Помощ за избор на носачи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Помощ за избор на носачи
Здравейте,
разгледах основно резултатите от търсенето, но нищо конкретно като мнения не намерих.
Бях на преглед на ходовата част в Дару Кар и се установи, че имам преден десен долен и заден ляв горен носачи за смяна. Цените на Дару Кар за тези части са известни на всички в темата за частите. Имам обаче възможност да купя носачи на Moog за доста по-ниска цена, които ми ги предлагат като немски. Някой използвал ли ги е и може ли да ми даде някакво мнение? Аз съм с М-окачване, просто за инфо, и ако знам че дори и малко ще загубя суверенитета си, сигурно ще се откажа.
Освен това ще трябва да сменя и тампоните на горните предни носачи, но само те ми се предлагат като комплект. Интересно защо и самите носачи не ми ги предлагат в комплект?
Поздрави и благодаря за всички мнения!
разгледах основно резултатите от търсенето, но нищо конкретно като мнения не намерих.
Бях на преглед на ходовата част в Дару Кар и се установи, че имам преден десен долен и заден ляв горен носачи за смяна. Цените на Дару Кар за тези части са известни на всички в темата за частите. Имам обаче възможност да купя носачи на Moog за доста по-ниска цена, които ми ги предлагат като немски. Някой използвал ли ги е и може ли да ми даде някакво мнение? Аз съм с М-окачване, просто за инфо, и ако знам че дори и малко ще загубя суверенитета си, сигурно ще се откажа.
Освен това ще трябва да сменя и тампоните на горните предни носачи, но само те ми се предлагат като комплект. Интересно защо и самите носачи не ми ги предлагат в комплект?
Поздрави и благодаря за всички мнения!
- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
Re: Помощ за избор на носачи
Лично аз не бих заложил на MOOG,като наблюдения 2ма приятели(скъсана биалетка на 500км,носач тропа на 2000км.) 

- Jenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Pershing 115
Моята кола е с MOOG в момента и съм доволен от тях , станаха 40к вече
. Друга хубава марка е MAHLE , но там цените са малко по-високи мисля. Нека и другите колеги споделят мнения.
Относно комплектите , предполагам зависи от къде купуваш.
Успех и много безаварийни километри !

Относно комплектите , предполагам зависи от къде купуваш.
Успех и много безаварийни километри !
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега аз мога да ти кажа от личен опит- сминих всички носачи отпред с AS Metal турски, карам към 50 000 с тях вече миналата седмица проверявах предницата и са бетон, а ги взех направо за без пари сравнени с цените на другите уж оригиналдъ немски 'маркови' части, дългия носач го плащах 75лв някъде а късия около 60 (цени горе долу по спомен) и за 250лв смених всичко сам в гаража. Та равносметката ми е че за 250лв носачи и минати с тях 50К км си е чиста далавера, квито и по скъпи да взема все ще съм се изръсил повече колкото и да мина с тях....
Благодаря за мненията!
Т.е., към момента съм 50/50. Интересно, за просто един носач къде толкова може да се редуцира цената.. От друга страна в немския ибей предлагат носачи на безсрамно ниски цени, например цял комплект предни (4бр.) за грубо 120 евро.
Т.е., към момента съм 50/50. Интересно, за просто един носач къде толкова може да се редуцира цената.. От друга страна в немския ибей предлагат носачи на безсрамно ниски цени, например цял комплект предни (4бр.) за грубо 120 евро.
- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Колега, аз смених всичко по предницата с Lemforder и съм много доволен.
Доколкото си спомням ставаше дума за някъде около 1200 лева.
Успех!
Доколкото си спомням ставаше дума за някъде около 1200 лева.
Успех!

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
А някой да знае кой е представител за България на AC metal или поне кои магазини работят с тази марка,че и аз имам да сменям втулки на преден крив носач,ляв прав носач и десен кормилен накраиник 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Събирайте се двамата и да ви пращам носачите (малките прави) оригинални - 2 ра употреба за по 40 лв парчето 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
im0tep написа:А някой да знае кой е представител за България на AC metal или поне кои магазини работят с тази марка,че и аз имам да сменям втулки на преден крив носач,ляв прав носач и десен кормилен накраиник
Ако знаеш къде е магазина на Нина във Варна ....... Тя продава АС-метал.Магазинчето и е точно на една бензиностанция,ама не се сещам как се казваше квартала

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
ivanov 530d написа:im0tep написа:А някой да знае кой е представител за България на AC metal или поне кои магазини работят с тази марка,че и аз имам да сменям втулки на преден крив носач,ляв прав носач и десен кормилен накраиник
Ако знаеш къде е магазина на Нина във Варна ....... Тя продава АС-метал.Магазинчето и е точно на една бензиностанция,ама не се сещам как се казваше квартала
Илко хвърли ме в тъч

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
im0tep написа:... AC metal ...
кой ти го препоръча тия, че направо ми звучат като ХАС МУКАР ...

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
добре де аз като съм от сандански
до варна ли трябва да дойда зада си купя носачи ац метал... ясно е че има и друг вариант, затова искам да попитам някой ако знае какъв е той? дали може по интернет или някаде представителство в софия или през верига магазини за части или от частно лице или де да знам...

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
animall написа:добре де аз като съм от санданскидо варна ли трябва да дойда зада си купя носачи ац метал... ясно е че има и друг вариант, затова искам да попитам някой ако знае какъв е той? дали може по интернет или някаде представителство в софия или през верига магазини за части или от частно лице или де да знам...
и в немския и в английския ипей съм виждал комплекти за е39 за предница също и за заден мост мисля че по 200евро цена но каква марка и колко до БГ незнам
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
im0tep написа:ivanov 530d написа:im0tep написа:А някой да знае кой е представител за България на AC metal или поне кои магазини работят с тази марка,че и аз имам да сменям втулки на преден крив носач,ляв прав носач и десен кормилен накраиник
Илко хвърли ме в тъчНещо по ориентировачно?:) на коя бензиностанция е?
Звънни ми и ще ти го обясня къде е магазина

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3