Генерация за м20б25?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Генерация за м20б25?
Нещо съм доволен от гърнетата си и искам нещо по читаво. Искам някакво читаво средно и крайно гърне,понеже аз съм с некфи адски боклуци слагани от некфи "бг майстори". Въпроса е че е пълно с боклуци и ментета. Кажете какво мислите за фирми като http://www.eisenmann.co.uk/ или http://www.magnaflow.com/ Ако сте доволни от някоя друга фирма също бих искал да ви разбера мнението.
Просто искам нещо качествено което да ми отпуши колата малко,най-вече във високите обороти,след 3000.За права генерация не искам и да си помислям вече,защото наскоро се возих в е30 м50б20 със права генерация и от люлин до центъра ме заболя главата от звука.
Както вика Стоянчо колата трябва да се чува след 3000 оборота а не преди това.
Просто искам нещо качествено което да ми отпуши колата малко,най-вече във високите обороти,след 3000.За права генерация не искам и да си помислям вече,защото наскоро се возих в е30 м50б20 със права генерация и от люлин до центъра ме заболя главата от звука.
Както вика Стоянчо колата трябва да се чува след 3000 оборота а не преди това.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
Re: Генерация за м20б25?
Специално за Айзенман нали се сещаш, че цената им е като на една изпърдяна е34, че и по - скъпо? С две думи не виждам голям смисъл да се слага, дори и втора ръка, ако колата не струва поне 2000€.
Иначе звук
, цена 
Иначе звук

- BULL3T
- ентусиаст
-
@2bar написа:Специално за Айзенман нали се сещаш, че цената им е като на една изпърдяна е34, че и по - скъпо? С две думи не виждам голям смисъл да се слага, дори и втора ръка, ако колата не струва поне 2000€.
Иначе звук, цена
Знам за тях че са толкова скъпи,но са едни от най-добрите.
А иначе аз не търся звук,смисъл да има готин звук да,но не това ми е целта,просто искам нещо което да по-отпуши колцита,а повечето "спортни генерации" са тип бучи ама не върви.
Някой има ли идея дали М-комплект продават хубави неща,щото знам че правят добри прави генерации.

- BULL3T
- ентусиаст
-
E никой ли не си е правил генерацията на 525цата?

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BULL3T написа:E никой ли не си е правил генерацията на 525цата?
вземи си оригинална и смени само задното гърне,препоръчвам ремус,тихо с плътен звук,ченгетата не правят проблеми.и да си направиш супер отпушена генерация на стоковия мотор ефекта няма да е кой знае какъв...дори в някой случаи е отрицателен.
- BULL3T
- ентусиаст
-
kirililiev написа:BULL3T написа:E никой ли не си е правил генерацията на 525цата?
вземи си оригинална и смени само задното гърне,препоръчвам ремус,тихо с плътен звук,ченгетата не правят проблеми.и да си направиш супер отпушена генерация на стоковия мотор ефекта няма да е кой знае какъв...дори в някой случаи е отрицателен.
Знам че не трябва да са много по широки тръбите от заводските,Кире ремуси има ментета също много,от някъде да препоръчаш да си взема гърне?

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Има някакви български фирми за гърнета и доколкото знам, могат да правят гърнета по поръчка. Иначе имам задно и средно гърне с тръбите- оригинални, дето ми стоят резерва в гаража вече две години. 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
7 мнения
• Страница 1 от 1