Помощ за избор на носачи

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d

Re: Помощ за избор на носачи

Мнение от ALEX_525tds_2000 » 24 Мар 2010, 14:53

dbanchev написа:Ами колега споделям от опит това нещо, не си мисли че не съм слагал и оригинални части, напротив пиша тези неща защото съм стигнал до извода че има части които не отстъпват по качество на оригинала и факта че са по изгодни като цена е предпоставка да взимам тях. А относно надскачането ами те 39ките са по 7,8 бона вече от преди фейса, какво надскачане е това :mhihi: , а и не съм казал никъде че не мога да си позволя оригинални части, напротив просто мразя да пълна гушата на някой и файдата за мен да си е същата.

Колега, приел си прекалено лично постинга ми, а той е принципен и добронамерен. Не се съмнявам, че ти можеш да си позволиш оригинални части.

Надскачането обикновено е в грешната представа за стойността на качествената поддръжка, а не в цената за придобиването на автомобила ;) Доказателствата: (i) превръщането на Е39 в масов автомобил и (ii) повсеместната му поддръжка с турски и китайски авточасти в квартални гаражчета. Булгаристански подход, основан на липсата на еквивалентност между "Искам" и "Мога".

Бъди здрав! :yes:

Предишна

Назад към E39