Новото BMW 5 - 2011
Модератор: Общи модератори
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Re: Новото BMW 5 - 2011
Доколко един комплект джанти може да промени визията на един автомобил ни демострират от AC SCHNITZER, които побързаха първи да предложат своите виждания за новата пета сериа на БМВ
. Все още липсва информация за каквато и да е било намеса под капака

Източник: http://www.ac-schnitzer.de/no_cache/en/ ... #zoom11146

Източник: http://www.ac-schnitzer.de/no_cache/en/ ... #zoom11146
- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
И защо реши да пускаш този линк при условие, че колеги присъствали на мероприятието са пуснали тема viewtopic.php?f=1&t=195780, но дали има кой да чете 

- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
BMW Malchugan написа:И защо реши да пускаш този линк при условие, че колеги присъствали на мероприятието са пуснали тема viewtopic.php?f=1&t=195780, но дали има кой да чете
Адски много, много съжалявам, че съм нарушил изпипаната до съвършенство подредба в темата. Не знаех, че този линк така сериозно е ти е попречил...та чак да лепнеш тази зловеща иконка на края

- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Е какво лошо и тук да пуснем снимки, които ги няма другаде? Нали това е главната темата за F10? А и не качваме снимки в пълен размер, за да претоварим браузерите на клиентите!
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
JONSIBAL отново се е развихрил на тема бъдещият ///М5, но този път жертвата е наскоро представената версия комби на новата баварска петица с кодово обозначение F11
Източник: http://jonsibal.com/blog/2010/03/bmw-f11-m5-touring/

Източник: http://jonsibal.com/blog/2010/03/bmw-f11-m5-touring/
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
SKISA написа:а знае ли се дали като ГТ-то има завиване на задните колела!?!???
Да баче , ИМА . Всъщност почти няма нещо , което да се предлага в 7ма серия и да го няма в 5ГТ ...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:SKISA написа:а знае ли се дали като ГТ-то има завиване на задните колела!?!???
Да баче , ИМА . Всъщност почти няма нещо , което да се предлага в 7ма серия и да го няма в 5ГТ ...
Мисля , че питаше дали петицата има завиване на задните колела както в 5ГТ

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
barabqga написа:acho.rs написа:SKISA написа:а знае ли се дали като ГТ-то има завиване на задните колела!?!???
Мисля , че питаше дали петицата има завиване на задните колела както в 5ГТ
точно тва питах! аз за ГТто знам ,че има . за Ф11 се чудя дали са му сложили завиване отзад...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а усещате ли ,че от много време насам не се е приемал толкова добре нов модел! мисля ,че от години първо Z4 а сега и F11 са приети радушно от нас-феновете! това ,според мен говори доста за визията на тези модели! преди тва се беха повече кусурите от красивото....
ак овърнете назад ще видите ,че с предишните постовете с "а бе Е34 си е Е34" бяха в пъти повече. сега ,обаче не е така и смятам,че неприемливите щрихи са много,ама много малко...
ак овърнете назад ще видите ,че с предишните постовете с "а бе Е34 си е Е34" бяха в пъти повече. сега ,обаче не е така и смятам,че неприемливите щрихи са много,ама много малко...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
SKISA написа:а усещате ли ,че от много време насам не се е приемал толкова добре нов модел! мисля ,че от години първо Z4 а сега и F11 са приети радушно от нас-феновете! това ,според мен говори доста за визията на тези модели! преди тва се беха повече кусурите от красивото....
Има нещо такова - още от Е70 нещата тръгнаха на добре , след това последва и Х6 (не знам как се води) - последното е със смесени чувства , но за мен е адски красива и агресивна кола - едно модерно БМВ такова , каквото трябва да бъде - да съчетава в себе си всичко .
След това дойде новия роудстер - колко и да се напрягам , не мога да намеря , нещо което да не ми харесва (като за малък роудстър , де) . Единствено ми е странно , защо 5цата и 7цата са толкова идентични , но от БМВ си знаят работата .
5ГТ - което толкова плюха , навярно е най-луксозния и технологично напредничав автомобил за дълги екскурзии , но за съжаление , тези неща на нас Българите са ни далечни , заради мизерийката и трудно можем да оценим качествата на такова чудо ...
Има и друг момент , обаче - като видя старата акула Е24 и после Форд Мустанг , силно се дразня , че БМВ зарязаха този дизайн , в който очевадно ИМА хляб (Камаро,Челинджър) но какво да правиш - комерсиализация

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Видях я на живо
Уникална
Просто е много много яка и далеч по БМВ от Е60

Просто е много много яка и далеч по БМВ от Е60

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Наистина е уникална новата петица.
Аз като отявлен фен на старите класически БМВ-та с ръка на
сърцето мога да кажа, че новата 5 серия е невероятна. БМВ за което вече мога да мечтая да карам
някой ден.
Не мога да се сдържа да припомня споровете около "таланта" на Крис Бънгъл преди години и как тогава
шепа олдскул фенове го освирквахме за което хапвахме доста храна. Е сега се видя, че може и да се
направи и модерно и красиво БМВ без да се налага да се напъваме да го харесаме или да се налага да
свикваме с него.
Тази новата пета серия грабва още от пръв поглед и колкото повече я гледам само ми става още
по-симпатична. Новата Е класа е красив автомобил, но БМВ-то е класи отгоре!

Аз като отявлен фен на старите класически БМВ-та с ръка на
сърцето мога да кажа, че новата 5 серия е невероятна. БМВ за което вече мога да мечтая да карам
някой ден.
Не мога да се сдържа да припомня споровете около "таланта" на Крис Бънгъл преди години и как тогава
шепа олдскул фенове го освирквахме за което хапвахме доста храна. Е сега се видя, че може и да се
направи и модерно и красиво БМВ без да се налага да се напъваме да го харесаме или да се налага да
свикваме с него.
Тази новата пета серия грабва още от пръв поглед и колкото повече я гледам само ми става още
по-симпатична. Новата Е класа е красив автомобил, но БМВ-то е класи отгоре!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
NeoPrint написа:Не мога да се сдържа да припомня споровете около "таланта" на Крис Бънгъл преди години и как тогава
шепа олдскул фенове го освирквахме за което хапвахме доста храна. ..........
Тоя зализан пид.л като се сетя за него и ми са прис.ра...... Мамичката му ненормална

Личеше си, че не е наред човечеца. Добре че го разкараха....
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
zAcK написа:NeoPrint написа:Не мога да се сдържа да припомня споровете около "таланта" на Крис Бънгъл преди години и как тогава
шепа олдскул фенове го освирквахме за което хапвахме доста храна. ..........
Тоя зализан пид.л като се сетя за него и ми са прис.ра...... Мамичката му ненормална![]()
![]()
![]()
Личеше си, че не е наред човечеца. Добре че го разкараха....
Май съм от малкото на които му допадат творенията му