Избор между Е34, Е36 и Мерк С220
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Избор между Е34, Е36 и Мерк С220
Е34 или Цедката, но при Мерца има една мазнотия в шофирането някакси, не усещаш самата кола какви действия ще предприеме в даден (рисков)момент примерно!БМВ-то за мен е по-контролируемо!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
BallPoint написа:Основните неща, които търся са: здравина на купето и сигурност на пътниците, поведение на пътя, комфорт при дълги пътувания в страната по 2ро-класни пътища и магистрали (изрично подчертавам второкласни, защото пътувам и такива, доста).
На второ място идват здравината на ходовата част и двигателя, сервизното обслужване.
Според твоите критерий Е36 отпада на 1-ви кръг още. Разхода на гориво има ли значение защото Мерцедеса ще е с 15-20% по икономичен от Е34 с посочения от теб мотор.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
liloff написа:Е36 е невероятна кола. Като цяла интериорът (с достатъчно екстри) е класи над 202-ката.
+++++

от към поддръжка може би Е36 ще ти излезе най евтиния вариант, но от това, което чета като изисквания, които имаш съм за Е34. Не съм я карал тая кола, но мисля, че това най добре ще отговаря на това, което търсиш.
За проблеми по Е36 и Е34 може да видиш в съответните им подфоруми, като загледаш важните теми, вам има цени на части, разход на гориво, често срещани проблеми, абе от пиле мляко дет се вика и сам може да добиеш представа

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
titto написа:Е34 или Цедката, но при Мерца има една мазнотия в шофирането някакси, не усещаш самата кола какви действия ще предприеме в даден (рисков)момент примерно!БМВ-то за мен е по-контролируемо!
Съгласен съм на 100%

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
И това е вярно управлението на Е34 е директно като на спортен автомобил (не че не е
)

methanol написа:И това е вярно управлението на Е34 е директно като на спортен автомобил (не че не е)
Викаш Мерца отдолу не е и той с кутия вместо рейка

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
liloff написа:methanol написа:И това е вярно управлението на Е34 е директно като на спортен автомобил (не че не е)
Викаш Мерца отдолу не е и той с кутия вместо рейка
директността на автомобила не се определя от рейка или кормилна кутия

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
е34 , според мен с доста екстри кожи климатроници и тн ще се чувстваш като баровец от 90-те...другите са тясни и неудобни няма да ти е кеф да пътуваш много с тях 

bedrock city racing
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
liloff написа:Е34... ще се въздържа от коментар...
защо се въздържаш

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
BENZINO VN написа:liloff написа:Е34... ще се въздържа от коментар...
защо се въздържашобясни на човека
Комплекси му се вика.
Защото мнението ми не е обективно.
Возил съм се на Е34 М5 в състояние като от завода... уникална, фрашкана с екстри, но... няма толкова скъпа кола за поддръжка.
Карал съм 520 няколкостотин км. и е ебаси умрялата кола. Не върви, много гори, ужасен интериор, просто не може да стъпи на Е32... Просто ако няма екстри, си прилича на кола от 80те години (както и базовата W202). За някой друг лев отгоре -> Е39.
Това ми е мнението за модела, затова се въздържам от коментар

Возил съм се на Е34 М5 в състояние като от завода... уникална, фрашкана с екстри, но... няма толкова скъпа кола за поддръжка.
Карал съм 520 няколкостотин км. и е ебаси умрялата кола. Не върви, много гори, ужасен интериор, просто не може да стъпи на Е32... Просто ако няма екстри, си прилича на кола от 80те години (както и базовата W202). За някой друг лев отгоре -> Е39.
Това ми е мнението за модела, затова се въздържам от коментар

Мислиш ли верно?White 1913 Power написа:...Комплекси му се вика.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега, в някаква грешка си останал 
Е34 е в пъти по-здрава от Е36
разходите по подръжката на Е34 са аналогични с Е36
прав си, интериорите на Е34 и Е32 са коренно различни
друго си е луксозната пластмаса в Е36

Е34 е в пъти по-здрава от Е36

разходите по подръжката на Е34 са аналогични с Е36

прав си, интериорите на Е34 и Е32 са коренно различни

друго си е луксозната пластмаса в Е36

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
viewtopic.php?f=46&t=196452 Това е твоята кола 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
liloff написа:Защото мнението ми не е обективно.
Това ми е мнението за модела, затова се въздържам от коментарМислиш ли верно?White 1913 Power написа:...Комплекси му се вика.

