волан от феисливта
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Re: волан от феисливта
LiTtLeRoCk написа:diqn_bs написа:значи става така ли .от е39 на е36
Колега не мога да съм 100% сигурен,но от изчетеното във форума знам,че от 5та на 3та серия волана не става.От Е39 на Е34 да,и от Е36 на Е46.
Закрепянето на лентовия кабел на Е36 и Е46 се различава и не е плъг енд плей
От Е39 преди фейса стават на всички Е36 които са с бег
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
mladfen написа:LiTtLeRoCk написа:diqn_bs написа:значи става така ли .от е39 на е36
Колега не мога да съм 100% сигурен,но от изчетеното във форума знам,че от 5та на 3та серия волана не става.От Е39 на Е34 да,и от Е36 на Е46.
Закрепянето на лентовия кабел на Е36 и Е46 се различава и не е плъг енд плей
От Е39 преди фейса стават на всички Е36 които са с бег
Затова казах,че не съм 100% сигурен.
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-to nastrani
ами нз това дали е преди феиса смисъл то е 98г е39 четирилъчев волан с бег.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
diqn_bs написа:ами нз това дали е преди феиса смисъл то е 98г е39 четирилъчев волан с бег.
98 е преди фейса!
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
вола за който говориш е същия както на последните е34-ки и както на много е36-ци преди 97... вгражда се в тях ако не се лъжа от 94 година нататък, след 97 год. на е36 се вгражда друг четирилъчов волан, който е почти същия на вид, само дето е леко ''по-раздут''... е39 98 год ще е със същия волан и мисля, че няма да има проблем да се сложи.
Погледни ако искаш в галерията ми на една от снимките го има вола на моята кола, 99% съм сигурен, че говориш точно за този волан, той се слага на е34 (94-95г), е39, е38 и е36
Погледни ако искаш в галерията ми на една от снимките го има вола на моята кола, 99% съм сигурен, че говориш точно за този волан, той се слага на е34 (94-95г), е39, е38 и е36
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-to nastrani
ами да такъве волана значи може да се сложи от е39 98г на е36 92г смисъл няма да има преправяния направо свалям единия ислагам другия.
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Здравейте, ще използвам темата на колегата да задам и моите въпроси 
Значи имам е36 97ма което беше с нормалния си фейсов четерилъчев волан, но го смених с Мтех2 без бег ( постнатия в предишната страница ).
Значе сега нямам нито класксон , нито бег.Дръпнах таблото за да махна лампичката на бега, за да не свети но пак има някакво отражение.Това дали ще рече че лампата е била и като оплътнение , в смисъл , че е прекривала друга крушка която работи постоянно в таблото.
Има ли някакъв начин да се направи да не свети?Чух че се слагало съпротивление на буксата за лентовия кабел...може ли някой да внесе повече информация.
Другото, преди фейса явно плюса за клаксона е едвал по кормилния прът а след фейса, по кабел.Може ли някой да ми обясни какво трябва да се направи в тази ситуация ( да знам какво да кажа да ми направят че съм си босичак по тези въпроси )
Според мен трябва просто от някде да му се даде един плюс, дори и постоянен но все пак вие кажете.
Искам си клаксона и мразя светлинките ( като някоя Алфа
)

Значи имам е36 97ма което беше с нормалния си фейсов четерилъчев волан, но го смених с Мтех2 без бег ( постнатия в предишната страница ).
Значе сега нямам нито класксон , нито бег.Дръпнах таблото за да махна лампичката на бега, за да не свети но пак има някакво отражение.Това дали ще рече че лампата е била и като оплътнение , в смисъл , че е прекривала друга крушка която работи постоянно в таблото.
Има ли някакъв начин да се направи да не свети?Чух че се слагало съпротивление на буксата за лентовия кабел...може ли някой да внесе повече информация.
Другото, преди фейса явно плюса за клаксона е едвал по кормилния прът а след фейса, по кабел.Може ли някой да ми обясни какво трябва да се направи в тази ситуация ( да знам какво да кажа да ми направят че съм си босичак по тези въпроси )
Според мен трябва просто от някде да му се даде един плюс, дори и постоянен но все пак вие кажете.
Искам си клаксона и мразя светлинките ( като някоя Алфа

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
AVGO написа:Здравейте, ще използвам темата на колегата да задам и моите въпроси
Искам си клаксона и мразя светлинките ( като някоя Алфа)
И аз така като теб направих и като не спря да свети го разглобих и набутах малко смачкан изолирбан и спря да свети
при лампата и я затъмни да не се вижда

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
AVGO написа:Здравейте, ще използвам темата на колегата да задам и моите въпроси
Искам си клаксона и мразя светлинките ( като някоя Алфа)
Колега махнал си една от най-важните екстри на колата, само заради по-добрия вид, макар, че четирилъчовия волан след 97 година е много хубав ... жалко, дано не ти се налага да използваш бега ...
Слагай нещо както ти каза колегата и няма да ти свети, аз вадих седалките и откачих буксата при не разкачен акумулатор, сега ми свети лампата за бега, но изгасва точно на 1 мин след запалването на колата, това е отчетено като грешка, но при теб е малко по-сложно, нямаш вече бег, ще си свети винаги.
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Е да , ама пък съм сигурен че съм го чувал това нещо със съпротивлението което прави така че еку-то въобще да не разбира че няма бег....Все пак благодаря 
А нещо за клаксона да ми кажете, че нещо супер често ми се налага да го ползвам а няма как,чак си е опасно

А нещо за клаксона да ми кажете, че нещо супер често ми се налага да го ползвам а няма как,чак си е опасно

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
diqn_bs написа:ами да такъве волана значи може да се сложи от е39 98г на е36 92г смисъл няма да има преправяния направо свалям единия ислагам другия.
И каква ти е идеята за този волан от Е39?
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2