Трябва ми телефонен хакер -> BlackBerry без дата план
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Трябва ми телефонен хакер -> BlackBerry без дата план
Здравейте колеги... днес си взех едно Блекбъри 8900 без блекбъри плана... оказа се че без този план немога да си използвам wifi-то... някой има ли идея как мога да го излъжа да си използвам уифи-то без да плащам на мтел...?
Re: Трябва ми телефонен хакер -> BlackBerry без дата план
http://www.ehow.com/how_4537240_using-w ... lan-t.html пробвай това, дано да стане. А да, и ползвай гугъл, полезен е 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
dimithur написа:http://www.ehow.com/how_4537240_using-wifi-data-plan-t.html пробвай това, дано да стане. А да, и ползвай гугъл, полезен е
изпробвах го това... не става... модела в/у който го тестват е по стар и го позволява...
претърсих и гугъл основно но и там нищо... изчетох няколко английски форуми ама там хората не са като нас и всеки 2-ри пише "вземи си план не се прави на тарикат"

идеята ми беше някой от тук ако се занимава с разкодиране на телефони и т.н. да каже има ли възможност и каква е тя...
А на рутера каква защита имаш пуснат на уай фай-а или си без ?
Не мисля че ще помогне, но погледни си все пак настройките на събнета
Трябва да е 255.255.255.0.
iPhone-ите мразя стандартния събнет на китайските адсл рутери на бтк и докато не го смениш, само се закачат за тях, но нищо повече.
Не мисля че ще помогне, защото мислех да купя едно бери болд, поиграх си една вечер с него. Изнервих се че не може да закачи за никой от рутерите наоколо и се отказах.
Трябва да е 255.255.255.0.
iPhone-ите мразя стандартния събнет на китайските адсл рутери на бтк и докато не го смениш, само се закачат за тях, но нищо повече.
Не мисля че ще помогне, защото мислех да купя едно бери болд, поиграх си една вечер с него. Изнервих се че не може да закачи за никой от рутерите наоколо и се отказах.
Btw внимавай, че Мтел така са си направили мобилния интернет, че се връзва и без настройки
В един момент си мислиш че си закачен на вай фая, в следващия момент те превключва на гпрс/едже/3джи без да се усетиш и ти идва сметка 423423423423 лева 

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
А без сим карта връзва ли се към Wifi? Тук служебните ББ-та всички си работят или без карта или с обикновена сим карта и са взимани от мтел.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
до преди малко разговарях с *88 оператора твърдеше със сигурност че ако ползвам телефона без дата плана мога да влизам само през ви фи и по никакъв друг начин в интернет... аз пък си мислех че влизам през "мтел" но явно съм влизал през "ви фи" ама тук пък идва другата питанка... защо ми изписва "едге" и ви-фи иконката ми седи в сиво ( би трябвало да е в бяло когато е кънектнат ) ама пък и 3-тото... нямам 1 стинка отгоре над сметката за изпозлван интернет... и сега незнам ви фи ли ползвам или мтел нета 

Баш през еджа си влизаш, тея може и умишлени да са те излъгали за да те натоварат
Всяка сим карта има активиран интернет , само дето като си без дата план цените са умопомрачителни
Я си провери през сайта или на *88 колко пари вече си навъртял и бързо ще разбереш през какво точно влизаш 
P.S. възможно е (не съм сигурен обаче), мегабайтите да ти ги тресват на куп в края на месеца във фактурата , или да има някакво забавяне от 1-2 дена, преди да ти ги отчете. Внимавай, щото много народ изпищя напоследък с тоя "мобилен интернет"
P.S 2 - докато си в интернет, изключи си рутера, ако продължиш да имаш нет, ясно от къде се кънектваш

P.S. възможно е (не съм сигурен обаче), мегабайтите да ти ги тресват на куп в края на месеца във фактурата , или да има някакво забавяне от 1-2 дена, преди да ти ги отчете. Внимавай, щото много народ изпищя напоследък с тоя "мобилен интернет"

P.S 2 - докато си в интернет, изключи си рутера, ако продължиш да имаш нет, ясно от къде се кънектваш

Еххх ми кат са прости да реват.
Има си договор, има си цена на мегабайт и т.н.
Някой договори нямат интернет, други имат, всички си имат детайлно обяснена тарифа.
Тва че масово са пълни тъпири и не правят разлика м/у мегабайт и мегават си е техен проблем.
Ма сичко иска да е на скайпа и фейсбука нон-стоп нали?
Иначе по темата, бери-то има грижи с wi-fi.
Най-лесно е с да си намериш някакъв начин да спираш Еdge-a & 3G-то, GPRS и т.н.
Има си договор, има си цена на мегабайт и т.н.
Някой договори нямат интернет, други имат, всички си имат детайлно обяснена тарифа.
Тва че масово са пълни тъпири и не правят разлика м/у мегабайт и мегават си е техен проблем.
Ма сичко иска да е на скайпа и фейсбука нон-стоп нали?

Най-лесно е с да си намериш някакъв начин да спираш Еdge-a & 3G-то, GPRS и т.н.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Най-накрая го разгадах! успях да влезна през уи-фи... оказа се че до сега съм си влизал спокойно през мобилния и очаквам сметката ми да набъбне с едни 20-тина лв за нет
както и да е... в край на сметка може да се използва и уи-фи може да се използва и мобилния... което ме устройва перфектно...
въпрос номер 2... немога да си намера никаде скайп
дет вика колегата... във фейсбук съм нон стоп ама в скайпа немоа 

както и да е... в край на сметка може да се използва и уи-фи може да се използва и мобилния... което ме устройва перфектно...
въпрос номер 2... немога да си намера никаде скайп

- Ogi
-
Плевен тийм
-
dimithur написа:https://imo.im/ пробвай от тука
тц... и тоя го пробвах... не иска да се логне
- stasko5