Протест срещу дупките в София 10.04.2010г.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3.0H6 boxer AWD

Re: Протест срещу дупките в София 10.04.2010г.

Мнение от eddy » 17 Мар 2010, 21:10

Колеги от няколко дни чета темата и искам да уточня нещо, защото гледам доста се спекулира. Републиканската пътна мрежа се подържа от правителството, това са всички извънградски пътища и част от градските, които са част от международни коридори ( тези се подържат съвместно с общините ) Градските/селските се подържат от общините, които са независим орган със свой собствен бюджет. Доста пътувам из БГ, верно предимно по магистрали и първокласни пътища и смея да твърдя, че те са в добро състояние, поне по отн на дупките. Проблемите с дупките е по градовете/селата където съответните общини тр да се грижат за пътищата :)

Потребител
Аватар
Кара: 2.0ТDI

Мнение от ThugLord » 18 Мар 2010, 2:11

http://www.youtube.com/watch?v=ThHtmVAE_8s
http://www.youtube.com/watch?v=3uP7AeP059Y
Есента въпреки, че имаше дупки можеше да се минава със 60-70км/ч. а сега на полусъединител...
Цялата северна дъга на околовръстното е така... отделно има 4-5 дупки, в които напълно може да се съсипе колата защото просто са с дълбочина над 20см. (обикновено просвета на колите е 10см. мисля)...
Oтделно днес един не знам какъв да го нареча... но е точно от онези, заради които хубави марки като вашата започват да се наричат селски/олигофренски... за малко да ме избута от пътя само, за да избегне дупките... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 22 Мар 2010, 17:21

Днеска е имало 30 души на протеста :mhihi:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Предишна

Назад към E39