Какво сунувах през нощта

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Какво сунувах през нощта

Мнение от amd » 19 Сеп 2005, 10:55

И аз да напиша една кратка историйка в този радел ;)

Та лягам си аз, прилично хапнал и цял ден не съм си пускал компютъра, което е супер непонятно за мен, но бях се поотпуснал и ме мързеше много. А и той беше поразглобен леко. По принцип чета до късно този и гардуербг форумите, гледам по някоя кака в перадайса:) и/или си прегледвам всички клипове на dtmpower + maxbimmer + клиповете от събор 2005, но тази нощ не ги гледах. Заспивам и сънувам следното нещо (да, помня поне частично) : абе ходя си аз по града, някакви мъгляви коли са наспирали и изведнъж - като лъч от небете, пред мен блести нещо, но този път не го виждам, не защото е мъгляво, а защото ме заслепява. Приближавам се и установявам - това определено е страхотна, масленозелена кола, със спицови ББС-ки. Но все още не мога да се осъзная какво по дяволите е това. Вътре седи млад мъж и слуша музика. Виждам табелка на задното стъкло, че се продава за 6000 лева. Викам си "абе тва не е ли много за Е30-ка"... и в този момент ЗАГРЯХ! - това по дяволите е една HELL OF A SHOT E30 coupe! Колата страшно блестеше, може би най-красивата Е30-ка, която съм виждал досега наживо. Просто бях там и я виждах до себе си. Поздравих собственика и надинкнах в купето - вътре беше просто божествено, някак - невероятен интериор, е който човек би се чувствал невероятно. Бяла кожа, с характерните за тази кола седалки и кожен скоростен лост. В този момент щеше да ми се пръсне сърцето - видях нещо, което ми промени настроението коренно - да, на оборотомера имаше 8. А стопчетата - бяха тройни. Обръщам се към собственика : "та това е ///Mpower, това е жестока кола!", а той "да..." И аз си мисля какво ли има под капака... Това са смешните 6000 лева за нечовешка Е30 ///М!?? Та тя в София ще отиде за поне 12-13к лева...Това е Е30 320ИС. Но тази мисъл ми беше доста по-далечна от мисълта, че след 2 месеца взимам книжка и тази кола - това би било най-невероятния явтомобил, който бих могъл да подкарам. Сигурно щях да загина на първия завой. Но с кеф. Точно тук се замислих, че ще имам 2-3к лева за кола, а тази до тогава сигурно ще е продадена... Тук някъде и се събудих. Сигурно като се замислих за финансовата част и това беше "студеният душ", от който се събудих. Е, сън-мечта, но ... явно тия сънища ще ни предледват още бая години. От БМВ на времето не са внимавали какво правят и какво сглабят и за тва така. БТВ, предишния ми сън беше, че по някаква случайност съм болен от СПИН и си правя некви изследвания там, ама тва е друга тема :mhihi: Извинявам се, че ви губя времето, но... може пък някой да е имал подобен сън и да сподели.
BMW only!

Назад към Страхотни истории