Как се сменя температурата да показва от фаренхайт в целзий
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Как се сменя температурата да показва от фаренхайт в целзий
Имам една е39 2001 ноември месец. 520д. Сменяваха и маслото преди седмица и занулих за маслото индикатора на таблото обаче се разбазикаха градусите и сега показва във фаренхайт. Малко е неудобно...
Някой може ли да ми каже стъпка по стъпка какво трябва да се натисне или да се задържи копчето на таблото и позицията на ключа?
Благодаря предварително.
За колегата, mad_presley, който побърза да заключи предната тема и ме пренасочи към "Важните теми" само да поясня, че съм ги разгледал, но няма дясно и ляво копче на километража на тази е39. Има само едно копче там...
Някой друг може ли да помогне?
Някой може ли да ми каже стъпка по стъпка какво трябва да се натисне или да се задържи копчето на таблото и позицията на ключа?
Благодаря предварително.
За колегата, mad_presley, който побърза да заключи предната тема и ме пренасочи към "Важните теми" само да поясня, че съм ги разгледал, но няма дясно и ляво копче на километража на тази е39. Има само едно копче там...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Как се сменя температурата да показва от фаренхайт в целзий
Бодр комп-а...сменяш докато дойде температура...после мисля с десния бутон на таблото се сменяше...или с левия...ще те излъжа - един от двата беше. (с натискане, не с въртене)
Dimitroff написа:Бодр комп-а...сменяш докато дойде температура...после мисля с десния бутон на таблото се сменяше...или с левия...ще те излъжа - един от двата беше. (с натискане, не с въртене)
Тази е39 има само едно копче на таблото, от лявата страна на километража, което може да се натиска.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
vipspot написа:Имам една е39 2001 ноември месец. 520д. Сменяваха и маслото преди седмица и занулих за маслото индикатора на таблото обаче се разбазикаха градусите и сега показва във фаренхайт. Малко е неудобно...
Благодаря предварително.
Първо кажи с кой борд си? Малък или голям? Но щом имаш само едно копче би трябвало да си с малкия. Това го копирах от една стара тема която намерих с ТЪРСАЧКАТА точно за 1 мин...не бъдете толкова мързеливи,Преслав с право ви заключва темите !!! Ползвайте я тази търсачка !!!
Ето и по темата : "Елементарно е: (за малкия борд) Натискаш копчето на таблото (без да си на контакт) даваш на контакт и задържайки копчето на таблото изключваш от контакт, пускаш копчето на таблото, и при следващото включване на контакт ще видиш че се е променило. Успех."
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Аз пък помислих, че съм в Е46 подфорум...та обяснението ми се отнася за Е46...при Е39 не съм сигурен, че е така както го написах. 

im0tep написа:vipspot написа:Имам една е39 2001 ноември месец. 520д. Сменяваха и маслото преди седмица и занулих за маслото индикатора на таблото обаче се разбазикаха градусите и сега показва във фаренхайт. Малко е неудобно...
Благодаря предварително.
Първо кажи с кой борд си? Малък или голям? Но щом имаш само едно копче би трябвало да си с малкия. Това го копирах от една стара тема която намерих с ТЪРСАЧКАТА точно за 1 мин...не бъдете толкова мързеливи,Преслав с право ви заключва темите !!! Ползвайте я тази търсачка !!!
Ето и по темата : "Елементарно е: (за малкия борд) Натискаш копчето на таблото (без да си на контакт) даваш на контакт и задържайки копчето на таблото изключваш от контакт, пускаш копчето на таблото, и при следващото включване на контакт ще видиш че се е променило. Успех."
Мерси, нямах идея, че има малък и голям борд.
Прикачвам снимки от книжката за БМВ за решението на проблема:

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
vipspot написа:За колегата, mad_presley, който побърза да заключи предната тема и ме пренасочи към "Важните теми" само да поясня, че съм ги разгледал, но няма дясно и ляво копче на километража на тази е39. Има само едно копче там...
Просто не си намерил за без копче. Слагам ти го в атача, за да не търсиш повече

P.S Сега видях, че даунлоуд линка за този файл вече не е активен и затова ще го постна в "E39 Tips & Tricks" като атач, за да не се губи повече.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
mad_presley написа:vipspot написа:За колегата, mad_presley, който побърза да заключи предната тема и ме пренасочи към "Важните теми" само да поясня, че съм ги разгледал, но няма дясно и ляво копче на километража на тази е39. Има само едно копче там...
Просто не си намерил за без копче. Слагам ти го в атача, за да не търсиш повече
Мерси! Оправих го. Можете да заключите темата ако желаете.

8 мнения
• Страница 1 от 1