Пряк свободен... сблъсък на ламарини

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Пряк свободен... сблъсък на ламарини

Мнение от bum_bum » 16 Сеп 2005, 14:44

fastestbmw написа:...

Добре де, ти що не му записа номера и да викнеш КАТ като кажеш, че е напуснал местопроизшествието, имал е дъх на алкохол, обиждал те е и те е заплащвал... още неща могат да се кажат ама тия като начало..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 16 Сеп 2005, 14:49

bum_bum написа:
fastestbmw написа:...

Добре де, ти що не му записа номера и да викнеш КАТ като кажеш, че е напуснал местопроизшествието, имал е дъх на алкохол, обиждал те е и те е заплащвал... още неща могат да се кажат ама тия като начало..

Щото, както казва татко съм малка и още всичко ми е зелено :(
Иначе идеята е страхотна :yes: Подучиха ме на много неща, но е малко "след дъжд качулка"...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 17 Сеп 2005, 0:13

:evil: :evil: :evil: Номерът ми започва с "РК". А днес един "перфектен софиянец" с номер, започващ със "С" (без О) вгорчи живота ми за дълго време.
Като излезе машината от бокса, моля някой "майстор шофьор софиянец/ка" да ме научи как се прави "5-та колона на светофар", "заеми пръв мястото за паркиране", "какво като съм 50-ти в колоната - ти ще чакаш последния, за да се включиш/пресечеш", а може и други знайни и незнайни номера.

Аууу, па отса че си оставям колата у Мръчаево, като пойдем на София. :1: Айде, нема нужда.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Сеп 2005, 9:33

Абе тва с 5- тата колона е простотия и не показва някакво шофьорско майсторство. Нищо против нямам да пусна някой пред мен ако излиза от странична улица или ме задминава през насрещното или каквото и да е, стига да го прави интелигентно и с "финес" :mhihi: . Ама такива селяни (някой да не се обиди ама и аз съм от село), дето се ръчкат на всяка цена да минат все едно живота им зависи от това и на ден причиняват по 100 рискови ситуации за другите не пускам ако ще и да се ударим.
Хората в провинцията не карат лошо, просто не са свикнали на натовареното движение в сф и нямат навиците, които повечето тук са изградили, карат според условията там, откъдето идват, а това не ги прави автоматично лоши шофьори.
За това не бива да им се сърдим, когато някой от тях ни удари притеснен от хаоса, който самите ние сме причинили.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 17 Сеп 2005, 17:30

Явно софиенци имат страх от номера незапочващи с С.
Явно е добра идея номера да ти е от друг град, обикновено ми правят път по кръстовищата. :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 17 Сеп 2005, 17:33

Има шофьори и шофьори бе ...
Но караш ли дълго време в София или в по-голям град няма начин да не се научиш ДА СЕ ПАЗИШ. То това с шофирането или го имаш или не ....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 17 Сеп 2005, 19:52

fastestbmw написа:Щото, както казва татко съм малка и още всичко ми е зелено :( ...

Aбе не изглеждаше малка :twisted:
:mhihi:
Шегувам се :winky: По поуека по АсенЪТ, че редовно отиват огледала :confused: Даже и кофи са си го отнасяли :shock:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Сеп 2005, 5:22

madeinbg написа:Aбе не изглеждаше малка :twisted:

А ти имаш ли си гадже? :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 18 Сеп 2005, 11:06

:OT: Нямам си, да не си предлагаш ръката :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 18 Сеп 2005, 11:54

fastestbmw написа::evil: ... :twisted: Едно гадно, ужасно, отвратително ... :help: Може ли да използвам думата "копеле" вместо израза "шофьор на Omega"?! :roll: Пасва по-пълно на конкретния полуидиот, които ми размаза калника :evil: ...
Обикалям значи градинката на Иван Асен и леко подавам муцуната на Compact-a. Oтляво: никой; отдясно Golf II, учебен (!). Чакам го детето да мине, а то ми светка с фарове :?: :!: Мисля си: сега път ли ми прави или ме предупреждава да чакам; знам ли го колко е компетентен. В този момент ми посочва пътя. Правя жест "благодаря :winky: "; поглеждам пак наляво: OMEGA :evil:, но далече. Изнасям се и с периферията виждам как и Golf-а тръгва :!: :!: Натискам клаксона, а той продължава. Същевременно малоумника :kuku: с немския чиреп приказва по телефона и се приближава, облещил ей такива очи :shock: Golf-a спря. Назад няма накъде да дам. Омегошофьорът продължава да движи. Копелето се сети да спре едва когато проумя че няма как да мине :evil: Върна назад с ш*****та си каруца, продължавайки да приказва по телефона :!: Слизаме от колите (У-то се изпари в суматохата) и дошлият от София-окръг заеква: "Извинявай!", "Съжалявам!" и пита: "Какво направих?!", на което казвам: "Не помниш ли, удари ме!!!!! Ти ли ще се обадиш на КАТ или аз?" А той блуждае неадекватно в пространството :evil: Като излезе от безтегловността, в която беше изпаднал, ми казва: "Спокойно, всичко ще се оправи с подръчни материали"... и си тръгна боклукът :evil:

Хубавото е, че действително щетата не е голяма :D
Обаче ме е яд :evil:
И съм бясна :twisted:

Преди време се замислях за нещо с rollbar :roll: ... сега се замислям за Б.Т.Р.

УСПЕХ НА ПЪТЯ...И СИ ПАЗЕТЕ КОЛИТЕ :winky:

аз живея на Иван Асен и познавам този с учебния Голф дето само там врътка, ако имаш нужда от нещо и мога да съм полезен нещо - кажи :idea:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Сеп 2005, 12:43

madeinbg написа::OT: Нямам си, :mhihi:

Може да ми станеш на мен тогава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 19 Сеп 2005, 10:11

редовно отиват огледала Даже и кофи са си го отнасяли

Нормално... Всеки спира където си иска... или където намери :roll:

аз живея на Иван Асен и познавам този с учебния Голф дето само там врътка, ако имаш нужда от нещо и мога да съм полезен нещо - кажи

Много благодаря, но мисля че няма смисъл. Ако се захвана с това, най-много да навлека проблеми...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 19 Сеп 2005, 10:13

fastestbmw написа:
редовно отиват огледала Даже и кофи са си го отнасяли

Нормално... Всеки спира където си иска... или където намери :roll:

аз живея на Иван Асен и познавам този с учебния Голф дето само там врътка, ако имаш нужда от нещо и мога да съм полезен нещо - кажи

Много благодаря, но мисля че няма смисъл. Ако се захвана с това, най-много да навлека проблеми...

проблеми не може да има ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 19 Сеп 2005, 11:46

X-citer написа:...

Dream on :mhihi:
Nucl3arDru1D написа:...

Колко малък бил света :winky:
Ако мога и аз ще помагам ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 19 Сеп 2005, 14:20

8) какво искаш да кажеш? комшии ли сме? 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории