Поредната щуротия :) Е39 525d + 20" Alpina"
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Поредната щуротия :) Е39 525d + 20" Alpina"
колата наистина изглежда супер , ама просвета и е като на Х5 маи ще трябва и корекция на окачването 

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Добре де, как се кара с такова нещо по пътищата на милата родина
като има дупки да влиза половин кола.
За визия -

За визия -

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
NAPSTERS написа:колата наистина изглежда супер , ама просвета и е като на Х5 маи ще трябва и корекция на окачването
Не виждам как ще я свали повече , тя и така опира в калниците ? Така е добре , супер стойка има , но на каква цена ще се кефи на тези джанти , ние нямаме пътища , имаме кърове

- kirooo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: м5
днес имах удоволствието да покарам малко тази красавица и е жестока и като визия и като вървене а иначе и 20ките ги пали 

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
не ми харесва изобщо как стоят, прекалено са голями
...все едно гледам малко момиченце върху токчетата на майка си 

Визията според мен е жестока!Браво!За дупките си е ясно,както за возията и за цената на гуми 20-ки,но пък много радва окото!Знам много добре каква е разликата-зимата карам с 15-ки,а лятото със 17-ки...Още веднЪж-Прерасно изглежда! 

NAPSTERS написа:колата наистина изглежда супер , ама просвета и е като на Х5 маи ще трябва и корекция на окачването
Има няколко варианта

Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
ivan83 написа:не ми харесва изобщо как стоят, прекалено са голями...все едно гледам малко момиченце върху токчетата на майка си
За джанти прекалено няма, просто всичко идва от това че е по висока отколкото трябва
Branko написа:Визията според мен е жестока!Браво!За дупките си е ясно,както за возията и за цената на гуми 20-ки,но пък много радва окото!Знам много добре каква е разликата-зимата карам с 15-ки,а лятото със 17-ки...Още веднЪж-Прерасно изглежда!
Изглежда като прасе отпред централно. Хем има бруталното хем има и уникалното, но височината....това е нещото което колкото и да не ми се иска, ще трябва или да го преправя. Сега е с гими на 35/255, ако я сваля до 30/245 риска става голям, но това ми се върти в главата засега
nightdriver написа:NAPSTERS написа:колата наистина изглежда супер , ама просвета и е като на Х5 маи ще трябва и корекция на окачването
Не виждам как ще я свали повече , тя и така опира в калниците ? Така е добре , супер стойка има , но на каква цена ще се кефи на тези джанти , ние нямаме пътища , имаме кърове
Колега не опира в калниците, само леко докосва подкалниците в двете крайности/ ляво дясно. Като сложа 245/30 и това няма да го има. Иначе има място за малко надолу, но ще видим след гумите.
Добре си го намислил с по-ниски гуми от 30 мм,можеш да сложиш и по-ниско окачване,но най-добре е регулируемо,за да може зимата колата да си става пак висока.Надали зимата ще я караш с тези 20-ки.Ако пак не ти хареса,спокойно можеш и да издуеш малко калниците навън,за да легне още без да опира.Това е моя съвет!Успех! 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Страхотна джанта и страхотно стоят на колицата!
Само по-авашко по дупките, че после ще има 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
ivan83 написа:не ми харесва изобщо как стоят, прекалено са голями...все едно гледам малко момиченце върху токчетата на майка си

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Колега, аз карам с 235/45/17 и друса много, при теб не друса ли мислих, че е от пружините смених ги с амортисьорите ама пак си друса.
kalin_peev написа:Колега, аз карам с 235/45/17 и друса много, при теб не друса ли мислих, че е от пружините смених ги с амортисьорите ама пак си друса.
Преди 3 дни карах с 245/40/18 предни и 265/35/18 задни и да ти кажа честно не мога да кажа че друсаше. Дори и с тези в момента не мога да кажа друсане, но днес минах през едни релси, разбира се леко и се усеща че е много по твърдо, но чак онова което очаквах, за късмет е по добре

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3