Светнаха ми лампите за накладки, ABS, ASC на таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kosta75
- Потребител
-
- Кара: 530d
Re: Светнаха ми лампите за накладки, ABS, ASC на таблото
здравейте колеги имам проблем с моята е 39 525д светеха ми асц абс казаха на диагностиката че е заден ляв датчик на абс ок смених го и сегя колата сама се форсира до 4500 оборота като започна да натискам спирачката оборотите намалят или като натисна копчето на асц оборотите се оправят и след няколко километра каране светва и абс някой имали идея за става така и как мога да го оправя
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
kosta75 написа:здравейте колеги имам проблем с моята е 39 525д светеха ми асц абс казаха на диагностиката че е заден ляв датчик на абс ок смених го и сегя колата сама се форсира до 4500 оборота като започна да натискам спирачката оборотите намалят или като натисна копчето на асц оборотите се оправят и след няколко километра каране светва и абс някой имали идея за става така и как мога да го оправя
Някой тук го имаше преди време този проблем и го беше решил, но не мога да се сетя кой беше. Дано да погледне темата и да помага

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Да, наистина имаше такава тема. Беше за ТДС и проблема беше в различния размер предни и задни гуми.
ЕДИТ: Всъщност изрових я темата. Заповядай --> подава си сама газ TDS от какво може да е !? РЕШЕНО
ЕДИТ: Всъщност изрових я темата. Заповядай --> подава си сама газ TDS от какво може да е !? РЕШЕНО
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2