проблем с централното заключване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
проблем с централното заключване
Здравейте колеги! Централното отказа да заключва,включва се само алармата а всички врати са си отключени! Разрових се в търсачката,но не открих нещо подобно! 

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем с централното заключване
Не,не могат да се заключват с ключа!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колата има ли комфорт модул ?
Ако си с комфорт модул , смени го с друг и пробвай ...
Преди време бях пуснал тема как се ремонтира модул , когато има проблем с централното и плафоните ... (но тя е за по -запознати с електроника...)
Преди време бях пуснал тема как се ремонтира модул , когато има проблем с централното и плафоните ... (но тя е за по -запознати с електроника...)
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Така както си обеснил,отивай на майстор.Дай некви подтобости,кво точно става,заключва и отключва,заключва само едната врата с ключа.Ние от къде да знаем какво става,прочети из подобни теми,обесни добре,и тогава да ти се помогне.Но както гледам и кога си пуснал темата,нямаш интерес да ти се помогне.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Че кога да я пусна темата,колега???? Шофьорската врата изобщо не се заключва от централното и не може и с ключа! Заключвам я през задната врата! Другите се заключват когато си искат! Преди малко разглобих вратата и ме съмнява,че е от машинката! Когато я пораздвижих малко започна да заключва,но изгаря бушон номер 35 и колата няма палене!!!
- krumovvv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди коли и жени
- Мечтае да кара: две коли едновременно
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Може и от Централното управление под жабката да е!
Бъди честен пък да става квото ще
metodi80 написа:Колата има ли комфорт модул ?
Браво на колегата за темата. Аз мисля че гледах точно твоята тема ако си запознат и мислиш че можеш да се оправиш сам искай неговите схеми. Ако ли не търси друг модул. Бушонът ти гори защото го товариш, модулът се е скапал, възможно е да има отечка, студена спойка, всичко. (Ние неможем да ти кажем отовори модула и точно там в ъгъла има студена спойка...)Примерно, просто можем да те ориентираме. Хайде успех все пак!
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
nikkit написа:Ако е седан виж жиците на багажника,да не са дали на кьсо.
Решен е проблема преди 3 дни! Точно от кабелите на багажника правеше всички мизерии!!!!

Тъкмо това щях да те посъветвам, но ти си решил проблема.
И при мен бяха така. Точно там където влизат в капака, кабелите се пречупват и белите, които могат да причинят могат да са големи.
Аз проблема го реших по следния начин.
Купих си мъжки и женски кабелни обувки и няколко метра силиконов кабел.
Отрязах всички кабели, като ги оставих с дължина 10-15 см. (от гуменото уплътнение до левия стоп) и от дупката в която влизат в капака също 10-15 см. (навътре) Посредством женските и мъжките кабелни обувки смених всичките кабели, изолирах ги хубаво и целия сноп го вкарах в маркуч, който захванах за оригиналните места (заводските щипки).
Някой ще попитат защо съм ги вкарал в маркуч. Причината е че германеца не го е домислил малко и е прокарал тези кабели през място от където се оттича значително количество вода и в момента в който пропуснем да почистим този улей кабелите са вечено влажни и мокри, което води до вдървяване и гниене на тези кабели и от там проблема, който има колегата.
Направил съм снимки на интервенцията. Само трябва да намеря време да ги кача.
Поздрави и се радвам че колегата е решил проблема.

И при мен бяха така. Точно там където влизат в капака, кабелите се пречупват и белите, които могат да причинят могат да са големи.
Аз проблема го реших по следния начин.
Купих си мъжки и женски кабелни обувки и няколко метра силиконов кабел.
Отрязах всички кабели, като ги оставих с дължина 10-15 см. (от гуменото уплътнение до левия стоп) и от дупката в която влизат в капака също 10-15 см. (навътре) Посредством женските и мъжките кабелни обувки смених всичките кабели, изолирах ги хубаво и целия сноп го вкарах в маркуч, който захванах за оригиналните места (заводските щипки).
Някой ще попитат защо съм ги вкарал в маркуч. Причината е че германеца не го е домислил малко и е прокарал тези кабели през място от където се оттича значително количество вода и в момента в който пропуснем да почистим този улей кабелите са вечено влажни и мокри, което води до вдървяване и гниене на тези кабели и от там проблема, който има колегата.
Направил съм снимки на интервенцията. Само трябва да намеря време да ги кача.

Поздрави и се радвам че колегата е решил проблема.

колега виж си бушоните при мене се получи същото и се оказа от един 5амперов бушон.
menaebe написа:колега виж си бушоните при мене се получи същото и се оказа от един 5амперов бушон.
Колега проблема е решен виж мненията погоре

14 мнения
• Страница 1 от 1