В5 - влюбен съм!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
В5 - влюбен съм!
Имах по щастливо събитие в живота си
По стечение на обстоятелствата имах възможност да се насладя на БМВ В5, и то мнооооооого черно
Както и да е,нямам впечатление от новата М5, а само от М5 Е39,но това което мога да кажа е: НЕЧОВЕШКИ ВЪРТЯЩ момент.да това е което ми направи впечатление - просто немога да повярвам как на 6-та от 40 до 240 прави така че коремът ми да се прибере
(а това не е лесно)
Както и да е:Маршрутът с моя приятел който любезно ми даде да тествам-или да се изфука
-неговата красавица, беше: От Раковска (БИАД)
до Ихтиман и обратно към 3ам,тегло на пътниците ОКОЛО 450кила
- (е единия поолекна малко на караулката,де - ама не с пари,а с малко храна и виски
).
Още при потеглянето установих че всичко като усещане в колата е много ... твърдо,да това е думата-стегнат волан,твърда газ-уж лека спирачка но невероятно рязка както и познатото так-так по паветата осезаемо само в мойте ръце,разбира се още с началното натискане на газта надясно по Раковски усетих че вече имам сини лампи зад мен и се наложи да намаля
за да се разберем,последва нервно натискане пак на силата и се озовахме пред коня,от там видях позната задница на мой познат с Х5 и реших да мина по възможно най добрата траектория за да ме види и да натисне и той, на светофара на Орлов мост спряхме заедно казах му че не е моя и пожелах старт-разбира се нещата бяха предрешени-пръста ми натисна един познат бутон и след леко припомпване на педала усетих неистовата мощ на звяра пред мен,видях светлината и пуснах спирачката-просто с периферното си зрение видях как Х5-цата дръпна (според мен де
) ръчната а аз едвам удържах машината в пътя и към 60-това беше първата скорост която видях след това 80-140-180-210-220 - и здрав скок на безумните спирачки-момчетата до мен ахнаха а собственика се изхили в умиление
-беше горд от своята красавица-да но аз не спрях до там-след лек слалом с около 160-170 се озовах на 7-км където от Неокатойкен се пробвам колко правя с турбо ис-а до Метро-някъде към 205-210 (от 120 на 5-та),поседва същото упражнение - 6-та и потрепване след лекия натиск на педала и после стремително ускорени от 110 до......колкото можа - страх ме беше да гледам над 220!Познато увисване на коланите и минаване на моста с около 100-да пестим здравето на ортака,айде така и на караулката където спряхме да разтовари КоцЕ и да видим какво може прословутия В5-нямаше повече изпълнение освен 250-то на излизане, а само плавно носене по завойте с скорости от 140-190-това е което ми се струваше радост тогава - да усетя как динамичния контрол почти не се намесва,а само аз уравлявам звяра молещ се за поредна дозя гориво,но уви нямаше къде у навръщане преодстъпих карането на собственика който караше като за да я погребва
ВЛЮБЕН СЪМ!

По стечение на обстоятелствата имах възможност да се насладя на БМВ В5, и то мнооооооого черно

Както и да е,нямам впечатление от новата М5, а само от М5 Е39,но това което мога да кажа е: НЕЧОВЕШКИ ВЪРТЯЩ момент.да това е което ми направи впечатление - просто немога да повярвам как на 6-та от 40 до 240 прави така че коремът ми да се прибере

Както и да е:Маршрутът с моя приятел който любезно ми даде да тествам-или да се изфука

Още при потеглянето установих че всичко като усещане в колата е много ... твърдо,да това е думата-стегнат волан,твърда газ-уж лека спирачка но невероятно рязка както и познатото так-так по паветата осезаемо само в мойте ръце,разбира се още с началното натискане на газта надясно по Раковски усетих че вече имам сини лампи зад мен и се наложи да намаля

ВЛЮБЕН СЪМ!
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Е ти па си намерил с к'во да се дърпаш и то с каква кола
Х5-цата с къв двигател беше ?
Инак както каза Явор Алпина Рулзззз

Х5-цата с къв двигател беше ?
Инак както каза Явор Алпина Рулзззз

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Супер яко
И аз бих се влюбил... 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Ооо дааа
Миналата седмица като бях в София да ми регистрират колата и аз видях тази хубавица - цели 3 пъти около КАТ
.
Е, там пича си караше кротко разбира се
...

Миналата седмица като бях в София да ми регистрират колата и аз видях тази хубавица - цели 3 пъти около КАТ

Е, там пича си караше кротко разбира се

Live and let Die!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
НЕЧОВЕШКИ ВЪРТЯЩ момент
в сайта на Алпина пише така:"още при 1000об. колата разполага с 300нм,а между 4250 и 5250 има 700нм"...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
///M Power написа:НЕЧОВЕШКИ ВЪРТЯЩ момент
в сайта на Алпина пише така:"още при 1000об. колата разполага с 300нм,а между 4250 и 5250 има 700нм"...
Ето защо така съм го почувствал

Не,снимки не обичам да правя-не съм на панаир или на Абажурище все пак
9 мнения
• Страница 1 от 1