Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
Усещам как и тук е намесена световната конспирация
Всъщност никой не са били, просто са пуснали такъв слух, че да се заяждат хората по форумите на тая тема и да им е гадно на всички 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вижте ся,стокхолски синдром има,ама и идиоти има,най-добре неустрален и намеса само при ситуация когато самите ние сме свидетели, щото всеки е батман,ама на улицата се крие по кюшетата при некакви ситуации...
Все пак требе да бъдем хора
Все пак требе да бъдем хора

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
dimithur написа: A родителите на тая къде са били, га се е натъпкала с 3 кубика силиконИли сигурно са я наставлявали: помпай се маме със силикон, че да не работиш

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Bella написа:dimithur написа: A родителите на тая къде са били, га се е натъпкала с 3 кубика силиконИли сигурно са я наставлявали: помпай се маме със силикон, че да не работиш
Ей го още един форумен играч
Къде сте беее ,къде сте бе мамини златни да ви видя на живо к'ви сте плащачи ,ебачи ,побойници и играчи
Да не се бъркам, ама ако щерка ми има намерение само, да си слага силикон и да си прави джуките на маймунски гъз, лично ше и избия тия помисли още в зародиш

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
Сондьора написа: Да не се бъркам, ама ако щерка ми има намерение само, да си слага силикон и да си прави джуките на маймунски гъз, лично ше и избия тия помисли още в зародиш
Да не се бъркам ама ше я пердашиш ти с възпитателна цел ,а не некой селски комплексар по незнайни подбуди

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Bella написа:Сондьора написа: Да не се бъркам, ама ако щерка ми има намерение само, да си слага силикон и да си прави джуките на маймунски гъз, лично ше и избия тия помисли още в зародиш
Да не се бъркам ама ше я пердашиш ти с възпитателна цел ,а не некой селски комплексар по незнайни подбуди
Точно, некъде се е загубила тая връзка.....И са ау мяу..

Bella написа:Сондьора написа: Да не се бъркам, ама ако щерка ми има намерение само, да си слага силикон и да си прави джуките на маймунски гъз, лично ше и избия тия помисли още в зародиш
Оппаа, да разбирам ли от думите ти, че кютека с възпитателна цел е допустим?????
и ако е така защо ти, жено, не допускаш, че футболероса я е увъртел тая също с възпитателна цел??
далеч съм от мисълта да взимам страна по тая случка, ама все си мисля, че истината е някъде по средата...

Aбе, факт е, че има много тъпи п*тки, които си мислят, че всичко ще им се размине, 'щот са " "дами" ". А факт е, че има и много чичковци и педа*чета, които са на мнение, че тяхната дума е закон... Така че не виждам кво спорите, при положение, че нито са известни фактите по случая, нито предисторията, нито нищо...
Дори 'убавеца са го пуснали да си 'оди дома, че нямало достатъчно доказателства?
Тая като толкова я е бил тя как нито веднъж не го е одрала, нещо кожа, кръв под ноктите, белези по него ...
Дори 'убавеца са го пуснали да си 'оди дома, че нямало достатъчно доказателства?
Тая като толкова я е бил тя как нито веднъж не го е одрала, нещо кожа, кръв под ноктите, белези по него ...
In Ban We Trust!
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
zazomazo написа: Оппаа, да разбирам ли от думите ти, че кютека с възпитателна цел е допустим?????
и ако е така защо ти, жено, не допускаш, че футболероса я е увъртел тая също с възпитателна цел??
С'я след т'ва обръщение можеш да ме треснеш по главата ,да ме заскубеш и да ме завлечеш в пещерата

А другото си го тълкувай както искаш ,щото некак си ако влезем в полемики ще стане страшно

Bella написа:............
С'я след т'ва обръщение можеш да ме треснеш по главата ,да ме заскубеш и да ме завлечеш в пещерата![]()
........
е споко де, аз с футбола съм скаран и футболните прийоми не ми пасват

ше та Фанем за ръчичка и с влюбен поглед -пак у пещерата

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
а дали не и е поискал ръката и тя да е отказала и за това да я е понабил 

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
zazomazo написа:
ше та Фанем за ръчичка и с влюбен поглед -пак у пещерата![]()
Обърка жената

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
абе нали тая беше участвала в бягство към победата дето псуваше непрекъснато и се заяждаше, а Слави като я пита защо реши да участваш за парите ли тя каза: Ми аз си имам пари достатъчно имам си скъп джип да карам, просто исках да ме дават по ТВ
ето какви възвишени цели има това "невинно и скромно" девойче.. Орилин понеже е по импулсивен и вероятно оная се е зъбила насреща и кой я знае как се е държала арогантно и си го е получила, "да би мирно седяла не би юмрука в носа изяла" сега с тия интервюта момичто си търси още известност, като неможе да блесне по друг начин, пък и помислете, ако беше яла бой от някой никуму неизвестен как ще си направи PR 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Хаха-"На всяко прасе му идва Коледата"!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"