HID фарове за мъгла
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
HID фарове за мъгла
Дойде времето и на този мод. Много съм доволен от резултата никакви грешки и ефекта е поразителен. Спокойно може да се движиш из града само на очички и фарове за мъгла, дори и вечер. Снимки тия дни че ме мързи. Ако има голям интерес може и да слезна да щракна колата 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: HID фарове за мъгла
S_GonzaLes написа:Дойде времето и на този мод. Много съм доволен от резултата никакви грешки и ефекта е поразителен. Спокойно може да се движиш из града само на очички и фарове за мъгла, дори и вечер. Снимки тия дни че ме мързи. Ако има голям интерес може и да слезна да щракна колата
тия дни си мислех дали да си сложа, а ето че са ме изпреварили

как е? доволен ли си? колко К сложи? осветяват ли по-добре пътя? заслепяват ли? каква марка сложи и какви са, че не дават грешки?
Това попринцип е забранено от закона. Т.е. да се движиш така из града, а извън България спират и глобяват за включени халогени когато не вали или няма мъгла, няколко пъти ми се е случвало. А и личното ми мнение е, че е доста селско. Но всеки сам има право да се кефи на различни неща
Сигурно изглежа добре като ефект.

BMW POWER
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
5000к защото в България няма много голям избор от цветове. Ксенона е с марка BAC слим баласт. Много съм доволен, а колкото до това с грешките, сам си направих приспособление да елиминира грешките защото не намерих готово решение, нито в серийно производство нито в интернет.
И аз смятах да слагам същия мод, но се притеснявам от грешките. Как реши проблема, с резисторче?
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Зависи от датата на производство, за моделите след 2007 има много лесен начин и е писано много по въпроса в чуждите форуми, но за колите преди 2007 като моята проблема е малко по друг но всичко се оправя
А може да направя и DIY, както и DIY и за километража..

А може да направя и DIY, както и DIY и за километража..
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
S_GonzaLes написа:А може да направя и DIY, както и DIY и за километража..
Колега ако не те затруднява направи го, ще бъде полезно.
Only dead fish follow the stream...
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
MadChicken написа:S_GonzaLes написа:А може да направя и DIY, както и DIY и за километража..
Колега ако не те затруднява направи го, ще бъде полезно.
100% ще е полезно ама въпроса е заслужава ли си, защото като гледам тука всички са се смишили и само пускат безмислени теми... Чесно казано до сега не съм прочел нещо в нашия форум и да отида и да го направя на колата си всичко което съм направил съм го прочел в чуждите форуми и съм споделил с вас... Проблема е там че хората по света във форумите и клубовете са общност и си помагат по всякакъв начин, докато тука като помогнеш на някого дори и едно благодаря не получаваш. Пуу нещо се ядосах.... Довечера ще синтезирам едно DIY...
За трудност не ми представлява даже ще ми достави удоволствие ама не е там въпроса...
Колега, проблемът е, че у нас никой нищо не подхваща сам по колата си
Тука ако нещо направиш сам самичък и 10 души след това ти обясняват какъв си балък, защо не отидеш някой професионалист да пипне и т.н. Хващам бас, че хората, които сами си сменят маслото в нашия подфорум няма да надхвърлят пръстите на едната ръка ... ако има такива изобщо ... Аз също DIY е много добра идея
Ще сме благодарни!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не се отклонявайте от идеята на темата... 
Едно такова DIY ще е доста полезно не толкова специфично до слагане на хенон на халогените, колкото до принципното слагане на хенон на колите, които нямат фабрично. Иначе и аз мисля, че хенон на халогените е overkill, да не говорим че да караш на халогени и "очи на геле" направо си плаче да те спрат куките.

Едно такова DIY ще е доста полезно не толкова специфично до слагане на хенон на халогените, колкото до принципното слагане на хенон на колите, които нямат фабрично. Иначе и аз мисля, че хенон на халогените е overkill, да не говорим че да караш на халогени и "очи на геле" направо си плаче да те спрат куките.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Из закона за движение по пътищата:
Та.... както всички български закони тук аз виждам вратичката, която казва че като се стъмни няма проблеми.
Аз от няколко дни карам предмино на габарит + фарове за мъгла дори и вечер и не съм имал проблем, дори ме спряха и не обелиха дума за това, вчера на магистралата/през деня ест/ имаше много постове и никой не ме спря да се заяде. Смятам че с няколко добри аргументи можеш да се измъкнеш от ситуацията...
- Код: Избери целия код
Чл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при
значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни
условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
55. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) "Намалена видимост" е налице при здрач,
мъгла, валеж, запрашеност, задименост и други подобни.
Та.... както всички български закони тук аз виждам вратичката, която казва че като се стъмни няма проблеми.
Аз от няколко дни карам предмино на габарит + фарове за мъгла дори и вечер и не съм имал проблем, дори ме спряха и не обелиха дума за това, вчера на магистралата/през деня ест/ имаше много постове и никой не ме спря да се заяде. Смятам че с няколко добри аргументи можеш да се измъкнеш от ситуацията...
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз от 4-5 месеца съм с ксенон на халогените
И наистина стои много добре
Като цяло не е сложна работа-махаш предна броня и си готов, поне при мен така стана, никакви джаджи не съм правил за да не ми отчита грешка! Слагаш и си готов 

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Евала
, ти си първия човек от който чувам че слагаш ксенона и нема ядове без никакви допълнения. А тва с предната броня надали е най лесния начин.

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
някои пробвал ли е как светят в магла,и какъв е ефекта. данете заслепява.
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3