Климатроник?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Климатроник?
Здравейте колеги имам едно питане за климатроника ако някой знае от какво може да е?
Стана следното нещо:беше ми паднал акумолатора зимата и нямаше никакъв ток един колега ми даде ток,за да запаля.Давал съм ток идруг път и знам, че трябва да се поизчака малко да се възбуди акумолатора и тогава да се пали изчаках около 2минутки и опитах, но не можа да запали само чукаше шалтера на стартера изчаках още малко и пак не изкаше да завърти и го зарязахме, запалих го след като го заредих във нас акумолатора.Но след това забелязах,че като включа фаровете климатроника ми е двузонов дигитален и двете сини лампички които са за намаляване на градусите не светят, а мигат двете заедно като авариики мигаха 2-3минутки и изгаснаха.Не светнаха няколко дни след някоко дни пак започнаха да мигат мигаха пак толкова време и спряха.И сега пак не ми светят и от време на време пак примигват по малко и не светят.Някой знае ли от какво може да е това?Според мен нямам как да се изгорели защото премигват от време на време но не светят?
Стана следното нещо:беше ми паднал акумолатора зимата и нямаше никакъв ток един колега ми даде ток,за да запаля.Давал съм ток идруг път и знам, че трябва да се поизчака малко да се възбуди акумолатора и тогава да се пали изчаках около 2минутки и опитах, но не можа да запали само чукаше шалтера на стартера изчаках още малко и пак не изкаше да завърти и го зарязахме, запалих го след като го заредих във нас акумолатора.Но след това забелязах,че като включа фаровете климатроника ми е двузонов дигитален и двете сини лампички които са за намаляване на градусите не светят, а мигат двете заедно като авариики мигаха 2-3минутки и изгаснаха.Не светнаха няколко дни след някоко дни пак започнаха да мигат мигаха пак толкова време и спряха.И сега пак не ми светят и от време на време пак примигват по малко и не светят.Някой знае ли от какво може да е това?Според мен нямам как да се изгорели защото премигват от време на време но не светят?
Бъди честен пък да става квото ще
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Re: Климатроник?
Да не се е бъгнало кондензаторчето което гори на тези управления и затова да прави глупости.
Другия вариант е да го разглобиш и да ги смениш тези крушцици или да ги наместиш ако правят слаб контакт
Другия вариант е да го разглобиш и да ги смениш тези крушцици или да ги наместиш ако правят слаб контакт

- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
и според мен пробвай първо с кондензаторчето
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Еми ако е от него мисля че трябва да не работят копчетата,а то само тия две лампички не светят.и от време на време мигат като авариини и спират.
Бъди честен пък да става квото ще
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
а защо не пробваш с друго управление на климатроника. Да го смениш от друга кола и да видиш какво ще стане ? Ако нямаш познати мога да ти услужа с моя.... идваш пробваме и ще знаеш поне дали ти е от модула 

- pawe75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i м43б18
- Мечтае да кара: e90
- Детайли за колата: м43б18 1996г. седан.
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
- ///M BOSS
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
И аз мисля че щте се окаже кондинзаторчето .
Имах подобен проблем преди и при мен се оказа именно това кондензаторче. Има тема как точно се сменя, така че няма да ти е трудно - всичко е описано стъпка по стъпка.

9 мнения
• Страница 1 от 1