Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
Ryapoff написа:комплексарче недно, не можа ли да се заяде с някой мъж бе,
Как да се заяде с мъж, като е 88-ми набор/ юни месец, епилирано пишлеме?!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
историята е пресилена... но този смешник го знам от времето, когато играеше в Славия... и е пълен боклук
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ох, по принцип искрено се забавлявам на постовете на Милко, но в случая е прав!
Не мога да повярвам каква простотия се изля от великите ЧЛЕНКИ на форума!
Заслужавала си, малко й е било...
Абе как може цивилизован човек да напише подобно нещо? Да оправдавате побой? Това, че не те бият днес, не означава, че утре няма да ти разбият главата, защото си много отворена, но тогава ще оревеш форума...Ще квичиш за правосъдие, ще си викаш приятелчетата да го бият, да му палят колата и някак си ще забравиш простотиите, които написа тази вечер...
В Гърция се вдигна цялото общество да подкрепя един подобен нагъл акт на посегателство и то върху Българка, а у нас - подобни деяния се оправдават...Не сме я познавали, била парцал...Е, с днешния си пост ти се постави на няколко стъпала под нея! Не жени, ами чудовища!
Да убиваме убийци ли? Да убиваме крадци? Да убиваме лъжци, измамници, мошенници? Да убиваме жени, защото са к**ва?
Страхотно, току що ни върнахте 500 години назад! 
Не мога да повярвам каква простотия се изля от великите ЧЛЕНКИ на форума!
Заслужавала си, малко й е било...
Абе как може цивилизован човек да напише подобно нещо? Да оправдавате побой? Това, че не те бият днес, не означава, че утре няма да ти разбият главата, защото си много отворена, но тогава ще оревеш форума...Ще квичиш за правосъдие, ще си викаш приятелчетата да го бият, да му палят колата и някак си ще забравиш простотиите, които написа тази вечер...
В Гърция се вдигна цялото общество да подкрепя един подобен нагъл акт на посегателство и то върху Българка, а у нас - подобни деяния се оправдават...Не сме я познавали, била парцал...Е, с днешния си пост ти се постави на няколко стъпала под нея! Не жени, ами чудовища!
Да убиваме убийци ли? Да убиваме крадци? Да убиваме лъжци, измамници, мошенници? Да убиваме жени, защото са к**ва?

Без страх, без спирачка!
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Че що пък да не я бие?! Щом го е заслужила! То 90 процента от жените си го заслужават.Заради едното е.ане,к..вите превърнаха мъжете в п..ки!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
И стана модерно да си шавлива шунда 

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Stoqnov_1979 написа:Че що пък да не я бие?! Щом го е заслужила! То 90 процента от жените си го заслужават.Заради едното е.ане,к..вите превърнаха мъжете в п..ки!
Евала изказа се

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bella написа:Stoqnov_1979 написа:Че що пък да не я бие?! Щом го е заслужила! То 90 процента от жените си го заслужават.Заради едното е.ане,к..вите превърнаха мъжете в п..ки!
Евала изказа сеА ако не си такъв ,няма коя да те превърне
Ми ако обича шаврантия, не става ли

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Че те жените насищане нямат от прищевки! Парцалки,дрънкулки и така нататък,и все си мислят че като държат главното си оръжие в гащите си ще са те на върха! И тъкмо се намери някой да ги приземи,я с юмрук,я с нещо друго
и се изкарват веднага жертви! Е..ахти и жертвите нещастни тогава!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бате,кефиш ме! и аз искам като порасна да стана такъв мъж като тебе! и само кютек на тия овци.аре писна ми ебаси! па дай пеесе стинки за кроасан,па дай ми двайсе стинки за сокче...,па дай мии....зееи ми живота ми земи!! ебати ку.рво.ляците! само искат. една има от 9ти "г" ,таа па като и го покаем и таа ми вика :"ми вихър ми накуцва нещо..." и не ще да се качва на зеления тролей! и като и избием зъбите оди та се оплаква на директорката и баща и идва в даскалото.
начи човек си оди и нещо си маха с ръце ,да пази равновесие и се ,че се намери некоя кифла да се препречи да се надене на юмрука. и после : тоа ма би! ми ше те бия,щот си проста като майка си.
тва жената не е човек! за тва треа се бие! каи ми кой нормален ти ше го чукаш -той ше те целува!?!?!? не бе каи ми!!!
като е искала да е приятелка на футболист да е по-стойностна така,да се извиси и да поеме няколко шута и волета,кво ми мрънка за един нос и малко кървави храчки в гърлото. оток,бате! омръзна ми от кифли.... !!!! тя знае ли как се изкарват тия кинти за МОЛа!! че треа да разсодиш верзачето и донче и кабаната ,па да идеш до стадиона да те видат,па да надуеш топката ,па тва-онова с аверите....некоя тръба!
начи човек си оди и нещо си маха с ръце ,да пази равновесие и се ,че се намери некоя кифла да се препречи да се надене на юмрука. и после : тоа ма би! ми ше те бия,щот си проста като майка си.
тва жената не е човек! за тва треа се бие! каи ми кой нормален ти ше го чукаш -той ше те целува!?!?!? не бе каи ми!!!
като е искала да е приятелка на футболист да е по-стойностна така,да се извиси и да поеме няколко шута и волета,кво ми мрънка за един нос и малко кървави храчки в гърлото. оток,бате! омръзна ми от кифли.... !!!! тя знае ли как се изкарват тия кинти за МОЛа!! че треа да разсодиш верзачето и донче и кабаната ,па да идеш до стадиона да те видат,па да надуеш топката ,па тва-онова с аверите....некоя тръба!
жена и дете не се бият..даже на жена с пръст не бива да се посяга. псувни да! обиди горе долу съгласен съм макар че съм резервиран по този въпрос. но физическо насилие, НЕ! и аз се паля много и аз съм се скарал с моята. и аз съм потрошил чаши и чинии но НИКОГА ама НИКОГА не съм барал жена с цел да я бия.НИКОГА! винаги излизам от стаята или хващам колата и се разхождам докато ми мине. цял живот съм бил свидетел на свади между нашите, баща ми е 3 пъти колкото майка ми, голям нервак но никога не го помня с пръст да е докоснала майка ми. един път! винаги го помня как се караха жестоко и заминаваше на двора да се разсее нещо. сега вече са разведени и всеки си е поел по своя маршрут и точка по въпроса.
всичко идва от възпитанието в семейната среда. тук читайки форума половината си мислят че след като жената го е заслужила значи давай да й направим фасадата като на анди уорхол творбите. към тях имам да кажа следното:
1)представете си вашите деца какви психически травми им причинявате...запомнете си времето когато вашия баща пребиваше като куче майка ви и вие стояхте вкаменени на един ъгъл или под леглото и плачехте тихо всичко да свърши и да не се повтаря повече...само си запомнете. сигурно е било така не ми се вярва ей така да сте започнали да биете половинката си и вие окуражавахте баща ви "ей там татко не е станало патладженено..вземи мотиката по-добре"..стояхте вкаменени, питайки себе си къде е вашата вина в случая, защо татко бие мама, някой да спре тези крясъци, как да се отзова на безкрайните зовове за помощ на мама, аз съм неудачник затова татко бие мама...хващате ми мисълта нали??
2) навремето когато избирахте жена къде ви беше акъла? айде тя е проста, прахосница, мръсна и т.н. вие какви сте? винаги когато се жениш трябва да си теглиш нещата на кантар затова съм ЗА хората да живеят известно време заедно и всичките положителни и отрицателни качества рано или късно излизат наяве.
3) айде ударил си жената...как се почувства? голям мъж и герой на твоето малко махленско общество! пий една ракия и салата докато жена ти събира парчетата й и децата гърчат от страх и шок защото единствените им идоли на подражание в крехкия им живот се сбиха като първобитни неадерталци. пий си ракията и не бери грижа...
не дай си боже да стана свидетел на такъв вид саморазправа. не знам как ще реагирам но 101% сигурност ще пиша обяснения и ще плащам зъбни протези и ченета (няма да са моите).
предишната ми приятелка беше върха на сладоледа. толкова пъти сме се скарали че досега да съм й потрошил кокалите....докато един ден не ми писна и отворих врата и й казах да се махне. няма да стана аз парцал от нерви заради нея. нима заслужавам подобен човек?не естествено! показваш вратата и работата е готова. и тя ще е спокойна и най-много ти ще си спокоен че няма да гледаш един индивид който ти къса нервите за щяло и нещяло. за всеки влак си има пътници.
всичко идва от възпитанието в семейната среда. тук читайки форума половината си мислят че след като жената го е заслужила значи давай да й направим фасадата като на анди уорхол творбите. към тях имам да кажа следното:
1)представете си вашите деца какви психически травми им причинявате...запомнете си времето когато вашия баща пребиваше като куче майка ви и вие стояхте вкаменени на един ъгъл или под леглото и плачехте тихо всичко да свърши и да не се повтаря повече...само си запомнете. сигурно е било така не ми се вярва ей така да сте започнали да биете половинката си и вие окуражавахте баща ви "ей там татко не е станало патладженено..вземи мотиката по-добре"..стояхте вкаменени, питайки себе си къде е вашата вина в случая, защо татко бие мама, някой да спре тези крясъци, как да се отзова на безкрайните зовове за помощ на мама, аз съм неудачник затова татко бие мама...хващате ми мисълта нали??

