Таблото изгасна
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Таблото изгасна
Тази сутрин паля колата всичко 6. Изкарвам я от гаража и гледам таблото не работи(нито скоростомер, нито оборотомер, нито малкото прозорче с електронните показания) Единственото което още светеше беше като пусна АСЦ-то и индикациите за масло и акумолатор (като е на контакт). Та гася, пробвам пак -неще. Викам не мога и да направя ресет от менютата (нали не работи). И се сещам че мога да разкача акумолатора за 10-15 мин за ресет. Направих го, ама нали съм умник затворих багажника и тогава почна якото. Друг акумолатор през плюса дето е отпред при двигателя и готово. Таблото тръгна и сега всичко е наред. Въпроса ми е от какво може да бъде това спиране днес? Да добавя, че снощи разкачах климатроника (да смажа онова вентилаторче, че ме побърка). Разкачих му кабелите без да махам акумолатора. Може ли да е от това? Да напомня, че като я запалих сутринта и работеше за секунди. Чакам отговори 

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Re: Таблото изгасна
Привет!На мен ми се беше случил същият проблем в големите студове.Беше ми паднал акомулатора,че не я бях карал няколко дни.Не ми работеше цялото табло,но после след като откачих клемата за 10-тина минути,таблото проработи.100% е бил паднал акомулатора!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Подкрепям напълно колегите. Преди 1 месец като започна да ми сдава акумулатора по същия начин таблото ми угасваше.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
На мен днес ми направи проблем със светлините на спирачките.Както си карам и чух гонга,гледам светят ми стоповете на количката.Спирам гледам отвън светлините на спирачките заедно със 3-ия стоп светят.Загасих,почудих се поумувах, запалих и нито помен от проблема
Явно от време на време електрониката забива.

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
При мен бушон не даваше контакт
6 мнения
• Страница 1 от 1