Цялостно боядисване

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Цялостно боядисване

Мнение от plamenppppp » 20 Сеп 2005, 20:02

Мисля вместо да правя поправки тук там по колата /а то има де /, а и вдлъбнатини има от градушка - да взема да я боядисам цялата ? Какво ще ме посъветвате ? Колко ли ще ми излезне и колко е нормалната цена за това упражнение според вас ? Някой ако го е правил скоро - да сподели. И също така препоръчаите ми майстор !!! :help: :idea:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 20 Сеп 2005, 21:06

Според мен цената няма да е под 1200 лева,а за майстор в Сафия не знам
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 20 Сеп 2005, 22:40

За качествено боядисване няма да минеш под 2000 лв

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 20 Сеп 2005, 23:12

а пак може и 800 кинта вия ебаси каде го пратихте да я воядисвабе в грмания ли мене за 4 врати ми зеха 250 лева
ИзображениеИзображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Сеп 2005, 23:41

Качесрвено под 1XXX ме съмнява :confused: ... Освен ако бояджиите не са ти близки 8)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Цялостно боядисване

Мнение от BAYRON » 21 Сеп 2005, 0:53

plamenppppp написа:Мисля вместо да правя поправки тук там по колата /а то има де /, а и вдлъбнатини има от градушка - да взема да я боядисам цялата ? Какво ще ме посъветвате ? Колко ли ще ми излезне и колко е нормалната цена за това упражнение според вас ? Някой ако го е правил скоро - да сподели. И също така препоръчаите ми майстор !!! :help: :idea:
, значи боядисване около 6-700 лв
при добър майстор по твой избор средно скъпо. Обаче ти имаш множество поправки което усложнява нещата, така че малко повече но не повече от 1000 според мен. Отделно боята ти се решаваш каква да бъде и колко пари си отделяш за нея. две кила може и да не те оправят такаче пави сметка ако искаш хубава боя сикенс глазорит цената е от около 150 -200 лв комплекта ако си металик или база-лак. и като сметнеш 120-300 лв може да докараш и майстор и боя.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от plamenppppp » 21 Сеп 2005, 16:34

Значи аз ще мина значително по тънко !!! :lol: Не казвам обаче колко от суеверие. Като видя какво ще направят - ще ви кажа , а и снимки ще сложа - ако съм доволен де . Стига да ми заключат темата до тогава . :lol: Благодаря ви !!! Днес ще я вкарам и след седмица ще ви информирам за резултата . Дано да се похваля!!! :D

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 21 Сеп 2005, 22:21

plamenppppp написа:...........

Само да не поискаш ти самия да заключат темата , а и майсторите покрай нея :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 22 Сеп 2005, 0:33

Познавам човек дето ще ти я боядиса за 1400 лв, на мен това ми каза като питах. Услугата включва: боя (най-убава), демонтаж на всичко до метал, подготовка (изправяне, кит, корекции), всекакви други щуротии, дето не ги запомних. Човека е работил като бояджия в тойота преди, сега е в мерцедес. Казва се Пачо. Ако се интересуваш, ще ти дам телефон да си се уговаряте.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 22 Сеп 2005, 10:40

зна4и мойе да е кусно ве4е но са кжо да се прави... зна4и аз с тва се занимавам предимно и сега си правя моито бмв 4е го думнах :(
та нали за мен си е без пари работата :mhihi:
ама за други как е.... зна4и ба4кам с 6ефа и тои предимно зима разли4но според тожа как искате да жи е колата:)
тоест дали да е в камера дали в на6ия гараж въпреки 4е и там сме правили такива бмв-ти аи доста добре става и там но камерара си е друго всепа.... та тя е около 100 лв,работата някъде колкото и да му е зле колата поже4е от 700 лв не би трябвало да му се земе ,като си4ки материали без боята и лака влизат вътре,за тях на4и аз в4ера си я поръ4ах моита и лака ми е на глазорит наи-новото поколение боята е металик и ми стъпва на 250-300 лв.
зна4и си4ко зависи от маистора дали 6те одиде6 в някои лускав сервиз и 6те ти одрежат главата при полойение 4е има доста добри маистор4ета кудето си работят в свои си гарайи и зимат 2 пути по малко а ка4еството е много добро.... после 6те ви покага каква ми бе6е колата и каква 6е стане и 6е се хванете за главата.особенно като ви кага цената за вси4ко това....
та един сувет не си играи да ти я правят на петна 6тото винаги си ли4и,е хора които неразбират немогат да го хванат ама разлика си има просто лака като блести и я скрива ина4е се вижда преливката винаги особенно ако е на капака( а ти там има6 граду6ки)
даваи цялата и дано само да намери6 по евтин и ка4ествен маистор :yes: успех :!:
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от plamenppppp » 06 Окт 2005, 11:47

Готова е !!! Най на крайа !!! Вместо 7 дни - дръпна ме малко майстора във времето на 10 дни . Ма важното е че вече не съм пешеходец . За сметка на това обаче удържа на пазарлъка за цената
650 лв !!!
За качеството да ви кажа - надмина очакванията ми !!!
За тая цена - мислех че нещо може да не е като хората . Аз обаче като видях как бяха свалили брони ,огледала ,лайсни ,емблеми , дръжките на вратите , стопове , решетки и т.н. - си помислих , че аз да съм - това нещо за толкова пари няма да го правя !!!
При това - като си помисля - матерялите като цена колко са - все пак металик е , шприц , камери и такива щуротии - верно ми се струва цената мн.добра ! Разбира се в големите сервизи дето ще ми излезне 3 пъти по скъпо качеството сигурно ще е още по добро - но аз избрах този вариант и той ме удовлетворява . :D
А що се отнася за цената - казвам на майстора - че ще го препоръчвам - а той ми вика - препоръчвай ме но не с тая цена . При теб се получи взел-дал , реално цената му за такъв тип кола му била 800 лв.
Ще сложа и снимки но след няколко дни - да намеря апарат , че не искам да ви мъча със снимки от телефона , с малка резолюция !!!
Това е !!! мога да кажа че съм доволен !!!! :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 06 Окт 2005, 22:25

айде слагай снимки де!!!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Назад към E34