Пряк свободен... сблъсък на ламарини
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Пряк свободен... сблъсък на ламарини
fastestbmw написа:...
Добре де, ти що не му записа номера и да викнеш КАТ като кажеш, че е напуснал местопроизшествието, имал е дъх на алкохол, обиждал те е и те е заплащвал... още неща могат да се кажат ама тия като начало..
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:fastestbmw написа:...
Добре де, ти що не му записа номера и да викнеш КАТ като кажеш, че е напуснал местопроизшествието, имал е дъх на алкохол, обиждал те е и те е заплащвал... още неща могат да се кажат ама тия като начало..
Щото, както казва татко съм малка и още всичко ми е зелено

Иначе идеята е страхотна

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Като излезе машината от бокса, моля някой "майстор шофьор софиянец/ка" да ме научи как се прави "5-та колона на светофар", "заеми пръв мястото за паркиране", "какво като съм 50-ти в колоната - ти ще чакаш последния, за да се включиш/пресечеш", а може и други знайни и незнайни номера.
Аууу, па отса че си оставям колата у Мръчаево, като пойдем на София.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе тва с 5- тата колона е простотия и не показва някакво шофьорско майсторство. Нищо против нямам да пусна някой пред мен ако излиза от странична улица или ме задминава през насрещното или каквото и да е, стига да го прави интелигентно и с "финес"
. Ама такива селяни (някой да не се обиди ама и аз съм от село), дето се ръчкат на всяка цена да минат все едно живота им зависи от това и на ден причиняват по 100 рискови ситуации за другите не пускам ако ще и да се ударим.
Хората в провинцията не карат лошо, просто не са свикнали на натовареното движение в сф и нямат навиците, които повечето тук са изградили, карат според условията там, откъдето идват, а това не ги прави автоматично лоши шофьори.
За това не бива да им се сърдим, когато някой от тях ни удари притеснен от хаоса, който самите ние сме причинили.

Хората в провинцията не карат лошо, просто не са свикнали на натовареното движение в сф и нямат навиците, които повечето тук са изградили, карат според условията там, откъдето идват, а това не ги прави автоматично лоши шофьори.
За това не бива да им се сърдим, когато някой от тях ни удари притеснен от хаоса, който самите ние сме причинили.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Явно софиенци имат страх от номера незапочващи с С.
Явно е добра идея номера да ти е от друг град, обикновено ми правят път по кръстовищата.
Явно е добра идея номера да ти е от друг град, обикновено ми правят път по кръстовищата.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Има шофьори и шофьори бе ...
Но караш ли дълго време в София или в по-голям град няма начин да не се научиш ДА СЕ ПАЗИШ. То това с шофирането или го имаш или не ....
Но караш ли дълго време в София или в по-голям град няма начин да не се научиш ДА СЕ ПАЗИШ. То това с шофирането или го имаш или не ....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
fastestbmw написа:Щото, както казва татко съм малка и още всичко ми е зелено...
Aбе не изглеждаше малка

Шегувам се

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
madeinbg написа:Aбе не изглеждаше малка![]()
А ти имаш ли си гадже?

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
fastestbmw написа::evil: ...Едно гадно, ужасно, отвратително ...
Може ли да използвам думата "копеле" вместо израза "шофьор на Omega"?!
Пасва по-пълно на конкретния полуидиот, които ми размаза калника
...
Обикалям значи градинката на Иван Асен и леко подавам муцуната на Compact-a. Oтляво: никой; отдясно Golf II, учебен (!). Чакам го детето да мине, а то ми светка с фарове![]()
Мисля си: сега път ли ми прави или ме предупреждава да чакам; знам ли го колко е компетентен. В този момент ми посочва пътя. Правя жест "благодаря
"; поглеждам пак наляво: OMEGA
, но далече. Изнасям се и с периферията виждам как и Golf-а тръгва
![]()
Натискам клаксона, а той продължава. Същевременно малоумника
с немския чиреп приказва по телефона и се приближава, облещил ей такива очи
Golf-a спря. Назад няма накъде да дам. Омегошофьорът продължава да движи. Копелето се сети да спре едва когато проумя че няма как да мине
Върна назад с ш*****та си каруца, продължавайки да приказва по телефона
Слизаме от колите (У-то се изпари в суматохата) и дошлият от София-окръг заеква: "Извинявай!", "Съжалявам!" и пита: "Какво направих?!", на което казвам: "Не помниш ли, удари ме!!!!! Ти ли ще се обадиш на КАТ или аз?" А той блуждае неадекватно в пространството
Като излезе от безтегловността, в която беше изпаднал, ми казва: "Спокойно, всичко ще се оправи с подръчни материали"... и си тръгна боклукът
![]()
Хубавото е, че действително щетата не е голяма![]()
Обаче ме е яд![]()
И съм бясна![]()
Преди време се замислях за нещо с rollbar... сега се замислям за Б.Т.Р.
УСПЕХ НА ПЪТЯ...И СИ ПАЗЕТЕ КОЛИТЕ
аз живея на Иван Асен и познавам този с учебния Голф дето само там врътка, ако имаш нужда от нещо и мога да съм полезен нещо - кажи

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
редовно отиват огледала Даже и кофи са си го отнасяли
Нормално... Всеки спира където си иска... или където намери

аз живея на Иван Асен и познавам този с учебния Голф дето само там врътка, ако имаш нужда от нещо и мога да съм полезен нещо - кажи
Много благодаря, но мисля че няма смисъл. Ако се захвана с това, най-много да навлека проблеми...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
fastestbmw написа:редовно отиват огледала Даже и кофи са си го отнасяли
Нормално... Всеки спира където си иска... или където намери
Много благодаря, но мисля че няма смисъл. Ако се захвана с това, най-много да навлека проблеми...
проблеми не може да има

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3