Аномалии в километража
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Аномалии в километража
Имам следния проблем : стрелката ми на километража която следи температурата на водата прави каквото си иска. Мисля че датчика ми работи понеже като работи индикатора на таблото си показва винаги 12 без 5, но това е когато работи. Няма значение дали минавам зверски през дупките или дали е загряла колата или каквото и да било. Просто стрелката работи когато и скимне ..отворих таблото и пръснах с контактен спрей тук там по буксите но никаква разлика. Дайте ми съвет за да не си купя километраж и после да го връщам.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Аномалии в километража
Най вероятно е студена спойка. Ако има друг проблем или ще работи или няма да работи няма да е намоменти.
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Предполагам имаш познати с БМВ за 5 мин разменете таблата (сменята на таблото е много по-лесна от колкото на температурния датчик който е под колектора примерно при 20-ката) и ще ти стане ясно дали е от датчика или от таблото
А след това има писано как се решава проблема с таблото.

- krumovvv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди коли и жени
- Мечтае да кара: две коли едновременно
разменяш таблата и ще разбереш дали твоето табло е дало фира бмв-та поне има много
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Спрете се бе хора vld,написа точно и конкретно,хиляди пъти едно и също се описва,и като гледам и повечето колеги от тази тема,явно търсачка и четене е нещо чуждо за тях.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1