гръмне нещо 

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Трябва да ти съвпадат пиновете от старата и новата ти букса иначе няма да ти работят някои неща 

- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
ми колега всичко за което се сещам работи - мигачите , дългите и светкавицата незнам друго за какво може да се използва тоя лост
Еми може да се използва за "паркинг светлини". Т.е. като си изгасил колата даваш лостчето на мигач, и после го натискаш още еднаидея надолу (трабва си малко усилие) и то щраква и се връща пак на позиция мигач, но е запалило съответния габарит (ляв или десен).
- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:Еми може да се използва за "паркинг светлини". Т.е. като си изгасил колата даваш лостчето на мигач, и после го натискаш още еднаидея надолу (трабва си малко усилие) и то щраква и се връща пак на позиция мигач, но е запалило съответния габарит (ляв или десен).

8 мнения
• Страница 1 от 1