Б Л А Г О Д А Р Я !!!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Б Л А Г О Д А Р Я !!!
Днес ми се случи неприятен инцидент в София. Не по моя вина стана ПТП с моето ППС (вече не било МПС
). Сега е неподвижно в бокса за определено време.
Така и не можах да видя в действие "БМВ-пътна помощ", но благодаря от сърце (и от името на цялото ми семейство, което беше в колата) на Иво ДаБосс (който ми се обади дори в къщи, за да разбере как сме), на Иво ТечСъпорт (с който си "контактувахме" почти през целия път), на АсенХ (който така и не можа да се свърже с мен) и, не на последно място, на Явор (за ценната информация).
В крайна сметка неволята свърши работата и се разбра защо на вълка врата му е дебел.

Така и не можах да видя в действие "БМВ-пътна помощ", но благодаря от сърце (и от името на цялото ми семейство, което беше в колата) на Иво ДаБосс (който ми се обади дори в къщи, за да разбере как сме), на Иво ТечСъпорт (с който си "контактувахме" почти през целия път), на АсенХ (който така и не можа да се свърже с мен) и, не на последно място, на Явор (за ценната информация).
В крайна сметка неволята свърши работата и се разбра защо на вълка врата му е дебел.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Важното е всички да сте добре! Другото - майната му! Още един човек се увери, че хората от бмвпауър са читави и може да се разчита на тях. За справка - и аз онзи ден за пореден път го проверих това твърдение. Какво е станало все пак?

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
До м-во на земеделието един микробус, както се включваше в движението, реши да направи обратен завой, но без да прецени, че траекториите ни се пресичат (а и без да ми остави време аз да го преценя вместо него
). В резултат - от тенекиите пред стъклото са здрави тези отляво, огънат носач
, под капака така и не съм гледал още (това в понеделник заедно с "Булстрад"
).

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Добре че няма инфекции па за колата ти пожелавам да стане по-добре от преди 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
ivantchoG написа:До м-во на земеделието един микробус, както се включваше в движението, реши да направи обратен завой, но без да прецени, че траекториите ни се пресичат (а и без да ми остави време аз да го преценя вместо него). В резултат - от тенекиите пред стъклото са здрави тези отляво, огънат носач
, под капака така и не съм гледал още (това в понеделник заедно с "Булстрад"
).
Усещам как Явор потрива ръце....

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Новини
-
ivantchoG
TheBoss успя да ме събуди с триста зора по телефона, вика така и така... еди кой си е катастрофирал еди къде си можеш ли да отидеш - викам дай телефон. Дотука добре ама той бая се беше объркал, защото ми каза съвсем друго име, а не твоето
Е това го разбирам сега де... Та звъня звъня звъня на дадения ми номер но никой не вдига. Оставям за мъничко телефона и отново решавам да звъня. Вместо да набера последния номер който съм набрал, ровя из адресната книга, защото се сещам, че на човека който Боса ми каза му имам телефона - та звъня пак звъня звъня звъня .... никой ... После гледам някакъв непознат номер ми звъни - не вдигам за да не ме потърси някой по работа точно в тоя момент. Изчаквам да престане да звъни и започвам пак да звъня на номера, който си имам в адресната книга ..... звъня звъня звъня ... никойй братче. Викам айде след малко пак ....и след змалко пак заспах
Шантава работа...
ivantchoG Метни ми телефона си на ЛС да си го имам - при следващ проблем (не дай си Боже) - звъниш смело и долитам веднага!

TheBoss успя да ме събуди с триста зора по телефона, вика така и така... еди кой си е катастрофирал еди къде си можеш ли да отидеш - викам дай телефон. Дотука добре ама той бая се беше объркал, защото ми каза съвсем друго име, а не твоето

Шантава работа...
ivantchoG Метни ми телефона си на ЛС да си го имам - при следващ проблем (не дай си Боже) - звъниш смело и долитам веднага!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
хм да интересноBAYRON написа:важното паяк ще повторя живи и здравии тук ще попитам ръкородителите на така наречените админи модове и т.н. какво става с БМВ пътна помощ няколко пъти пращам заявки нямам отговор ,защо когато някой иска да помогне без да търси изгоди не му се даде зелен светофар???????
и аз бих помогнал на колега в беда с гоялмо удоволствие бих станал член да тази група BMW Road Assist
И аз един път кандидатствах ама уви

ма пак ще пробваме

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ако некой закъса в моя район, некъде да свирка. Веднага ша дойда да помогна.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Приятелю, повече от това, което направи - здраве му кажи.Иво написа:...ма май немаше с какво да съм полезен...
Мина първичен оглед, утре ще се опитам да ги "примамя" за вторичен. Интересно е, че софийските "специалисти" от Булстрад (централния им офис е на един к.р място от катастрофата и с протокола веднага отидох там) ми обясниха така - "Караш колата в къщи и не пипаш нищо по нея, нашите хора идват за първичен оглед. После разглобяваш около повредата и те идват пак за вторичен оглед." А пернишките "специалисти", като дойдоха, снимаха оттук, оттам, и викат "А сега отвори капака". Как да го отворя, като е забит в скобите отзад. Обясних им за софийските "специалисти" и се разбрахме, като я разглобя, "да си запиша час" за оглед. Ще се обадя пак на Краси, за "консултация"Nucl3arDru1D написа:какво стана с "Булстрад"?

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:кофти координация...![]()
но ти му се обади, трябва да ти полезен, надявам се...

15 мнения
• Страница 1 от 1