Свистене
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Свистене
doomy525 написа:До сега бях в 1 сервиз и се оказа, че свири от турботоЗапочнала е да заминава..Някой ако има информация колко пари г/д е ново ?
първо разбери на 100% дали е наистина заминало турбото, после потърси във форума сме писали къде може във Варна да ти го погледнат, и ако позволява да го рециклират и на каква цена, съпоставена с цената на нова турбина.Пресли им има точните координати " Алекс 2000 " май беше фирмата, предполагам, че ще сподели за тел им... Успех!
Branko написа:Само това намерих,но ти дава приблизителен отговор-става въпрос за 525D от Common Real.Знам,че ти трябва за тдс,но все пак е нещо... http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5&t=185319.Потърси с търсачката има много теми за турбото.Успех!
няма как плуг & плей да стане турбо от Д на ТДС заради управлението.... доста неща увисват по управлението му не, че не може да се нагоди, но ще е филм голям....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
Утре ще се закара колата да се провери със сигурност дали е от него и ако се окаже от него имам оферта вече за турбо на перфектна цена
Просто ме съмнява, че тея части попринцип се сменят с нови и да не стане някой фал като е 2ра ръка, но чисто ново е доста кеш
@LUCIFER's - като ме попита дали пуши колата се загледах и наистина си пропушва стабилно, но само ако я настъпя до долу в малките обороти излиза голям черен облак
Просто правих експерименти за да видя какви симптоми проявява при определени обстоятелства
А попринцип самото турбо има едно свистене типично за него. А сега го няма и вместо него е това съскане. Ще кажеш, че дърпа въздух от някъде. Обясниха ми, че тоя лагер в турбината като се е разбил започва да свисти така, което е признак, че е тръгнало да заминава. А ако гръмне турбото какви последствия може да окаже на двигателя или нищо друго освен турбото?
Относно рециклирането цената г/д излиза на това, което ми предлага ivanov 530d, а на него му имам доверие, че праща хубави и здрави части, така че не се съмнявам в него, просто трябва да се разбере дали е наистина от турбото

@LUCIFER's - като ме попита дали пуши колата се загледах и наистина си пропушва стабилно, но само ако я настъпя до долу в малките обороти излиза голям черен облак

Относно рециклирането цената г/д излиза на това, което ми предлага ivanov 530d, а на него му имам доверие, че праща хубави и здрави части, така че не се съмнявам в него, просто трябва да се разбере дали е наистина от турбото

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
ми 35л нафта идваш монтира ти го и с мръсна газ на обратно 

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
За Добрич ли става въпрос ?