Светнаха ми лампите за накладки, ABS, ASC на таблото

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 530d

Re: Светнаха ми лампите за накладки, ABS, ASC на таблото

Мнение от kosta75 » 22 Мар 2010, 20:44

здравейте колеги имам проблем с моята е 39 525д светеха ми асц абс казаха на диагностиката че е заден ляв датчик на абс ок смених го и сегя колата сама се форсира до 4500 оборота като започна да натискам спирачката оборотите намалят или като натисна копчето на асц оборотите се оправят и след няколко километра каране светва и абс някой имали идея за става така и как мога да го оправя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 23 Мар 2010, 2:00

kosta75 написа:здравейте колеги имам проблем с моята е 39 525д светеха ми асц абс казаха на диагностиката че е заден ляв датчик на абс ок смених го и сегя колата сама се форсира до 4500 оборота като започна да натискам спирачката оборотите намалят или като натисна копчето на асц оборотите се оправят и след няколко километра каране светва и абс някой имали идея за става така и как мога да го оправя

Някой тук го имаше преди време този проблем и го беше решил, но не мога да се сетя кой беше. Дано да погледне темата и да помага :)

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 23 Мар 2010, 8:12

Да, наистина имаше такава тема. Беше за ТДС и проблема беше в различния размер предни и задни гуми.

ЕДИТ: Всъщност изрових я темата. Заповядай --> подава си сама газ TDS от какво може да е !? РЕШЕНО

Предишна

Назад към E39