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Първо ОФ: Егати комплекса дето ще го има че да не каже лоша дума за Е34 .....
Сега по темата
Мерца на градско и на неравен път (под неравен нямам предвид лунен пейзаж тип Варненска област) ще умреш от кеф особено ако е в добро състояние няма троп трак не лашка почти като Ситроен
"летящо килимче" обаче избиваш си от главата всякаква мисъл за динамика и по-агресивно каране с тва нещо при всеки опит за контролирано поднасяне ще имаш шанс да направиш неконтролирано спиране. Също така да вярно е че въртенето на геврека става с пръстче ама и точно това е адски неприятно на дълъг път с над 120 да кажем. За подръжката не е чак толкова по-скъпа от Е34.
Е34 - плюс имаш усещане за колата и определено си е забавление да я натискаш особено по по-запазен планински път може да не си свалиш усмивката от лицето с часове, минус ако може да се нарече возията е доста по-директна но при добра подръжка и игнориране на друсането на градско всичко е перфектно, Друг минус е интериора който наистина си е като на кола от 80-те, но както при всички модели на марката уредите са приятно подредени и гледат към шофьора, а не наредени в една равнина и нелепо разхвърляни по таблото - визирам мечо.
Е36 - всички плюсове х2 от Е34 и повечето минуси също х2 от Е34, огромен + евтината и подръжка наличието на всякакви части в всеки един магазин или морга иии богатата възможност на персонилизиране на колата, като под последното нямам предвид киченето с спойлери и лепенки а добавянето на всички възможни екстри + доста качествени подобрения по спирачна система на сносни цени
За мен вариантите са 2
Първия ако искаш голям автомобил с много приятна и мека возия но и да ти дава наслада от задното и не ти пука за визията от 80-те и подръжката
разгледай Е32
Втория 325 Е36 в добро състояние на двигател и най-вече геометрия е много по-лесно да намериш, избора ще е по-голям и винаги ще може да я натовариш с екстри за 7-ца..
а да и което и бмв да гледаш винаги проверявай заден ляв прозорец.. някак си винаги все той се чупи като крадат музиката
Сега по темата

Е34 - плюс имаш усещане за колата и определено си е забавление да я натискаш особено по по-запазен планински път може да не си свалиш усмивката от лицето с часове, минус ако може да се нарече возията е доста по-директна но при добра подръжка и игнориране на друсането на градско всичко е перфектно, Друг минус е интериора който наистина си е като на кола от 80-те, но както при всички модели на марката уредите са приятно подредени и гледат към шофьора, а не наредени в една равнина и нелепо разхвърляни по таблото - визирам мечо.
Е36 - всички плюсове х2 от Е34 и повечето минуси също х2 от Е34, огромен + евтината и подръжка наличието на всякакви части в всеки един магазин или морга иии богатата възможност на персонилизиране на колата, като под последното нямам предвид киченето с спойлери и лепенки а добавянето на всички възможни екстри + доста качествени подобрения по спирачна система на сносни цени
За мен вариантите са 2

Първия ако искаш голям автомобил с много приятна и мека возия но и да ти дава наслада от задното и не ти пука за визията от 80-те и подръжката

Втория 325 Е36 в добро състояние на двигател и най-вече геометрия е много по-лесно да намериш, избора ще е по-голям и винаги ще може да я натовариш с екстри за 7-ца..
а да и което и бмв да гледаш винаги проверявай заден ляв прозорец.. някак си винаги все той се чупи като крадат музиката

66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5