2) навремето когато избирахте жена къде ви беше акъла? айде тя е проста, прахосница, мръсна и т.н. вие какви сте? винаги когато се жениш трябва да си теглиш нещата на кантар затова съм ЗА хората да живеят известно време заедно и всичките положителни и отрицателни качества рано или късно излизат наяве.
3) айде ударил си жената...как се почувства? голям мъж и герой на твоето малко махленско общество! пий една ракия и салата докато жена ти събира парчетата й и децата гърчат от страх и шок защото единствените им идоли на подражание в крехкия им живот се сбиха като първобитни неадерталци. пий си ракията и не бери грижа...
не дай си боже да стана свидетел на такъв вид саморазправа. не знам как ще реагирам но 101% сигурност ще пиша обяснения и ще плащам зъбни протези и ченета (няма да са моите).
предишната ми приятелка беше върха на сладоледа. толкова пъти сме се скарали че досега да съм й потрошил кокалите....докато един ден не ми писна и отворих врата и й казах да се махне. няма да стана аз парцал от нерви заради нея. нима заслужавам подобен човек?не естествено! показваш вратата и работата е готова. и тя ще е спокойна и най-много ти ще си спокоен че няма да гледаш един индивид който ти къса нервите за щяло и нещяло. за всеки влак си има пътници.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
[quote="Stoqnov_1979"]Че те жените насищане нямат от прищевки! Парцалки,дрънкулки и така нататък,и все си мислят че като държат главното си оръжие в гащите си ще са те на върха! И тъкмо се намери някой да ги приземи,я с юмрук,я с нещо друго
и се изкарват веднага жертви! Е..ахти и жертвите нещастни тогава
Вземи си мъж ще се родиш.
Верно ли никои защитава мъж бил жена тук бе, не съм си и помислял че може да прочета такова нещо.
Не посягате на жените правете любов с тях.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Stoqnov_1979 написа:Че те жените насищане нямат от прищевки! Парцалки,дрънкулки и така нататък,и все си мислят че като държат главното си оръжие в гащите си ще са те на върха! И тъкмо се намери някой да ги приземи,я с юмрук,я с нещо другои се изкарват веднага жертви! Е..ахти и жертвите нещастни тогава!
Еййй цял живот мъж като тебе търся

Кой знае коя те е правила/те прави на балък на годината и ин лайв мълчиш като

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Абе амън от мамини синчета!?
И аз съм за побой на тоз "Херкулес"!
И не мога да разбера как женското съсловие каза че е виновна!?
Що да е виновна!? Че иска мъж с кинти ли?! Ми коя не иска!? Тя си каза жената,просто предупреждава другите да не се захващат с него,че не се знае дали ще останат живи!
Ся дайте да поуспокоим топката,мадамата си има познати сигурно,ще го нагласят "Феномена"
И аз съм за побой на тоз "Херкулес"!
И не мога да разбера как женското съсловие каза че е виновна!?
Що да е виновна!? Че иска мъж с кинти ли?! Ми коя не иска!? Тя си каза жената,просто предупреждава другите да не се захващат с него,че не се знае дали ще останат живи!
Ся дайте да поуспокоим топката,мадамата си има познати сигурно,ще го нагласят "Феномена"
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
grnka написа: и аз съм се скарал с моята. и аз съм потрошил чаши и чинии но НИКОГА ама НИКОГА не съм барал жена с цел да я бия.НИКОГА!
ох колко телефона съм почупил в тия стени заради тия жени

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Разказвал съм я тая история,ма пак ще я припомня...
Една вечер ,беше късно и се прибирам от провинцията ,карах едно служебно "Гранд Чероки",та влизам у студенски град и гледам пред зимния дворец некакъв млати некаква девойка,ама си я бие така като се едно бие мъж,преценявам го тоя колко е голем,щото все пак не съм самоубиец и решавам да се намеся изненадващо,паркирам джипа на тротоара до екшъна ,изкачам и го черпя,олигофрена пада на земята и аз лекичко го побутвам с крак...в тоя момент усещам тъп удър по балалайката (главата,моята) и разбирам че май има повече учасници в схватката,обръщам се и виждам как девойката (битата такава) ме черпи с дамската си чанта и по-точно с часта дето се залючва с ключалката и ми вика "идиот,остави приятеля ми на мира",ааа викам "нека ти счупи главата",обръщам се и бегам,от тогава гледам да съм неутрален при подобни "разговори" между "влюбени"...
Та истината е някъде там!
Една вечер ,беше късно и се прибирам от провинцията ,карах едно служебно "Гранд Чероки",та влизам у студенски град и гледам пред зимния дворец некакъв млати некаква девойка,ама си я бие така като се едно бие мъж,преценявам го тоя колко е голем,щото все пак не съм самоубиец и решавам да се намеся изненадващо,паркирам джипа на тротоара до екшъна ,изкачам и го черпя,олигофрена пада на земята и аз лекичко го побутвам с крак...в тоя момент усещам тъп удър по балалайката (главата,моята) и разбирам че май има повече учасници в схватката,обръщам се и виждам как девойката (битата такава) ме черпи с дамската си чанта и по-точно с часта дето се залючва с ключалката и ми вика "идиот,остави приятеля ми на мира",ааа викам "нека ти счупи главата",обръщам се и бегам,от тогава гледам да съм неутрален при подобни "разговори" между "влюбени"...
Та истината е някъде там!