Газта !?!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
SummonedToDIe написа:Nucl3arDru1D написа:аз ходих до една в герена, ама ве4е май не играе...
Именно за тази става думаЧух, че наскоро са я затворили(гепили са ги за тънкия бензинец-А98,около 1,70лв
), но... шефчетата на тая фирмичка са решили да има продължение май...
Вече има продължение.. та даже и полу-легална е станала (каквото и да значи това).. много хубав 95 които съответсва по качества (защотот е чист) на 98 от бензиностанциите за 1.79..

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
SlipKnoT написа:SummonedToDIe написа:Nucl3arDru1D написа:аз ходих до една в герена, ама ве4е май не играе...
Именно за тази става думаЧух, че наскоро са я затворили(гепили са ги за тънкия бензинец-А98,около 1,70лв
), но... шефчетата на тая фирмичка са решили да има продължение май...
Вече има продължение.. та даже и полу-легална е станала (каквото и да значи това).. много хубав 95 които съответсва по качества (защотот е чист) на 98 от бензиностанциите за 1.79..
ми то хуба'о, ма най-важното не ни сподели...

иначе аз си бях доволен преди. мен ме светна един френд, не от форума, но като отидох дебютно и чичката като видя лепенката ми вика: "аааа, знам откъде си разбраааллл...." и се налензи!

та къде е?

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Питай го на ЛС
не разбра ли че не пишем за тия бензинки 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
АРЗ "Люлин" говори ли ти нещо. По околовръстното между Овча купел и Суходол има една пряка и 400 м след кръстовището е въпросната "точка".filipf написа:Светнете ме и мене на ЛС-то, че ми писна от набутване за бензин!!!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Фидел Кастро написа:АРЗ "Люлин" говори ли ти нещо. По околовръстното между Овча купел и Суходол има една пряка и 400 м след кръстовището е въпросната "точка".filipf написа:Светнете ме и мене на ЛС-то, че ми писна от набутване за бензин!!!![]()
Грешка

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Обясни къде е грешката, че днес зареждах точно там. Дизела беше 1.61 лв.SummonedToDIe написа:Грешка

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Аз днев, ще мина да видя какво е положението с бензина на тази бензиностанция, на 200 метра е от мен
ще ви кажа какво е станало като се прибера по някое време през ноща
П.С
Няма да споменавам нищо конкретно, работи ли или не, но ще имам информация и ще кажа дали мога да ви дам инфо на ЛС

ще ви кажа какво е станало като се прибера по някое време през ноща

П.С
Няма да споменавам нищо конкретно, работи ли или не, но ще имам информация и ще кажа дали мога да ви дам инфо на ЛС

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
W_Smith написа:Има една зад затвора 95 1.70 нафта 1.63 два пъти съ м зареждал нафта за десетка и не е имало проблеми с нея.
за тази поне за бензина гарантирам към 3 год там и никви ядове

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2